Ya eskiden 2 gün bile aralıksız oturdugum olurdu pc de şimi gözler kulaklar felan eski halim yok :D ben kacayom iyi geceler gardaşlar bugünlük yeter gerci bidahaki giriste konuyu takip edemiyom 2 gün girmedim 40 sayfa gitmisiniz :iyi gitmişiz vala ne ara geldik bu kadar
100 olucaz az kaldı :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Arkadaşlar işaret parmaklarınızla kulaklarınızı tıkayın.. Kulaklarınıza çook uzaktan akan bir çağlayan sesi gelecek, gürül gürül..Yaw git beni korkutma be abi
bi kere gözünüzü kapatın dediniz kapattık gördük
şimdi de kulaklarımdan ne istiyosunuz yaw şimdi de çıkğlıklar duymamımı istiyonuz yemezler :D :D :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
http://www.youtube.com/watch?v=rQWtgnaAGd8 dinlesenize yaaa :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Neresi ora yav antalya van?
Arkadaşlar işaret parmaklarınızla kulaklarınızı tıkayın.. Kulaklarınıza çook uzaktan akan bir çağlayan sesi gelecek, gürül gürül..Yaw git beni korkutma be abi
bi kere gözünüzü kapatın dediniz kapattık gördük
şimdi de kulaklarımdan ne istiyosunuz yaw şimdi de çıkğlıklar duymamımı istiyonuz yemezler :D :D :D
Kapalı Hesap
771 mesaj
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Kötüye bir şey olmaz falan :D kızma hee şaka yaptım :D exTReme 12 fotoları yükliyim mi 15 tane :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Benim dükkandan müşteri çalıyormuşsunuz.
Yakalarsam ısırırım haaa
D
Kapalı Hesap
771 mesaj
Bence o dondurmayı çift külaha değil, arkadaki külahların üstüne koymak lazım :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Ben kulaklarımı tıkayınca milyorlarca :D inleme duyuyorum aynı gökten yağmur yerine iğne zemine düsüyomus gibi dsünün insanı cıldırtabilecek bişey ama alıstım felaket kötüydü düzeldi gene biraz allaha sükür allah kimseye vermesin