yaf A.Tc kediye ciğer gösterirmis gibi koydun antenleri önüme ağzım sulandı :D:D:D: nese size bi oyun önerem özellikle mac milan sen oyna gun 2006 diye senin pc acar cok güzel oyun banada glscgn önermisti deneyin :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Hacı konu acayip tuttu 80 sayfayı bulduk galiba dünyanın en uzun konusu adayı konuyu bile geceriz :D o oyun güzel bende tuaf bi sekilde 30 fps de oynuyo rezillik ama güzel :D:D:D benim pc cok psikopat ya worms bile kasa biliyo ahhaah 9800gt forever :D
olabilir pc kasmalarını sürekli yazarım banada öle geldi :S :D:D:D:D du bakiyim evet hatırladım yazmıstım psikopat ama belki utanırda oyunları sorunsuz acar ben yazamda muhaha :D
Usb 3g için güc destekli olmalıymıs anlasıldı sorun herkes öle diyir pofff ondan alacaz garik :/
Valla okinkurt abim benim de şimdi oyunu görünce azım sulandı ama İnternet kotalı malesef indiremem :(Yaw ben 21 yaşındayım bana abi demiyonuz yaff ... Konuşma şeklimden hiç abiniz gibi durmuyorum değil mi..Bu arada LENO7 arkadaşıda konumuza devet ettim oda artık bi Guduruk sayılır
A.C.T. banada abi deyin karışmam döverim yoksa :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 31 Mart 2012 21:16
evet o 21 yasında valla döver adamı ben korkuyom :( kactım ıyyy tırstım :D
bu arada mac milan fotona baktım one yaff bakıslar yakayi :D
arkadaşlar kurudm yükledim korsan ile orjinal arasında gözle görülür bir fark var msdn sürümü için diyorum
ama şu etkinleştirme çok uzun sürüyor ya
bi işlemde yapılmıyor
şuan pc eskisinden daha iyi sizlerede tavsiye ederim 7/24 msdn için söyliyorm destek program vb oyun uygulamlar içni destek alabiliorsunuz ben aldımmı hayır gerek yok tavsiyem orjinal alıcaksanız MSDN sürümü ve professıoanl alın pcnize görede 64 yada 32 olarak satın alabilirsiniz
yok kendi foton avatar değil :D:D:D
bu arada orjinal alırsanız eğer sakın başka bir antivürs programı yüklemeyin yani boş yere para vermeyin vb direk zaten pc bize hediye ediliyor mail yada tel. gelior yada direkt internnetten microsoft.comdan indiriyorsunuz tavsiyemir çok stabil çalışıor herkese tavsiye ederm
Puanlama Bilenem Deişti Yhaw :D
Bu sitedeki coğu kisinin mail adresi ile face inki aynı yani aynı mailli kullanıyolar o yüzden fotolar forever :D
ahada birazcık boyadım belki istemessin fotonun cıkmasını diye önlemini alak sonradan fırca yemiyelim :D
ahada birazcık boyadım belki istemessin fotonun cıkmasını diye önlemini alak sonradan fırca yemiyelim :Vay hacker seni vayy :D Nasıl buldun fotomuu :D Evet bu benim ta kendisi :D :D Ee madem gördün face de ekleseydin ya arkadaş olarak beni :DSon Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 31 Mart 2012 21:36
birazda emin olamadım yaf acaba o degilmidir felan karambole gelmiyek :D ekledim simi bu arada bende her tarafta kurt fotosu var :D
Gördüm gördümm beyaz bir kurt var :D :D