TELEFONU İLK ALDIGIMIZDA HATA YAPIORUZ ILK ALDIGIMIZ TELEFONUN PLINDEKI SARJI BİTİRECEGİZ TAM 05 OLRAK SONRA SARJA BAGLADIGIMIZDA İSE 12 SAAT 1 DÜMESINI BASILLMAKSINIZ TELI OYNAMAYACAK BİZ SARJA TAKIYOZ SAJDA OYNUYOR WB WB AMA İŞTE HATA YAPORUZ BATARYAYI ÖLDÜRÜYOZ 1KAÇ SENELİK KONU HORTLATMAYIN ARTIK.KONUNUN KİTLENMESİ LAZIM ADMİN YOKKİ.1 EKRAN PARLAKLIGINI DÜŞÜR
2 KULLANMADIGIN ACIK UYGULAMLAR ACIK PENCERELERI KAPAT
3 WİFİ GPRS BLUTUT UYGULAMALARINI ACIK TUTMA GEREKTIGI ZAMAN
iPhone'umun şarjı çok çabuk bitiyor diyenler için
DEĞERLİ FORUM YAZARLARI. IPHONE , IPOD GİBİ APPLE ÜRÜNLERİNİKULLANAN KİŞİLERİN KAFASINDAKİ EN SORUNSUZ ÜRÜN VE PROGRAMLARI APPLE YAPAR, İBARESİNİ ASLA SİLEMEZSİNİZ. HERŞEYE RAĞMEN ONLAR İÇİN APPLE SORUNSUZ VE KULLANIŞLIDIR. NE OLURSA OLSUN RAKİPLERİNDEN ORTALAMA BİR ORANDA PAHALI OLAN BU ÜRÜNLERE PARA VERİP KULLANANLAR; KENDİLERİNE BİR CEP TELEFONU VEYA BİLGİSAYAR DEĞİL SADECE İMAJ SATIN ALIYORLAR. AMA OLSUN ONLARI BU FERAHLATIYOR. SİZE ÖZGÜR YAZILIMA GÖNÜL VERMİŞ BİRİ OLARAK BENİ ÜZEN BİR ŞEYİ DE PAYLAŞMAK İSTİYORUM: ÇEVREMDE LİNUX EN İYİ WİNDOWS KÖTÜ DİYENLERİN BİR SORUNUDUR BU AYRICA: HEMEN HEMEN HEPSİNİN HAYALİDİR BİR MAC SAHİBİ OLMAK. ŞAHSİ FİKRİMDİR. BİR MAC 2 PC EDİYORSA, BİR MAC YERİNE 2 PC ALMAYI TERCİH EDERİM. PARAMI İMAJA DEĞİL, EDERİNE YATIRMIŞ OLURUM.Sayın Arkadaşım Dikkatini Çekerse "BİR MAC 2 PC EDİYORSA, BİR MAC YERİNE 2 PC ALMAYI TERCİH EDERİM. PARAMI İMAJA DEĞİL, EDERİNE YATIRMIŞ OLURUM." Derken Mac'de bir bilgisayardır lakin Sen X Firmalarının Bilgisayarlarına Bilgisayar derken Apple'ın Bilgisayarını İsmiyle Hitap Ettin :) İsmini Yüceleştiren Yarım Bir Elma Olamaz. demekki güzel bir tarafı varki İsmini Tüm Dünya Piyasasına Yediriyor. Tabiki Tüm Kullanıcıların düşüncelerine Saygı duyuyorum. ama Apple Gerçekten iyi, kaliteli, prestijli bir firmadır. Tabi bu kalitenin vermiş olduğu egoyuda kullandıklarına inkar edemem.
ben de hem sarj aletimi yanımda tasıyorum, ayrıca arac için de sarj aleti aldım. :)
iPhone'un şarjı çabuk bitmesi insanları taşınabilir şarj cihazları almaya sevk ediyor ancak Lisanssız şarj cihazları telefonlara yarardan çok zarar vermektedir. Aldığınız ürünün lisanslı olmasına dikkat ediniz.
Ligovi : Tescilli bir markadır. TPE ( Türk Patent Enstitüsü ) tarafından tescil edilmiştir.Web sitemizde kullanılan hiç bir yazı , görsel veya materyal izin alınmadan kullanılamaz.
Ligovi : TAP Derneği resmi üyesidir ( tap.org.tr -TAŞINABİLİR PİL ÜRETİCİLERİ ve İTHALATÇILARI DERNEĞİ )
Ligovi : Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onaylı firmadır. Ürünlerimiz TAREKS sistemine kayıtlıdır.
Sizlere Ligovi Power Big Ürününü Öneririm http://goo.gl/YXqAQe
Eski Apple çalışanı olduğunu söyleyen biri şöyle bir şey yazmış. Umarım yardımı olur.