senin seviye kaç şehrin ?
İkariam
4. koloniyi üzüm olan bir adaya açtım. Hepsinden birer ada oldu.
abi oyun ilerde çoq bayıyor ben bıraqtım
arkadaşlar türkçesinin thetasında oynayanları benim ittifağa alabilirim
Hesabımı silmek için onay verdim. Baktığımda 5 Mayıs'a kadar silinmeyeceğini söylüyor. Hemen silmek için ne yapabilirim.
ben delta serverindayım 16. seviyedeyim 2 kolonim war :)
Epsilon ve My devam ediyor .. Çok da iyi gidiyorlar açıkcası .. Epsilon'da geçenlerde savaş yaptım bir ittifakla .. Bozguna uğrattım savunmamda =} Şimdi 380.yim civarı ..
My'da da 29.yum .. Orada çok iyi gidiyoruz birliğimiz olarak ..
Valla Beta serverinde 1. idim bir kisiye 5 defedan fazla daldim die ban yedim iyimi :(
1. olmasam sorun degilde bana yaklasan bile yoktu serverde 5 milyon usta ınsaatcı olan yoktu bıle orduda 1.ydim parada ordu oldugu ıcın ortalardaydım toplamda 5 kolonım vardı bına sevıyesı 2 tanesınde 24 dıgerlerınde 20 15 11 dı
Müthiş bişey fakat herhangi bir küfür de atılıyosunuz size saldırdıklarında öfkenize yenilip bişeyler yapmayın benden tavsiye
20bin puan 5 koloni ve 250ye yakın askerler deltadaki hesabımı sildim. oyunun başında diger oyunculara bagımlı kalmanız cok kötü. 4 koloniyi ayrı ayrı adalara kurmadan rahat edemiyorsunuz. gıcıklandım :D travian tercihimdir
benim 3 tane ID 2ID de 3 koloni 1 inde 1 tane şehir
arkadaşlar delta da olan varsa benim 4 koloni yaklaşık 22.000 puanım var yardıma ihtiyacınız varsa söleyin hammadde yollarım
Arkadaşlar koskoca Chip Onlıne'da Gladiatus oynayan yok mu ya :)
Varsa Tıklayında Konuya Katılın :)
abi ben ikariam beceremedim bea belki hızlı ve brzdaha güzeldir ama travian daha güzell ve populer bir oyun herkese tavsie ederim ben arkadaşlar www.travian.com.tr herkes girsin baksın.