S.a arkadaşlarım gardaşlarım abiler forumda varsa yoktur ya ablalar :D ben forumdan ayrılıyorum uzun süre girmiycem pc yi satıcam sıktı artık net felan kendinize iyi bakın..
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Arkadaşlar bu mesajı yazdığımız kutucuk var ya buraya mesaj yazarken sağ ve sol yön tuşları işlemiyor. :) Sanırım forumda bir takım değişiklikler yapılmış ve böyle bir sorun mu oluştu acaba? Siz de dener misiniz?
Mesela bir konuya cevap yazarken yanlışlıkla "bilgisayar" yerine "bişgisayar" yazayım. Sol yön tuşuna basıp geri gelip ş harfini silemiyorum. Fare ile üzerine tıklamam gerekiyor. Bilmem anlatabildim mi? :)
Arkadaşlar bu mesajı yazdığımız kutucuk var ya buraya mesaj yazarken sağ ve sol yön tuşları işlemiyor. :) Sanırım forumda bir takım değişiklikler yapılmış ve böyle bir sorun mu oluştu acaba? Siz de dener misiniz?Bilgisayarının alıcıları ile oynama aynı durum bende de var.Mesela bir konuya cevap yazarken yanlışlıkla "bilgisayar" yerine "bişgisayar" yazayım. Sol yön tuşuna basıp geri gelip ş harfini silemiyorum. Fare ile üzerine tıklamam gerekiyor. Bilmem anlatabildim mi? :)
Arkadaşlar bu mesajı yazdığımız kutucuk var ya buraya mesaj yazarken sağ ve sol yön tuşları işlemiyor. :) Sanırım forumda bir takım değişiklikler yapılmış ve böyle bir sorun mu oluştu acaba? Siz de dener misiniz?ya abi beni mi okuyon sen :D 10 saniye önce bir konuya cevap yazarken farkettim :DMesela bir konuya cevap yazarken yanlışlıkla "bilgisayar" yerine "bişgisayar" yazayım. Sol yön tuşuna basıp geri gelip ş harfini silemiyorum. Fare ile üzerine tıklamam gerekiyor. Bilmem anlatabildim mi? :)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 09 Nisan 2012 01:00
Türkiye cumhuriyetinde emek memek hic birinin değeri yok ne kadar uğraşsan elin ingiliz köpeği gelir kotayı koyar işte ne emeği ya g.t.n. yırtsan faydası yok neyse artık .Önemli olan hizmetin bedeli. Kaç guruş verip ne kadar GB alabiliyorsun.
eğer 50 tl ye 20-30 GB çekiyorsan beleş demektir.
Yalnız değilmişim iyi bari :)
Bu arada bu şekilde elim kolum bağlı gibi hissediyorum. :)
hangi hizmet önceden aylık 80 tl veriyoduk şimdi 50 tl sınırsız paket ona bile kota koycaksa bende onun taa ... neyse yaaafff offffffffffffffffff allah u ekber
hangi hizmet önceden aylık 80 tl veriyoduk şimdi 50 tl sınırsız paket ona bile kota koycaksa bende onun taa ... neyse yaaafff offffffffffffffffff allah uDESTURRR de.
Belkim kota mota yoktur. Çanak çömlek dönmüş olabilir.
Önemli olan 3G sinyallerini görmen.
Bu arada modemi dışarda bıraktıysan ve yağmır yağarsa cortlar haa
yagsın abi en şiddetlisinden :D canak aynı duruyo mm kayma yok zaten hız düsünce sag sol yaptım biraz nanay :) nese bakam pc ne kadar edecek parca prca satacam oni .
yagsın abi en şiddetlisinden :D canak aynı duruyo mm kayma yok zaten hız düsünce sag sol yaptım biraz nanay :) nese bakam pc ne kadar edecek parca prca satacam oni .Lem cahal civelek arkadaşım.
Baz istasyonunun gitmediğini nerden biliyon. Belki akşamları 3G yi kapatmışlardır ya da senin çektiğin baz istasyonu off olmuştur.
Ecik dur bi yarın olsun
Ben yatıyom
İyi geceler
Rüyanıza girsin cüceler
Pambuk prenses bana
Güzel yazı dostum zaten 200 kb le cekerken aniden baz istasyonundan sutlanıyorum alet baska bi yere yöneliyo ama modemi söküp takıyom anteni ellemeden sinyal aynı suanda sinyal aynı hatta artacak gibi oluyo ama bi duvara carpıp geri dönüyo sanki ben haftalık sınırsız paket alıyorum müsteri hizmetleri kota mota yok diyo ama bune peki havada cıt yok gök yüzü acık sinyal aynı hız yerlerde baz istasyonu aynı abi :D görülüyo bi steden neyse ya sıkıldım bu işlerden artık parayı alıp gerisine bakmıyolar bunlarıda kontro ledecek bi merci yok giren halka giriyo kimin umrumdaki.
Offf yarın bi deniyem bakam simi yağmur basladı aleti zor aldım varya içeri o yağmur baz istasyonunun ordan geldiyse sinyali oda bozmus olabiler .D
Dediydim sana yağmır yağabilir diye
ee millet nasıl gidiyor bayadır uğrayamıyordum