Hangi türde müzik seversiniz??
Hangi tür müzik seversiniz?
- 1
- 2
İyi de müzik türleri bu kadar değil ki? Sen sadece Metal türüne ağırlık vermişsin. Hani Altern-Punk Rock?
Bence müzik türleri bu kadar..
Diğerleri çalarsa dinlenilen şeylerdir, yani oturup müzik dinliyorum diye açıp dinlenmeye değmeyecekler..
Sana göre amacı olmayabilir.. Her ankete oy vermek zorunda değil hiçkimse, sana hitap eden şık yoksa kapatır geçersin..
Gerekirse derim..
Rock-metal türü her parçayı severim.(nu-metal hariç)Birini birinden fazla tutmam.Winampta amon amarth çalıyordu o yüzden death metale verdim.Süper cevap hocam.. Takdir ettim..
Ben de fazla ayırt etmem ama ankette "seçenek" ve bir "mesaj" olsun diyedir yukarıda yazılanlar..
Ayrıca uni-rock festaval'de 3. gün Amon Amarth çıkıyor.. Ben 2. kez izleyeceğim kendilerini, Türkiye'ye ilk geldiklerinde de gitmiştim, Parkorman'daydı o zaman..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 29 Haziran 2009 19:04
Tabiki de "Linkin Park" Heavy Metal
18-19 temmuzda istanbul park Rock'n Coke'a
Hangi tür müzik seversiniz?
Türk Sanat mesela Samime Sanay "bir ilk bahar sabahı"
Bir kuple "Aşk şarabı acıdır
Ne yenir ne içilir
Ne belası çekilir
Ne ondan vaz geçilir
Pop Çok çeşitli
Bir kuple "İnan kalmadı solumda dermanım
"Dün bütün gece oturdumda ağladım
"Hekimde yok çaresi
" Dile kolay kalbe zor söylemesi
"Sendede hava kışa dönmüştür
"Eminim ellerin dizlerini dövmüştür
Rack "Manga"
Türkü "evlerinin önü boyalı direk"
Çok kupleler verip şarkılar yazardımda neyse:DAnketide bozdum mu ne?
kafam bozuk moralim sıfır hemen yalnızım dostlarım ibo dan keyfim ii se blues dan vazgeçmem
Anket çok saçma olmuş, tamamen kişisel bu konu olmuş, yazık yazık!Sana mantıklı gelen ama bana saçma gelen çok şey olduğuna hemfikirizdir eminim..
Ben anketi bu şekilde kullandım ve bence saçma değil; saçma bulmayan çok kişi de vardır; hoş, 1 kişi bile varsa yeterlidir tabi ki..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 29 Haziran 2009 19:16
Süper cevap hocam.. Takdir ettim..Parkormandaki konsere bir pc hocam vardıı oda gitmişti.Ben malesef onada gidemedim şimdikinede gidemiyecegim.Ama ilerde canlı olarak izlemek istedigim gruplardan biri stillerine hayranım.
Ben de fazla ayırt etmem ama ankette "seçenek" ve bir "mesaj" olsun diyedir yukarıda yazılanlar..
Ayrıca uni-rock festaval'de 3. gün Amon Amarth çıkıyor.. Ben 2. kez izleyeceğim kendilerini, Türkiye'ye ilk geldiklerinde de gitmiştim, Parkorman'daydı o zaman..
Birde yanlış biliyorsam düzelt ama sanırım 3. gelişleri olucak Türkiye'ye.2003 yada 2004 yılında bir festivale geldiklerini okumuştum ilk olarak.Aklımda öyle kalmış.
Parkormandaki konsere bir pc hocam vardıı oda gitmişti.Ben malesef onada gidemedim şimdikinede gidemiyecegim.Ama ilerde canlı olarak izlemek istedigim gruplardan biri stillerine hayranım.Rock the nations 2004'te gelmişlerdi ilk evet.. Ben o zamanlar pek Amon dinlemiyordum..
Birde yanlış biliyorsam düzelt ama sanırım 3. gelişleri olucak Türkiye'ye.2003 yada 2004 yılında bir festivale geldiklerini okumuştum ilk olarak.Aklımda öyle kalmış.
Heavy Metal'lin diğer ismi Nu-MetalHoop yavaş.. =)
Metalin bozulmasından nu metal doğmuştur.. İçinde 1 solo bile bulunmaz, bu yüzden Heavy Metal'in yanından geçemez.. Ama yine de bir şekilde Heavy Metal'in alt türü olarak kabul görse de bence gerekli olmayan bir tür.. Neden gerekli değil, bu yüzden;
"Nu metal bir alternatif metal alt türüdür. 1990'lı yılların başında Alternatif metal türünün değişime uğramasıyla ortaya çıkmıştır. İcra edenler Hardcore punk, Heavy Metal ve Thrash metal gruplarından etkilenmişdir.
Nu metali heavy metalden ayıran en büyük özellik diğer metalgrupları kadar sert ve net şarkı sözleri bulunmaması ve zenginlikkaygısı içermeyen enstruman kullanımıdır.Örnek olarak hemen hemen tüm nu-metal grupları gitar sololarındankaçınırlar. Metal müzikte vazgeçilmez olan müzikal elementlerin yeriniturntable, rap vokal ve benzeri öğelerle doldurmaya çalışırlar."
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 29 Haziran 2009 21:51
kardeşim belliki grubu dinlemiyorsun.Bilmediğim konu mu? Grubu dinlemiyorum mu? Sen şu saçmalamanı kes ilk önce bi. Heavy Metal=Nu metal. Böyle saçma bir şey duymadım. Asıl sen bildiğin konuda yorum yap.
o zman bilmedğin konu hakkında yorum yapma
sen kendi tarzını yaz bizim yaptığımız gibi.
Detaylı bilgiyi CU_GS7 arkadaşımız vermiş zaten.
edit: Bu arada ben Linkin Park'ın yaptığı müzik Nu-Metal değil demiyorum.Son Düzenleme: Feel Good ~ 29 Haziran 2009 23:19
- 1
- 2