Yok abi yaa.. Dalga geçmiyoruz zaten. Seninde dalga geçmediğini biliyoruz. Komiklik olsun diye atıyorsun bu mesajları.. Ama diyorum ya birisinden bahsederken kulakları çınlar ya o bakımdan öyle didiydim :D
Hepinize benden çikolata
Yok abi yaa.. Dalga geçmiyoruz zaten. Seninde dalga geçmediğini biliyoruz. Komiklik olsun diye atıyorsun bu mesajları.. Ama diyorum ya birisinden bahsederken kulakları çınlar ya o bakımdan öyle didiydim :Anlamışam
Sabir mars'ı top doldurmuş uzaylılar yakında türkiyeyi protesto edecekmiş
Abi Valla rahatladım sence sistem iyi mi ??? şafak 42 gün sonra lacağım :Do psu hariç herşey iyi 550-600watt +80 psu alırsan kasayıda psusuz alırsan daha iyi fiyata bulursun www.vatanbilgisayar.com da 23nisan hikayeside işine yarar.
https://www.chip.com.tr/forum/sizce-anakart-iyimi_t239042.html
o psu hariç herşey iyi 550-600watt +80 psu alırsan kasayıda psusuz alırsan daha iyi fiyata bulursun www.vatanbilgisayar.com da 23nisan hikayeside işine yarar.Abi bakarım eğer max 300TL'yi geçmeyecek şekilde kasa bulabilirsem onuda alırım bi bokıyom şimdi saol yardımların için yani Anakart iyi ???
o psu hariç herşey iyi 550-600watt +80 psu alırsan kasayıda psusuz alırsan daha iyi fiyata bulursun www.vatanbilgisayar.com da 23nisan hikayeside işine yarar.Abi PSU bu
(135)r3-xilence-xp600-600w-135mm-fan-psu-gaming-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=39365PSU'yu söker takarlar PSU çıkınca kasanın fiyatı 90 TL falan olur onun üstüne diğer Psuyu takarsak
168 TL + 90 TL = 258 filan yapar iyimiş yaw Aslında başka kasa alacaaktımda bu hem yakışıklı hemde ucuz :D :D :D eğer başka kasa önerisi yaparsanız sevinirim
NOT: Seçeceğiniz kasa full tower olmasın bizim evde onları koycak yer yok
Abi PSU bubu iyidir hayırlı olsun internetim sorunlu (dabbe1'in kontrolünde) cebe kaldım pek bakamadım ama kasa iyi seçtiğin psu iyi.
(135)r3-xilence-xp600-600w-135mm-fan-psu-gaming-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=39365PSU'yu söker takarlar PSU çıkınca kasanın fiyatı 90 TL falan olur onun üstüne diğer Psuyu takarsak
168 TL + 90 TL = 258 filan yapar iyimiş yaw Aslında başka kasa alacaaktımda bu hem yakışıklı hemde ucuz :D :D :D eğer başka kasa önerisi yaparsanız sevinirim
NOT: Seçeceğiniz kasa full tower olmasın bizim evde onları koycak yer yok
tmm abi çok saol bide HD6850'yi Sapphire mi alıyım yoksa PowerClour mu? (diğerlerine para yetmez :D :D :D)
Çok saol abi aslında bana 500w psu yeter demişlerdi ama işi şansa bırakmayalım PC'garantide olsun :D :D :D
eğer Chip yavaş yükleniyo diosan ekle faceden konuşsakmı ki wcep gerek yok yaw zaten bu son sorum :D :D :D
birde benim hesapladığım gibi seçtiğim kasanın içindeki 500w'lık PSU çıkınca fiyatı düşer dimi kasanın ???
abi o zaman hiç uğraşmadan direkt şunu alayım
http://www.vatanbilgisayar.com/B ... ils.aspx?I_ID=50922
Ve örümcek adam demlenir
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Bir - iki ay sonrasına zaten fiyatlar düşecek...
--- NEDEN ???
çünki artık yeni ekran kartları çıktı e haliyle AMD'den bir atak bkleniyor neden ??? çünki yeni çıkan ekran kartlarının AMD işlemcilerle darboğaz olmaması gerekiyor bunun içinde AMD yeni çok yakında yeni bir işlemci çıkarabilir.
Eee... Haliyle o ekran kartlarına göre uyumlu olacak cinste Anakartlar çıkacak ve bu anakartlar yani çıkan AMD işlemcilerle uyumlu olacak zaten HDD fiyatları yavaş yavaş iniyor eee... ne kaldı ki?? yanieri çıktıkça eskileri ucuzluyor bundan 2 ay önce Sapphire HD6850 çok popiler bir karttı fiyatı 440-450 TL arası uçuyordu şimdi 340TL ne oldu bu karta... söyleyim ne olduğunu yeni kartlar çıktı haliyle oda ucuzladı çok deil ibr ay sonra o ekran kartı 250-260tl arası gezecek :D :D :D İnşallah bu sistemi Ucuz bi ana denk getirip 800-850 TL arası alırım :)