birisi film seyretmek icin psp filan demis, yahu o zaman sen foto cdekmek icin foto makinasi alsana daha ucuz hem? allahallah!!! Iphone un vaadettigi seyler var
1- MULTITOUCH - Coklu dokunmatik DUNYADA ILK VE TEK
2- Genis ekranli video oynatici DUNYANIN EN YUKSEK COZUNURLUKLU TELEFONU
3- IPOD, accelerometer sensor - EN KALITELI SES EN IYI MUZIK OZELLIKLERI
4- WEB SURF - Dunyanin en iyi ve kullanisli mobil internet tarayicisi
5- APP STORE- 30.000 oyun uygulama muhtesem kullanisli yazilimlar
ANLAMIYOR MUSUNUZ HALA BUNLARI? Iphone bunlari vaadediyor ne anlami var hala ama bu eksik bu eksik demenin? Iphone un verdiklerini de baskasi veremiyor! Apple telefona da diger cihazlara da baskalarinin baktigi acidan bakmaz! Kendine gore kullanissiz olan seyleri KOYMAZ ve kendi yorumunu yapar her cihazda. Bunu da basarmistir cunku IPHONE alindiktan 6 AY SONRA ornegin bir nokia ya gore 6 KATA KADAR DAHA FAZLA KULLANILAN bir cihazdir.
Nokiayi alirsiniz birkac ay herseyini kullanirsiniz 6 ay sonra sadece mesajlasmak icin konusmak icin kullanirsiniz. APPLE bunu yenmistir... Iphone alanlar surekli kullanmaktadir telefonlarini!
Iphoneda aslinda bluetooth ile dosya gonderme altyapisi da var,mms altyapisi da var, video cekme altyapisi da var. Ama Apple bunlari acmiyor... Niye acmiyor? Cunku apple kullanici dostu olmaya calisiyor gereksiz stabiliteyi bozabilecek ozellikleri koymuyor. O yuzden cok hizli cok kullanisli cok guclu bir sekilde calisiyor... Symbiandan da windows mobiledan da farkli...
Ancak insanlarin hala anlamadigi ve nasil anlamadiklarini anlamadigim birsey var... Hala MMS yok video kaydi yok diyorlar... HEPSI VAR google da bi search yapin hic bilmiyorsaniz... Ama MMS GEREKSIZ. E-mail varken ne yapacaksiniz mms i ya?
ilaveten eksisozlukte birisi soyle yazmis, (baska bi kelime yerine sevmek kelimesini koydum)
kutusunda yazan tonla özelliği eksik çıkan telefon bu, yani umarım öyledir; yoksa millet nereden eksik özellik tespit edip her 3 entryde bir kafa seviyor anlamak mümkün değil.
nedir iphone: al şimdi o cihazı eline; ekrana elini sürerek görüntünün bunu nasıl takip ettiğini izle; daha önce hiç bir telefonda görmediğin bir şey dimi bu? biraz kurcalarsan bir takım uygulamalar, browser ,wi-fi falan olduğunu görürsün zaten; iphone bu işte; beğendiysen al beğenmediysen alma arkadaşım; rica ediyorum kafa sevme tamam mı;
zanledersin 8mp kamerası var dediler de enterpolasyonlu çıktı da şikayet ediyorsun "ama bu 2 megapiksel" diye.
iskender kebap spiariş edip, alt tarafı eti kesip tabağa koymuşlar, ne peynir var içinde ne zeytin yağı demekten farkı yok iphonea eksik özellik biçmenin; o özellik yok çünkü o cihaz bir iphone. apple hangi özellikleri var dediyse o özellikleri var; ne fazlası ne eksiği.
firewalker kafayi iphonela bozmus : Alma kardesim iphone. Sanane yani...
Yolladigin mesajlarda o yok bu yok denen hersey de yuklenebiliyor nasil anlamiyosunuz bunu ilginc... Ve iphone a pahali demek de ilginc cunku turkcell de 200 ytl faturali bi kullanicisysaniz IPHONE bedava size.
Nokia gibi SE gibi kullanissiz uzun vadede sade konusmaya yarayan bi telefon degil herseyi surekli yapacaginiz bi telefon..
Elazigli mi ne cepten internete kim girer ki demis.. Iphone un yoksa girmezsin tabi.. Iphone u olanlarin %96si webte surf yaparken nokia n95 sahiplerinin %18i yapiyormus..
Birkac ay once ben iphone aldim, ikinci telefon olarak kullanirim dedim. (N95 8GB var) ama sonra Iphone u ilk telefonum yaptim N95i kullanamaz oldum. Cunku Iphone HIZLI STABIL KULLANISLI.
Ve App store ile herseyi ekleyebiliyorsunuz!