Bir arkadaşım vesilesiyle "Lg GM735" model telefonu uzunca kullanma fırsatım oldu.Onda da windows mobile 6.5 yüklü.Ordan biliyorum bende.Ama alışkanlıktan mıdır nedir, wm6.5 hiç güzel gelmedi bana.Tamam symbian da mükemmel değil ama sırf uygulama desteği bile wm ye bin basar.
___
http://www.fairinvestment.co.uk/ ... ssMusic_chrome.aspx
Burada birebir karşılaştırmasını bulabilirsin.Ayrıca 5800 ın ücretsiz navigasyon özelliğini es geçmemelisin.Bir telefona göre çok iyi iş çıkarıyor bu özellik.
HTC de 3g yok gösteriyor.Eğer öyle ise 5800 da var.Dolaylı yoldan, 5800 çift kameraya sahip, ve ön kamera 3g olmadanda kullanılabiliyor.
Kamera ikisininde 3mp.Ama htc çok daha iyi çekiyodur eminimki.
.......
5800 fanatikliği değil ama cidden 5800 daha mantıklı.
Bana göre 5800 ın tek eksi yönü dış kaplaması.Biraz daha dayanıklı olabilirmiş, ama oda çeşitli kılıflarla koruma altına alınıyor zaten.
Ayrıca 5800 8gb kart ile geliyor.
Bu arada ekran çözünürlüğü, 640*360. İstediğin filmi convert edip, telefona attıktan sonra izleyebilirsin.Son derece keyifli oluyor.(ben Spartacus bölümlerini attım ;) Yurrtta kaldığım için çok işime yarıyor)Şarj konusundada ne yaparsan yap, 2,buçuk günden fazla gideceğini sanmıyorum.Uygulama ve oyunlar konusunda, sertifika sorunu mevcut.Ama seni korkutmasın, onunda çözümleri var.Zaten her uygulamada yok bu sorun ;)