Kesinlikle sarj probleminin en etkili ve şık çözümü ipower 1000
Hatta ipower telefonuma takılı iken gözüme daha güzel görünüyor :)
iPhone'umun şarjı çok çabuk bitiyor diyenler için
Aşağıdaki adresten almıştım ben de,
http://www.bizimsanal.com/urun/i ... 22.aspx?CatID=38886
bu gün 1.5 günden fazla giden bir smartphone modeli bilen var mı acaba bu özelliklere sahip? android önermeyin çunku 2 ay kullandıktan sonra şarjının daha az gittiğini biliyoruz hepimiz :)
750milyona bana iphone özelliklerine sahip bi cep telefonu göster onu alim:) bir kişiyi kötüleyeceksen önce ondan daha iyi iş yapmalısın, birşeyi kötülüyeceksen önce ondan daha iyisini bulmalısın aksi haldehavada kalır lafın... iPhone kullanıcısı olarak ve diğer kullanıcılarneden cep telfonu demiyoruz alete bi kullan anlarsın... Imajını yemişim iPhone çocuk eline düştü artık türkyiede satılmazken amerikadan ucuza getirttim ben n95 e 1500 lira mı verseydim?Sony Xpreia modellerinden bir kaçı o tanıma uyuyor... tekno tuğlaları neden beğenirler hiç anlamam... patlar yanar... kırılır... ama Apple fanboylarına göre sorunsuz olur...
Sony Xpreia modellerinden bir kaçı o tanıma uyuyor... tekno tuğlaları neden beğenirler hiç anlamam... patlar yanar... kırılır... ama Apple fanboylarına göre sorunsuz olur...abartma kardesim iphone 4s gayet guzel benim isime yarar olsaydi harika olurdu bence cok kullanisli ekrani yeterince buyuk ne cok buyuk nede cok kucuk tam ideal boyut tasarimi guzel islevi iyi kotu bir yanini goremedim onun turkce karakter sorunu yoktur belki bu sgh-e250 operamini4.4 oyle.
ekran parlaklığını biraz kısın ben kısınca 6 saat daha kullanıyorum
Sana ne arkadaş milletin derdinden.
Battery back up charger alın en iyi çözüm.
Aynı dertten bende muzdaripim, ek şarj bölümü olan kılıf dahi aldım şarj sorununa bir çözüm bulamadım.
2000 tl verip iphone alıyosan 300 liraya pilinide değiştirecen abi
Türkiyede asgari ücret 700 tl milletvekilleri millet çay simit yesin diyor iPhone türkiyeye fazla amk milletin daha götünde don yok iPhone diyonuz vallaha 3300 milli telefonumuzdur üstüne tanımam :D
iphone bencede çok müthiş bi telefon hem tasarım olarak hemde içerik bakımından ..
Aklı başında insan iPhone kullanır mı?
Android kullanın.
Kocaman bir oyun bilgisayarını bugün 1500 liraya alıyorsun. İçinde dev monitörü, işlemcisi, ekran kartı, sabit diski. 1 metreküp cihaz geliyor. 1500-2000 lira.
Avuç içi kadar küçük iPhone'un fiyatı: 3000 lira.
Bir markaya yükledikleri imajı satıyorlar bize.
bataryalı kılıflar var sanki şimdilik tek çözüm bu gibi
Oyy konu 3 yıl sonra kendini yinelemiş. Anlaşılan hala iphone şarj sorunu çözülemedi.
2000-3000 lira verip satın aldığım telefonun içine erişemi engelliyorlarsa, ben şüphelenirim arkadaş. O kapağı açıp içine niye keyfimce pil takamıyorum? Niye?
Bende bir Iphone kullanicisi olarak akü degisimi yapamamaktan sikayetciyim.En büyük sebeblerinden bir tanesi is icabi cok fazla telefon ile görüsüyoruz.Ancak eski telefonlarimizda oldugu gibi yedek sarj takamiyoruz.Hersey iyi hos ancak bu konuda Iphone gibi dünya devi bir firmanin bir kolaylik yapmasini bekliyoruz.Ins kisa zamanda bu konu ile ilgili bir calisma yaparlar.
Millet hortlamaktan sıkılmamış.
TELEFONU İLK ALDIGIMIZDA HATA YAPIORUZ ILK ALDIGIMIZ TELEFONUN PLINDEKI SARJI BİTİRECEGİZ TAM 05 OLRAK SONRA SARJA BAGLADIGIMIZDA İSE 12 SAAT 1 DÜMESINI BASILLMAKSINIZ TELI OYNAMAYACAK BİZ SARJA TAKIYOZ SAJDA OYNUYOR WB WB AMA İŞTE HATA YAPORUZ BATARYAYI ÖLDÜRÜYOZ 1
1 EKRAN PARLAKLIGINI DÜŞÜR
2 KULLANMADIGIN ACIK UYGULAMLAR ACIK PENCERELERI KAPAT
3 WİFİ GPRS BLUTUT UYGULAMALARINI ACIK TUTMA GEREKTIGI ZAMAN AC