Yamyam abi 3g kaldırmıyor bunları yaff :S abi sen adresini ver baa ben seni kacıracam buraya :D:D:D:D:D setlers zoruyla getirecem hieiheieh :D bu arada yamyam abi bu defragler habire parcalıyo dosyaları birlestirdikce artıyo baska 2-3 programla denedim böle bi sonuc cıkkmiyi yaf :S
Guduruklar Sohbet Alanı :D
tamam abi uygulayacam ama bir keresinde avast'ın ayarları max sevyeye getirmiştim sonra beklemekten uykum geldi yattım aradan 1,5-2 saat geçti uyandım bi baktım hala %0 diyor eminmisin ayarları max sevyeye getirileceğine 2-3 gün sürer çünki o yüzden soruyom :D
ama %0'da bile 1 tane vitüs bulmuştu :D
tamam abi uygulayacam ama bir keresinde avast'ın ayarları max sevyeye getirmiştim sonra beklemekten uykum geldi yattım aradan 1,5-2 saat geçti uyandım bi baktım hala %0 diyor eminmisin ayarları max sevyeye getirileceğine 2-3 gün sürer çünki o yüzden soruyom :DBu durumda sistemin daha kurulumda böcüklüdür.ama %0'da bile 1 tane vitüs bulmuştu :
1 Kullandığın windows orijinal mi.
2 Kurulumda sürücüleri doğru kurdun mu nerden kurdun.
3 Kurulumdan hemen sonra nete grdinmi. Güvenlik duvarı oluşturmadan hangi sitelerde gezeledin.
Yamyam abi 3g kaldırmıyor bunları yaff :S abi sen adresini ver baa ben seni kacıracam buraya :D:D:D:D:D setlers zoruyla getirecem hieiheieh :D bu arada yamyam abi bu defragler habire parcalıyo dosyaları birlestirdikce artıyo baska 2-3 programla denedim böle bi sonuc cıkkmiyi yaf :Angaraya gel halledelim.
Yaf 2 metrelik kablo bile bulamadın mı bari 2 m ile odada deneme yap.
Parçalanma genellikle güncellenme kalıntılarından veya iyi kurulmamış antivirüs kütüphane dosyalarından oluşur.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 02 Nisan 2012 19:59
Abi kendi kablosu 2 karıs az daha uzun olsa odada denicem uzamıyo it horoz 10 metreyyide kaldırmıyo aslında alteti görüyo ama tanıyamıyo aletin ısıgı yanıp söneyi güc sıkıntısı işte 3g icin özel kablolardan aliciz bu 10 metreyi geri vercem pc nin üsttünde canak ile denedim hic bi halt olmadu :D:D:D.D abi ben dagda oturuyom zart zurt inemiyom şehre 10 km seherde olsam 2 metre felan sorun degil neyse su kablo olursa denerik bakam bayada pahallı serefsiz alet angaraya ekim ayında gelcem seni bi ziyaret ederük cokta uzub sürüyo trenle 12 saat :D cuf cuf cuf gelirik acayipte soğuk orası yaff gecen gittim donuyodum .D
Abi kendi kablosu 2 karıs az daha uzun olsa odada denicem uzamıyo it horoz 10 metreyyide kaldırmıyo aslında alteti görüyo ama tanıyamıyo aletin ısıgı yanıp söneyi güc sıkıntısı işte 3g icin özel kablolardan aliciz bu 10 metreyi geri vercem pc nin üsttünde canak ile denedim hic bi halt olmadu :D:D:D.D abi ben dagda oturuyom zart zurt inemiyom şehre 10 km seherde olsam 2 metre felan sorun degil neyse su kablo olursa denerik bakam bayada pahallı serefsiz alet angaraya ekim ayında gelcem seni bi ziyaret ederük cokta uzub sürüyo trenle 12 saat :D cuf cuf cuf gelirik acayipte soğuk orası yaff gecen gittim donuyodum .Şehre 1 kere in. (Köyden indim şehire)
Şunları mutlaka al.
1) 2 adet 2 şer metrelik USB kablo. Uçları uygun olanından.
2) 1 adet USB çoklayıcı. resmini gösterttim. En fazla 15-20 TL
3) 1 adet 5m USB kablo.
4) çanak çömlek için aparatlar.
Bu durumda sistemin daha kurulumda böcüklüdür.1-) Hayır windows orjinal deil
1 Kullandığın windows orijinal mi.
2 Kurulumda sürücüleri doğru kurdun mu nerden kurdun.
3 Kurulumdan hemen sonra nete grdinmi. Güvenlik duvarı oluşturmadan hangi sitelerde gezeledin.
2-) Sürücüler zaten CD'nin içinde vardı Vallaha ben bişey yapmadım ne yaptıysa o CD yaptı
3-) Kurulumdan hemen sonra nete girmedim biraz dosyalarımı düzenldim avast antivirüsü yükledim daha sonra ilk Chip'e girdim sonra senin yazılara baltım spybod S&D 'yi indir yazmışsın onu indirdim onun dışında Vallaha bi suçum yok ben masumum
2 Kurulumda sürücüleri doğru kurdun mu nerden kurdun.Vallaha YAMYAM abi Ekran Kartı Driverim tam uyuyor Format CD'sini yapan adam tam benim ekran kartı driverini tutturmuş :DSonracığıma tek uyuşmayan ses kartı Driveri vardı onuda bi ara bi siteden bulmuştum bayadır duruyordu bi arşivde onuda ordan yükledim zaten başka driver yok piyasada
Şehre 1 kere in. (Köyden indim şehire)yaf bu yeni chip ifadeleri rezaletmiş eskileri daha göseldi :D abi canak cömlekte tamamık kurulu duruyo ama bu sisteme eminmisin 10 metreliki geri vercem ama buda calusmassa geri veremem bidaha calısır demi bu usb coklandırıcıları güc destegi salıyomi ?
Şunları mutlaka al.
1) 2 adet 2 şer metrelik USB kablo. Uçları uygun olanından.
2) 1 adet USB çoklayıcı. resmini gösterttim. En fazla 15-20 TL
3) 1 adet 5m USB kablo.
4) çanak çömlek için aparatlar.
ARkadaşlar ilk sistem önerişim çok heyecanlıyım.. Bu linkte
https://www.chip.com.tr/forum/toplam-pc_t237642.html
Güzel sistem önermişmiyim.. Öğrenmişmiyim yani ben bu işi bir baksanız. :)
guduruğlar ne yaptınız siz yaw ben 65 inci sayfada kalmışım
vohaha aklıma bi film sahnesi geldi youtube de bulamadım müüebet kusları diye ava gidiyolar edie murphy oynuyo bunları yardımcı olarak götürüyolar ellerinde m-16 lar var 7 kisi 1 er sarjor atıyo bitane ördek düsüyo edie murphy dönüp diyodu sanırım kalp krizi haahah cok komik ya :D
bulmalısın o sahneyi çabuk ol yoksa merakdan çatlarım normalde meraklı değilimdir ama pc ve filmlerde çok meraklıyımdır
bulamadım hocam filmi indir süper film zaten edie murphy oynuyor :D
adı nedir film in bide tr dublaj mı
ARkadaşlar ilk sistem önerişim çok heyecanlıyım.. Bu linkteValla ilk Anakarta baktım iyidi ama işlemci olmamiş işlemci İ5 2500K olmazsa olmaz olmaz yawhttps://www.chip.com.tr/forum/toplam-pc_t237642.html
Güzel sistem önermişmiyim.. Öğrenmişmiyim yani ben bu işi bir baksanız. :)
Du daha bakıyom ama ilk sistem öneren birine göre gayett iyi :D