2000~4000 serisi kullanan mı kaldı? tabiki devri bitecek...
Hepinize benden çikolata
Arkadaşlar tamam AMD'nin üzerine bu kadar git meyin yaw Valla yeni sistem alacam sizin yüzüüzden alasım gelmiyo AMD FX6100 alcam aga .... ne yapak para mı var AMD FX 6100 parasına intel alayım desen en fazla İ3 yapar oda beş para etmez lütfen kafamı daha fazla karıştırmadan kapatın konuyu
Ekran kaetımda AMD bişiy mi dionuz sapphire HD6850 kötü kart mı ???
İmzam göünüyo mu???
Arkadaşlar tamam AMD'nin üzerine bu kadar git meyin yaw Valla yeni sistem alacam sizin yüzüüzden alasım gelmiyo AMD FX6100 alcam aga .... ne yapak para mı var AMD FX 6100 parasına intel alayım desen en fazla İ3 yapar oda beş para etmez lütfen kafamı daha fazla karıştırmadan kapatın konuyusapphire HD6850 iyi bir kart kullananlar memnun gtx560ti'ye toz yutturuyor diyenler çok zaten fiyat olarakta daha uygun fx 6100 ile dahada mutlu eder seni her nekadar amd ekrankartı önermem ama hd6850-6870 iyi olur.Ekran kaetımda AMD bişiy mi dionuz sapphire HD6850 kötü kart mı ???
İmzam göünüyo mu???
sapphire HD6850 iyi bir kart kullananlar memnun gtx560ti'ye toz yutturuyor diyenler çok zaten fiyat olarakta daha uygun fx 6100 ile dahada mutlu eder seni her nekadar amd ekrankartı önermem ama hd6850-6870 iyi olur.Abi Valla rahatladım sence sistem iyi mi ??? şafak 42 gün sonra lacağım :D
https://www.chip.com.tr/forum/sizce-anakart-iyimi_t239042.html
İlk önce bu siteye üye olacaksın..Saol cpt abi bende zaten geçen images shack'a upload etmiştim ama Chipe nasıl upload edicemdiodum eskiden ediliyoduSonra aşağıdaki dediklerimi yapacaksın..
Ve daha sonra bunları yapacaksın..
Bu arada zaten kodların hepsini ve daha fazlasını biliyorum :D
Saol cpt abi bende zaten geçen images shack'a upload etmiştim ama Chipe nasıl upload edicemdiodum eskiden ediliyoduEstağfurullah abim.. Bilmiyorsun demeyi ima etmedim zaten.. Ben böyleyim işte, birisi birşey sorunca ayrıntılı bir şekilde anlatırım.. Senin bilgili biri olduğunu bu forumda herkes biliyor.Bu arada zaten kodların hepsini ve daha fazlasını biliyorum :
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 22 Nisan 2012 21:13
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Arkadaşlar ben sabriyi severim yani adam gol atmasada kişiliği şutları hoşuma gidiyor sakın GS'la dalga geçiyor alay ediyor diye aklınızdan geçmesin
ccc KINAŞLI ccc sağol kardeşim hep beraber gülelim
son_goku sabri adamımdır
Estağfurullah abim.. Bilmiyorsun demeyi ima etmedim zaten.. Ben böyleyim işte, birisi birşey sorunca ayrıntılı bir şekilde anlatırım.. Senin bilgili biri olduğunu bu forumda herkes biliyor.yok Cpt. Macmillian abim ne bilgilis yaw bilgili olsam sürekli birilerine bişey sorarmıyım bu foruma geleli en az 5-6 ay olmuştur inan bu foruma gelmeden önce bilgisayarımın RAmini bilmiyodum gerçekten şaka yapmıyorum ben bu forumda öğrendim bilgisayar kullanmayı yoksa güyaa bilgisayardan anlıyozHem ben size göstermedimmiki ilk topladığım sistemi :D :D :D