İkariam
Ogame vs yapan şirketin bir diğer oyunu. Güzel grafikleri var.
dediğiniz gibi güzel bir oyun ama tek bir kötü yanı var şimdilik gördüğüm oda yeterli kaynağınız olsa bile sürekli bir araştırmanın bitmesini beklemek zorundasınız
O daha iyi bence .. Öyle olması daha iyi .. OGame de öyleydi , böylece sırf oyunun başında kalıp bağımlısı oluyordun .. =)
Bunda da böyle .. Ancak şimdilik çok çözemedim olayı oyunu , ne yapsam daha hızlı gelişirim yani bunları pek çözemedim daha ilk sefer oynuyorum sonuçta ..
bakın ben 2. koloniyi bile kurdum öneri isteyen öm atsın
Evet bende 3. gun kurmustum koloniyi su anda 2. koloni uzerind yogunlasiyorum
Altinda kazanmanin yollari cok kolay ya markette malzeme satarsin yada dedigin gibi iscilerini bosa cikartirsin bu arada 5 gun once 3. kolonimi kurmustum yazmayi unutmusum :D benim 50 k kadar altnim var eksilecegini sanmiyorum :D
yaa ticari merkezde altın karşılığında hammdde satıon
Yarın 12den önce büyük olasılık eğer okuldan kaçabilirsem ders boş olduğu durumunda , kolonimi alacağım .. =) Bugün sırf altına yüklendim , işçiler ve bilim adamları sadece 1er kişi çalışıyor .. aksi gibi 15 phalanx yapasım tutmuş dün .. onların bakımı oluyo .. saatte 550 altın geliyor şu an =)
satte 550 altın nerde 2000 altın giderim var 100 tane phalanxa bakmak kolay degil o deilde 4. koloniyi basamadim sinir oldum dj_eğri sen nasil bastin lem alphadami oynuyorsun ben betadayim ama yakındır bende basacam 5 gun sonra insallah sarayı 3 yapıyorum kafaya koydum bu arada gelısımıme dur durak demıyorum devamlı gelısıyorum o deılde hala #1. olamadım ona sinir oldum : )
benim ilk şehrim kristaldeydi koloniyi mermere kurdum 1 gun demedi kolonim merkezi geçti durum boyle olunca bende sarayi kolonime tasidim az kaldi depoyu bir kac seviye daha yukseltirsem 3. kolonimi atacam bolelikle 4 şehrim olacak son koloniyide mermere atmayi dusunuyorum keske adamda bos yer olsa 16-16 full :D
Benim şimdi ana şehrim sülfür , kolonim mermer .. Saray bastım bi yarım saat önce , 8 saat o tamamlanacak .. Sonra ver elini ikinci koloni .. Çünkü altın ve odunum da sabaha kadar birikmiş olacak .. Hemen yanımdaki şarap içeren adaya atacağım koloni . . =)
abi oyunda kesşke inşaatlar dha kısa sürseydi
http://www.ogameclub.com/ikariam-f540.html
Yardımcı olabilirler
hmm belki hemen üye oluom ikariamın kendi formuda var ama işe yaramıo
http://www.ogameclub.com/ikariam-programlari-f527.html bide bu war ikariam programları travian beyond gibi
Bence ikariam'ın kendi yazışmalığı yetiyor =) Ben çok ticaret yaptım o sayede .. bir de kendi savaş raporlarımı yayımladım baya =) Bilmediklerimi öğrendim , örneğin Taverna + Müze ..
Öyle yani ..
2.koloniyi de aldım bu arada .. Şarap bulunan bir adadan .. Hemen yanımda , aramızda 40 dakika var .. İyi oldu bu .. =)
Şimdi 3.koloniden önce ordu çalışacağım .. Başkentimin olduğu adada güçlü durumda adam bırakmamam gerek ..