İyi vallah öle bakıyom pc ye oda bana bakıyo boş boş bakışıyoz :D usb yi denedim belki imana gelirde calısır diye olmadu illa 50 tl acacak bize güclüler :D:D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Sordum usb sende niye calısmıyo bilmiyorum didi kendim arastırdım 5 metreden sonra veri kaybı vs oluyomus arada güclendiricisi olan usb kabloları var 40 tl mi ne onlardan almak lasım 3g kaldırmıyo bu mesafeyi.
Ben bi interneti düzeltebilrsem mucize olacak varya atmadığım takla kalmadı en son usb calısmayınca 2 karısla uyduyu denedim hahaah rezil bi görüntü vardı caresizlik işte :D kücük emrahın internet versiyonu bendeki
Ben bi interneti düzeltebilrsem mucize olacak varya atmadığım takla kalmadı en son usb calısmayınca 2 karısla uyduyu denedim hahaah rezil bi görüntü vardı caresizlik işte :D kücük emrahın internet versiyonuGüçlendiricili usb kablo son çare o zaman.. Onu al bari kurtul şu internetin yavaşlığından. :)
Evet son care o aslında 3g cok kulanışlı bişey pc den arama felan yapabiliyon ama cekmememsi kötü işte :(
fotoları bile zor yükledim 2kb lerde :D
Ahada buda kablo 800 kb boyutu fotonun cok zor yüklendi serefsiz sey :D
Masaüstü bilgisayarını çanağa yaklaştırabilme imkanın var mı?
Mümkün değil 2 karıs kablosu pc yi catıya kuram bari :D:D:D:D: canagı pc nin arkaya koydum ama fayda etmiyor tabi :D
:D :D okinkurt, geçen sen bana bir oyun önermişsin.. Özellikle mac millan oynasın demişsin. Ben sonradan gördüm o yazını.. Oyunun adı Gun 2006 değil mi? Bir baktım oyunun özellikerine.. Benim bilgisayarım o oyunu oynatır mı karar veremedim.. Bir de sen bak istersen.. Yazıyorum aşağıya :
Oyunun sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP
İşlemci : Pentium III 1.8 GHz or Athlon XP 1800+
RAM : 256 MB
Serbest Disk Alanı : 2.8 GB free disk space
Ekran Kartı : 100% DirectX 9.0c-compliant 32 MB vRAM with
Ses Kartı : DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Benim bilgisayarım
CPU: 1.67 GHz
RAM: 512 MB
EKRAN: 128 MB
İşlemci yönünden kasar heralde benim pc.. İndireyim mi ne dersin?
Oyatmıcağını bilsem önermezdim zaten dostum oynatır senin pc ağır bi oyun degil bedne 30 fps veriyo ama biliyosun benim pc psikopat oynatır rahat ol :D
Tamam ben bu oyunu başka zaman indirir oynarım :) Şimdi canım oyun oynamak istemiyir :D
Bende gun ile ninja blade kurulu oynayasım var ama gözler artı kulak aklıma geliyo tırsıyom artarlar diye bide oyunlarda kasma oldumu canımı sıkıyo oda var sacma salak kasıyo :D örnek ninja blade p4 istiyo ama bende 50 fps 30 arası püü sitedeki en psikopat pc bende heralde :D:D:D:D neyse şükretmek lasım bunu bulamayan larda var hor görmiycen esas :D aslında bi işlemciye canavar gibi olur ama pc işi öle bi para tuzagı ki işlemci aldımı anakart gidiyo anakart gittimi ramler gidiyo ona uygun psu derken ne oldu bizim işlemci 500tl :D biriktirip yeni almak daha mantıklı.
Arkadaşlar bu konuya da bakın.Katılımlarınız benim için önemli :D
https://www.chip.com.tr/forum/bugune-ozel-bir-saka-d_t237550.html
Ben geldim arkadaşlar :D maç kaç kaç yav ?
burası daha iyi ama neyse :D
Eveeettt burak yılmazı seviyozzzz 9 puana cıktı fark gene heihieihhei :D
Arkadaşlar sorduğum oyunu kimse bilemedi.Bide siz bakın yaw :D
https://www.chip.com.tr/forum/bul ... 0_wp11.html#1214490
Arkadaşlar sorduğum oyunu kimse bilemedi.Bide siz bakın yaw :Dİğrenç bir FPS oyununa benziyor. Doom3 gibi ama merak ettim ne acaba ?
https://www.chip.com.tr/forum/bul ... 0_wp11.html#1214490