internetten nasıl oyun indirebilirim ?
Not : orjinal oyun olarak
dostum internetten orjinal nasıl oluyo.ancak satın alırsın indirme olabileceğini zannetmiyorum.indireceksen full oyun iyi ordan indir.linki alıp adres çubuğuna yapıştır.oo güzelce indirir.internetin hızlı değilse hiç uğraşma git oyun al.
indirme sitelerinin hepsi de premium üyelik istiyor yoksa 50 kb la 5 GB lık oyunu heralde 1 haftada indirirsin. Torrentden indirebilirsin yüksek hızda o da seed oranlarına bakman lazım. en iyisi torrent hiç premiumla falan uğraşmyorsun
Steam den kredi kartı ile satın alıp indirebilirsin original oyun.
Steam
Origin
Greenman Gamin - GMG
Gamer's Gate
Amazon
Humble Bundle
gibi bir çok orjinal oyun indirebileceğiniz site mevcuttur.
ben bile 1 tane orjinal oyun aldım steamdan.
Ki bedavası olan programları bile ilaçlayarak kullanma hastalığı oluştu o derece yani
Ama zemunda orada duruyorken kaynak falan istemezken türk siteler gibi ratio takıntısı olmadan başucumda duruyorken sunucu indirmelerle kim uğraşır.
Yaşasın zemunda yaşasın bulgarlar.
ben bile 1 tane orjinal oyun aldım steamdan.
Ki bedavası olan programları bile ilaçlayarak kullanma hastalığı oluştu o derece yani
Ama zemunda orada duruyorken kaynak falan istemezken türk siteler gibi ratio takıntısı olmadan başucumda duruyorken sunucu indirmelerle kim uğraşır.
Yaşasın zemunda yaşasın bulgarlar.aynen kardeş ısohuntda fena sayılmaz torrent en iyisi
Son Düzenleme: tknsyen ~ 08 Temmuz 2013 21:38
isohunt.com sitesinden oyun,film,müzik,program vs. dosyaları tam sürüm olarak indirebilirsin
arkadaşlar full oyun gibi bi site var mı ya da hızlı indirebileceğim diğer sitelere göre herhangi program ya da site var mı ?Full sürüm program oyun bulunduran site çok da hepsinde de dosyalar turbobit hotfile rapidshare gibi vs sitelere upload ediliyor bu sitelerde premium üyelik istiyor yani senin anlayacağın bu siteleden dosya indirebilmen için para ödemen lazım(yazdıklarınızın dışında)
hım..arkadaşlar orjinaldan kastım yani normal gezginlerden indirirken demosunu indiriyor..ben demo değilde oyunu normal cd'den 2.5tl aldığım oyun gibi indirmek istiyorum bunun için orjinal oyun dedim.:))Orjinal oyun derseniz lisanslı, parasını verdiğiniz oyun olur. Burada da korsana destek vermek yasak o yüzden link beklemeyin.
pek orjinal oyun yok demek mantıklı deil ::::diyelimki ben bir oyun aldım(orginal) onu iso çeker nete aktarırsam orjinal oyun olur ama nettekiler bildiqim kadarıyla full falan yani paralı deil istemiyo free ama yinede ben tam orjinal oldunu sanmıyorum :D
Daha hızlı bir şekil istiyorsan TORRENT alternatifini tercih edebilirsin. Şu siteye bir bak. blackboxrepack.com Hızlı ve düşük boyutlu
pek orjinal oyun yok demek mantıklı deil ::::diyelimki ben bir oyun aldım(orginal) onu iso çeker nete aktarırsam orjinal oyun olur ama nettekiler bildiqim kadarıyla full falan yani paralı deil istemiyo free ama yinede ben tam orjinal oldunu sanmıyorum :
Orjinal olması demek lisansının olması demek.
pek orjinal oyun yok demek mantıklı deil ::::diyelimki ben bir oyun aldım(orginal) onu iso çeker nete aktarırsam orjinal oyun olur ama nettekiler bildiqim kadarıyla full falan yani paralı deil istemiyo free ama yinede ben tam orjinal oldunu sanmıyorum :Orjinal oyun demek=bandrollü oyun demek.Steam,playstore gibi siteler kodlarını alır ve sen satın aldığında sana yollar.
Tabi sende nete aktarabilirsin.Tabi=koyduğun sitede Steam'de olduğu gibi "Satın Al" butonu varsa orjinal, "Torrent'i İndir" butonu varsa korsan oyun demektir.
iyi anlatmışsın ben hiç netten oyun almadım sen aldın mıOrjinal oyun demek=bandrollü oyun demek.Steam,playstore gibi siteler kodlarını alır ve sen satın aldığında sana yollar.
Tabi sende nete aktarabilirsin.Tabi=koyduğun sitede Steam'de olduğu gibi "Satın Al" butonu varsa orjinal, "Torrent'i İndir" butonu varsa korsan oyun demektir.