valla bende hiç olmuyor ancak arkadaşın dediği gibi yanlış driver olabilir çünki o dediğin şeyi ekran kartının driver ı yüklü değilse yapabiliyor
Guduruklar Sohbet Alanı :D
beyler Jubei76 abiyide çağırdım konuya gelir inşallah beraber gudururuz :-)
Yanlıs driver degil bende hepsi tam driverlerin 80 gb hdd de denedim ondada oluyor 2 gb 800 mhz ramdede oluyo suan 3gb gene aynı 1tb da hdd var donanımsal bi sorun bence driver degil
Bende kimi zaman cok iyi sorun yok driver sorunu olsa devamlı yapar ama degiisk zamanlarda meydana geliyor ben işlemciden kıllanıyorum şahsen :D
beyler sizin sistemler düşük olduğundan da olabilir peki daha önce böyle bir durum oluyor muydu
Bende nette gezerken felan hdd pancar motoru gibi oluyo ya normal kullanımda sorun yok w7 ye bi ısınamadım xp yi özliyorum :D
Sistem w7 için yeterli bende w aero puanı felan fazlasıyla var ekran akrtı desen ortalamanın üstü bi kart işlemcide yetiyor tuaf gercekten bende her zaman olmuyor kimi zaman baslıyor arka plandaki programları kapatıp denedim ama pek bi işe yaramadı cokta ö.d ya zarar etmez :D en iyi performansa getirdimi zaten efekt mefekt kalmıyor doğal olarak sorunda kalmıyor tabi ama yettigi halde sistem kapatasım gelmiyor :D
Bende ayar böle görüldügü gibi puanlar aero efektleri için yeterli oyunlarda sistemin performans ayarında olması cok bi katkı saglamıyor denedim .D belki sorun monitördedir kim bilir.
Dostum hava sıcak diye magnum getirdim amaaa ... yer misin :D
Meybuz mu alsaydımmmm :D 10 kuruş :D
herkeşe benden çay şakir e yok :-)