Yamyam abiii yamyam abi imdaaat yamyam abiyi getirin banaaaa :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
hasssss ittirsin ordan kendi cok tecrübelidir kesinn bu arada hass ittirsin diyorum küfür degil yanlıs algılanmasın ittirmek :D abi usb uzatma kablosu aldım calısmadı aygıt tanınamıyor diyo uzun geldi heralde bide güc kablosu lazım diyiler canak vardı elimde aleti taktım bi an hız 1.6 mb dedi ama 2 saniyeligine 120 yi gecmiyen sey böle dedi usb calıssa offff yafffff off calısmadı işteee :D
okinkurt abi hayırdır sesin çıkmıyor ne oldu bu bana lazım adam acil aynıt bekliyor
bana dediki bilgisayardan anlarmısın
bende anlarım dedim sorun donanımsal'sa hellederiz ama yazılımsal ise ben anlamam dedim ama soru kazık çıktı abi yaw adam benden daha iyi anlıyormuş PC'den
Valla bilmiyorum dostum bişey söliyemiycem :( ama rami bulmus tüysüzünü istiyo 1600 mhz nesine yetmiyir :D yamyam abi bilir buni anakart 2000 mhz destekliyo ama pahallıda bi anakart aptal diyo bide :D
Yaw arkadaşlar konuyu bölüyorum kusura bakmayın.. Siz konunuza devam edin ama geçerken bu mesajada bir göz atın.. Benim DVD sürücüme dvd'yi taktığım anda bilgisayar kapanıyor :( Acaba PSU dan mı?, DVD sürücüsünden mi? anlamış değilim.. Ben yakında yeni masaüstü toplayacam, onun için şimdiki kullandığım dvd'yi yeni masaüstüne takmayı düşünüyorum.. Yeniden bir dvd almayayım boşuboşuna, eğer yapabilirsek yapalım şu dvd'yi arkadaşlar.. Acaba PSU 'mu yetmiyor dvd'nin dönmesine..? :(