ya bırak sonlandırmayı hala piyasada sürüyle var
ISI VE PERFORMANS İÇİN İNTEL!!
kamera'yı almaya gidiyorum bu akşam veya yarın sabah nfs carbon oynuyacam ve çıktığımda biostan sıcaklığa bakıcam 35-36 üstü çıkarsa allah çarpsın hepinizi dediklerinize pişman olacaksınız.ayriyetten p4 lerin eski stok fanını kullandığımı da göstericem bakalım ne diyebilceniz!!!!!!!!!!
bütün P4 ler oyun oynanırken 45 derecenın altında olmaz
R3QU3Mbütün P4 ler oyun oynanırken 45 derecenın altındaBekle bakalım sen çok kaşındın göreceksin nfs carbon gibi güçlü bir oyunda 35-36 dereceye çıkacak mı bakalım o zaman ne diyeceksin çoooook merak ediyorum
gurcan boş işlerle uğraşma ısınıcak imkansız buradaki çoğu kişi intelin ısındığını söylüyor
altintasgurcanBIRAK BU İŞLERİ HOCAMR3QU3Mbütün P4 ler oyun oynanırken 45 derecenın altındaBekle bakalım sen çok kaşındın göreceksin nfs carbon gibi güçlü bir oyunda 35-36 dereceye çıkacak mı bakalım o zaman ne diyeceksin çoooook merak
benim core2duo E4400 ama acad solid açıkken
en fazla 45 derece orjinal fanlı
her şeyine iddaaya girerim.
eski p4 lerin üretimi tamamiyle sonlandı;
piyasada olabilir, elinde kalan işlemcileri bilgisayarcılar kazıklıyorlar; kaldıki eski işlemcileride takıyor olabilirler;
bilmeyene geydirirler.
p4 kardeşim boşta 27 yük altında 47 48 takarsan bitane işlemcifanı oda ısınmaz
Uzun bi aradan sonra AMD - İNTEL kavgası başladı...
bjk_semihUzun bi aradan sonra AMD - İNTEL kavgası başladı...yok be hocamaltintasgurcan diyork intel ısınmıyor bide resimdeki ısılar sistem bostaaa
yaaa be abi insan bi sistemi yük altına sokar öyle resim çeker
1.si işlemciyi yükte bırakmak istiyorsanız sadece bir NFS çalıştırıp, "aaa bakın kaç derece!!" dememelisiniz.Çünkü işlemci o zaman sadece bir tek veriyi işlenmiş veri yapar ve işlenmiş verilerin kopyasını çıkartmada GPU'lar daha etkilidir.Yani eğer tam yüke sokmak istiyorsanız 5-6 tane büyük program açıp öyle denemelisiniz.
2.si Intel AMD'den daha az ısınır.AMD'nin çoğu işlemcisi 90nm ile üretilir ve Intel'in işlemcilerinde kullandığından daha fazla transistör kullanır.
3.sü burada sadece ne olduğu belirsiz SS ile kapışmak çok saçma.Orada hangi çevre ve şartlarda ısılara bakıldığı önemli.Eğer bunu gerçekten test etmek istiyorsanız 2 tane birbirine aynı sistemde birinde AMD birinde Intel işlemci kullanarak ve şartların aynı olmasına dikkat edilerek bakılmalıdır.
4.sü takım tutar gibi firma tutulmamalıdır.
yaw geçsenize adam sizinlen dalga geçiyor laf atmış ne olacak diye bakıyor.birkere o cpu zaten ısınmayan bir tür işlemcinin detaylı özelliklerini açsaya bi zahmet gitmiş p4 2.4 ghz ne prescott nede başka bir özelliği olmayan cpuyu bende kullandımmı intel buz gibi çalışıyor.
yan kapak açık çalısıyor bu pc gurcan benım sınıftan arkadasım o ıntelcı ben AMD ci onun pcsısının yan kapağı acık
ya beyler ne amd intel sevdasıymıs ya tartısma kac sayfa, bırakın bizim sirketimiz sanki kolluoz bu kadar relax please;);)
evet size göstericem kamerayı alıp geldim BIRAK BU İŞLERİ HOCAM diyen arkadaş bakalım ne diyecek göreceksiniz bekleyin çekiyorum
GÖRECEZ BAKALIM... AMA BU TARTIŞMAYI ÇOK UZATMAYALIM...
canım arkadaşım haklısın yalan şeyler için böyle güzel forumları meşgul etmem bişey diyorsam doğru bildiğim için söylüyorum.çekiyorum bekleyin
gurcan bosver oğlum cok uzuycak konu bütün sene tartıştık zaten sınıfta AMD intel diye
arkadaşlar kamerayı alıp gelmem akşamı bulduğu için çekemedim.çünkü aldığım kamera ödünç ve çekme kalitesi iyi olmadığı için karanlıkta iyi çekmiyor o yüzden sabah çekicem.ama yalan söylemediğimi göreceksiniz
ayıp sın be kardeş ben sana bırak bu işleri hocam dememin amaçı boş iş bunlar yani beni yanlış anlama sen
bide biz sana inanıyoruz kamera ile uğrasmana gerek yok ama sen illa kanıtlıycam diyosan buyur kamera sendeee
Arkadaşlar bırakın bu işleri.Şimdi işiniz gücünüz yok onlamı uğraşacaksınız ?
Ama zaman benim için önemli değil yeter ki mors edeyim dersen sana kalmış birşey.
Yeter ki düzgün bir şekilde olayı kavgaya götürmeyecek şekilde bilgilarinizle bu işi çözün.
blackhawkmilan31Arkadaşlar bırakın bu işleri.Şimdi işiniz gücünüz yok onlamı uğraşacaksınız ?
Ama zaman benim için önemli değil yeter ki mors edeyim dersen sana kalmış birşey.Yeter ki düzgün bir şekilde olayı kavgaya götürmeyecek şekilde bilgilarinizle bu işi çözün.