=) OGame ve klansavaşlarından sonra kaptırdığım üçüncü oyun diyebilirim ..
İkariam
Zamanında bende kaptırmıştım bugüne kadar oynadığım oyunlar
Ogame, metaldamage, popomundo, klansavaşları, uygarlık savaşı )şu an ismi savasim gibi bir şey(, bitefigt, metin2, gladiatus, knight online, warcity, darkpirates, mafiaTURK ve travian
XxXDaRKoXxXZamanında bende kaptırmıştım bugüne kadar oynadığım oyunlarAaa savaşım'ı iyi ki anımsattın valla =) Tamamen çıkmış aklımdan .. Yani onu da oynadım da , başka bir yerde oynadığım oyunları yazarken hep unutuyordum bak savaşım'ı .. Sağol valla =)Ogame, metaldamage, popomundo, klansavaşları, uygarlık savaşı )şu an ismi savasim gibi bir şey(, bitefigt, metin2, gladiatus, knight online, warcity, darkpirates, mafiaTURK ve travian
Ben neler oynadım ; OGame-Klansavaşları-Travian-Savaşım-The Crims-GoalUnited-imperiaonline-ikariam .. Şimdilik aklıma gelenler bunlar .. Var mı başka bilmiyorum ..
İlk kolonimi mermer olan bir adaya kurdum. Burada mermer üretimine nasıl başlarım?
Tamam. Biraz geç de olsa işçi yollayabildim.
bende pazar günü kaydoldum muhteşem bi oyun yarın sarayı kurup ilk kolonimi açıcam benb theta server ındayım
4. koloni icin kollari sıvadım depo basıom full :D asker full zaten generallarde 250000 ile birinciyim
DEPO OLAYI TAMAM MADENDE TMMM GELSİN 5. KOLONI :d
ben eski hesabımı sildim yeni açtıım
siz hangi serverdasınız ben theta dayım
Ben Alpha'dayım. Şimdi Belediye Binası'na girdiğimde işçilerin oranını değiştiremiyorum. Grafikler değişmiş. Ayrıca kolonilerde de Vali Konağı kurulmuş. Seviye yükselt diyor.
bende başladım oyuna bence traviandan daha zevkli ve renkli ve daha çabuk gelişiliyo tavsiye ederim aq
mode-bende başladım oyuna bence traviandan daha zevkli ve renkli ve daha çabuk gelişiliyo tavsiye ederimaq yi küfür manasında kullandıysan moderetörlerden seni banlamalarını isticem
ufff ya theta da oynayan yokmu yanlız kaldım :(