Mod lar uyuyor herhalde !! güvenlik kategorisinde böyle boş konuların ne işi var.
Hepinize benden çikolata
birakin simdi gofreti cikolatayi intel mi amd mi.He Valla abi bende bi AMD'ciydim ama bunların arasında bende kaynadım fiyat/performans açısından hangisi daha iyse benondan yanayım
aranizda i7 3960x para verip alan varsa goruslerini yazsin formda alan varmidir.2.705 TL bu parayi verip alan varmi formda yoksa videolardan test merkezlerinden duyduklariniz gorduklerinizlemi yetiniyonuz.
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=57550
ben fanboy degilim ama kullanmadiginiz islemcileri kotulemeye hakkinizin olmadigini dusunuyorum.
peki ya fx 8120 yada 8150 satin alan varmi yani bunu 660 TL ulasilabilir fiyat.
http://www.vatanbilgisayar.com/C ... ils.aspx?I_ID=57063
sunu merak ediyorum bu iki islemciden kac kiside bu formda islemci mevcut hali hazirda kullandilar.Ama şunuda söyleyeyiö AMD performansına göre çok ucuz işlemciler üretiyor :D
birak gta 4 oynamayi o makineyle ancak o kartla playstaion vitaya cikan surumundeki gta yi oynarsin.Evet abi benim bilgisayarda bırak yutubu bilgisayara indirdim vieoyu takıla takıla oynuyordu ses var görüntü yokbelki o bile fazla yutubeden gta 4 videosunu izlesen oynamasan bilgisayarin yine takilir arkadasinin.
Mod lar uyuyor herhalde !! güvenlik kategorisinde böyle boş konuların ne işi var.Biz modmuyuz bize ne diyon
Kardeşim yasak mı şurda AMD İntel kavgası yapıyoz sen nie konuyaa balıklama dalıyon ki git tanıdığın mod varsa ona söyle bide bu konu zaten güvenlikle ilgiliydi bi program upload etmiştim şaka virisü herkeze indirmesini söyledim ama kesko abi içinde grçek virüs var diyince konunun başını değiştirdim konuda böyle oldu hep o virüslerin suçu Valla benim bi suçum yok :D
Mod lar uyuyor herhalde !! güvenlik kategorisinde böyle boş konuların ne işi var.Hem (Bu lafı kullanmayı sevmiyorum ama) sen daha çömezsin bizden kapacağın bişiyler varken bizi şikayet ediyon adama bak yaw :D Bansa ban korkmuyorum şutlarlarsa şutlasınlar. Şöyle ikidebirde konuya bodoslama dalmayın lütfen rca ediyorumHem burda photoshop bilgimizide konuştoroyoz
şotofok cs4 ile yapsana yav bu ne
Bu arada hala benim profil imzamı gören yok mu yaw Valla ben yazcam şimdi ha :D :D :D :D
............................................................................................................................................................
Satan Sağ Oldukça Vatan Sağ Olmaz
görüyoz kınaşlı güzel söz....
Yok dostum hiç çikolata yiyesim sağol.
vatanda i7 3960x yorumlari alan varmi bilmiyom.İsim benzerliği yoksa ilk yorumdaki ÖMER FARUK benim arkadaşımdı. Şu an izmirde olması lazım. Daha format atmayı bilmezken ben ona low-level format atmayı öğretmiştim.
Eklenme Tarihi 16.04.2012
ÖMER FARUK YURTSEVEN İZMİR
i7
çok güzel bir işlemci ama biraz daha fazla param olsa xeon işlemci alırımdım Ve bu tür işlemciler oyun oynamak için değildir boşu boşuna para vermeyin
Artıları: fiyatına göre süper, ve render larda asla kasma yapmaz
Eksileri : biraz pahalı
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
Bu yoruma katılıyor musunuz ?
Eklenme Tarihi 02.03.2012
FIRAT BARLIK İSTANBUL
i7
arkadaşım intel bu işlemciyi evde kullandığınız kişisel bilgisayarınıza takmanız için üretmedi. Bu işlemci tamamen programlar için hazırlanmış bir işlemcidir. Sanıyor musunuz ki büyük programlar kullanan bilgisayarlar intelin i5 işlemcisini veya amd nin 4 çekirdekli işlemcisini kullanıyor. Bu işlemci kişisel bir ev kullancısını tabi aşar ama şirketler için bulunmaz bir işlemcidir. Hala kalkmış oyun amaçlı yorum yapıyorsun. Oyun oynayacaksan Amd nin 4 çekirdekli işlemcisi tabi işinizi görür. Sadece hangi işlemcinin nerede kullanılacağını bilin.
(7kişiden 6 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 27.02.2012
EVREN DURMAZ ADANA
Gereksiz bir işlemci
Şimdi Bu yazdıklarımı dikkate alarak okursanız sevinirim ki paranız sağa sola boşyere gitmesin. Öncelikle herkes şunu bilsin oyun oynayacaksanız şu ana kadar 6 çekirdek işlemci kullanan oyun yok yani 6 çekirdeklilerin hepsini aklınızın ucuna getirmeyin örneğin i5 2500k ile şuana kadar çıkmış tarihide yazalım 27.02.2012'e kadar çıkan hiç bir oyunda 2 işlemci arasında gramaj kadar oyun performansı farkı yok tek fark aralarındaki 2 milyar. bazı yorum yazan kişiler oyun için değil 3ds max vebenzeri programlarda deneyin görün farkı diyenler var. bu tarz programlarda %15-20 lik bir performans farkı için ki 3ds max taki performans farkı sadece %10. bu fark içinde buna para vermek isteyen varsa buyursun versin..
Artıları: yok
Eksileri : fiyatla performansın alakası yok
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Hayır
(7kişiden 3 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 20.12.2011
SUAT ÖZCAN İSTANBUL
kullanım alanları
Bu işlemcinin kullanım alanı oyunlar vb şeyler değildir. ben bir içmimar olarak kullandığım programlar ve işlemci ihtiyaçlarına göre yorum yapacak olursam; en basit örneği 3ds max ve benzeri render tabanlı programlar için özellikle harika bi işlemci. aynı zamanda ses teknolojileri gibi branşlardaki insanların kullandığı programlar için de ilaç gibi bir işlemci.
(19kişiden 17 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 14.12.2011
FIRAT BARLIK İSTANBUL
Mehmet Mustafa
İntel sana zorla bu işlemciyi satmıyor. Herhalde intel de senin bu düşünceni düşünebilecek kapasitededir. Bu işlemcinin çıkarılma gerekçesi şirket programları içindir ki birçok şirket böyle tek işlemciyi kullanır. Sen kalkıpta bu işlemciyi oyun amaçlı yorumlarsan böyle saçma sapan yorumlarsın. Laptop al ve o büyük şirketlerin programlarını kur bakalım göreceğiz o laptopunu.
(15kişiden 11 kişi yoruma katıldı )
Eklenme Tarihi 12.12.2011
MEHMET MUSTAFA DEMIR BURSA
pahalı
2.5 milyara bu işlemciyi alana kadar pc nin yanına bir de laptop alırım güzel iyi de fiyatı kadar değerli mi? orası şüpheli
Artıları: sınıfının en iyilerinden
Eksileri : çok pahalı
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Hayır
(26kişiden 9 kişi yoruma katıldı )
2002 senesinde ben P4 lü sistem toplarken piyasada P43.3GHz işlemci vardı. P42.8 200$ a satılırken P43.3 GHz lik olan 950$ a satılıyordu. Şimdilerde ise bu iki işlemci bile ölü sayılabilecek durumdadır.
Yorumların çoğu güzel ama hala bir işlemcinin herşey demek olduğu anlamında yorumlar yapılmaktadır. Hatta video render işlemiyle CAD işlemlerini bile işlemciye mal eden yorumlar gözlemlenmektedir.
Eğer bir server seviyesinde bilgi işleyen bir bilgisayara ihtiyacınız yoksa üst seviye işlemciye de ihtiyacınız yok demektir.
komediye bak elemanlar tonla para dokup vasat performans alirken biz minimum para ile onlari eziyoruz... hala MSI markasini tanimayanlar var yuh... confickerbelasi diye uye var adam hayatinda bir kere bile MSI markasini duymamis... ASROCK markasini bilmez... ama sistem toplar... pcnet forumda pc topluyor...
komediye bak elemanlar tonla para dokup vasat performans alirken biz minimum para ile onlari eziyoruz... hala MSI markasini tanimayanlar var yuh... confickerbelasi diye uye var adam hayatinda bir kere bile MSI markasini duymamis... ASROCK markasini bilmez... ama sistem toplar... pcnet forumda pc topluyor...sen biliyonda ne oluyor? intel kullananlara önerenlere lakap takıyon salak salak amaca uygun ürünü seçmek gerek ekonomik ve performanslı olmalı bu kıstaslara göre seçim yapmak mantıklıdır mesela i3 2100'ü bende önermem zaten önerende çıkmaz phenom II x4 965 be* herkes önerir.
*modelin varlığından (stok ve üretilen)emin değilim.
Bence aynısı ayırmahta zorluk çekiyorummm
kesko abi faceye gelsene bi?
Paint Faciası olmuşBence aynısı ayırmahta zorluk çekiyorummmYaw ne adamsınız yaw :D :D :D ben o sakalı yapana kadar parmaklarım ağrıdı :D :D :D o fareyi tutmak o kadar kolaymı :kesko abi faceye gelsene bi?
ccc KINAŞLI ccc konu başlığını "HEPİNİZDEN BANA ÇOHOLATA" yapsana