Evet kim demiş intel yanıyor buyrun size orta halli bir sistem ve verdiği sıcaklık.fazla söze gerek yok.en büyük destekçim asimileciyi yorumları için bekliyorum.
ISI VE PERFORMANS İÇİN İNTEL!!
doru diosun, intelin bitek kutudan cıkan fanları dandik o kadar, islemcileri amd'den daha kaliteli ve guclu, her zaman inteli tercih etmisimdir zaten ;)
Dikkat ederseniz arkaplanda hiçbişey çalışmıyo yani işlemciye tüy kadar bile ağırlık binmiyo.
AMD oyunlarda intelden daha iyi performans verir ve AMDde sıcaklık 45 ise intelde 60tır.Bunları göz önünde bulundurmadan atıp tutmayın..
evet katılıyorum işlemci fanını değişmediğini nerden bilelim intel 40 derecede acılıs yaparken AMD 20 dereceden açılış yapıyor
R3QU3M geldiyse İntel öldü. AMD yi ezdirmez...
istediğin oyun/program söyle çalıştırayım.35 dereceyi geçsin sana amd 6000+ alıcam o kadar büyük konuşuyorum
bjk_semihR3QU3M geldiyse İntel öldü. AMD yi ezdirmez...Konu amd veya inteli korumak değil.Arkadaşın verdiği resimdeki ısı normal intel ısısı değil.AMDde ısı 45 iken intelde 60tır.Üstelik arkaplandada dikkat ederseniz hiçbirşey çalıştırmıyor vede muhtemelen fan değişikliği yapıp hatta kasanın kapağını bile açmış.Çünkü intel amdden daha fazla ısınır bu bir gerçek..
altintasgurcanistediğin oyun/program söyle çalıştırayım.35 dereceyi geçsin sana amd 6000+ alıcam o kadar büyük konuşya bikere everest yannış gösteriyor değerleri ben denedim o programı işlemcimi 80 derece fan hızını ise 800rpm gösteriyordu hemen biosa girip degerlere baktıgımda cpu 35 fan hızı 3200 rpm idi
Eğer everestin beta sürümlerini kullanıyosanız yanlış göstermesi muhtemeldir...Ama kimsede bana intel amdden daha az ısınıyo diye palavra atmasın..
AMD tam olarak bılmıyorum ama intelden atılan iki mühendis tarafından öç almak için kurulmuştur en başta küçük bir firma olan AMD kısa bir süre içinde inteli ezmiş ve günümüzde büyük bir firma haline gelmiştir AMD&ATI NO 1 MANUFACTURER
arkadaşım hiç kimse intel yanıyor demiyıorr vede sende hiç bir program çalışmıyor tabiki de işlemci sıcaklığı az olçak bide ben bu forumda intel işlemcileri yanıyor diye bisey duymadım bu yanma olayı sadece p4ler için geçerli bende p4 3.0 var vede sistem %100 boştayken 40 derecenin altına düşmüyor yni kimse demesinki inteller ısınmıyor diye beni işlemcinin üstüne yemek koysam pişer valla :)
bu konuyu fazla uzatmayalım yoksa AMD intel kavgası çıkarırım
aynen katılıyorumda son söz intelin p4 leri ısınjıyor tabi bunada bi işlemci fanı eklendiginde sorun kalmıyor ne dertleniyorsunuz anlamadım yaw benin makinada p4 şimdiye kadar 60 dereceyi hiç görmedimki ben enfazla 47 olmuştur ki 6o bile intel p4 te normaldir bırakalım şimdi bu klasik ve herzaman tartışma çıkartan konuyu millet işlemcisinden memnunsa kullanır zaten :)
R3QU3Mbu konuyu fazla uzatmayalım yoksa AMD intel kavgası çıkarırımbiliyoruz senin nasıl kavga çıkardığınııı
bende bir aralar P4 2.8 kullanıyordum beyaz bir kasam vardı sıcaklık yüzünden kapak sarardı nerdeyse is olcak bu bole olmaz dedım bırde AMD yı deneyelım dedık memnun kaldım bundan sonrada hep AMD alırım sonuna kadar AMD
ya ısınıyor ısınmasınada denildigi gibiyanacak kadar degil bu meret eger adam p4 alacaksa + bide fanı çıkarıp koyacak köşeye takacak paşalar gibi kullanır durur
Quad-Corearkadaşım hiç kimse intel yanıyor demiyıorr vede sende hiç bir program çalışmıyor tabiki de işlemci sıcaklığı az olçak bide ben bu forumda intel işlemcileri yanıyor diye bisey duymadım bu yanma olayı sadece p4ler için geçerli bende p4 3.0 var vede sistem %100 boştayken 40 derecenin altına düşmüyor yni kimse demesinki inteller ısınmıyor diye beni işlemcinin üstüne yemek koysam pişer valla :)Aynen katılıyorum ben de intel yanıyor diye bir laf duymadım,okumadım nerden çıkardın?
ama belirgin bir ısınma var intelde bende eskiden intel kullanıyordum valla odanın ısısını bile değiştiryordu elimi tahliye fanlarına göturdugumde ıse hep sıcak hava ufluyordu sac kurutma makınası gıbı
doğru p4ler çok ısınıyor bide intel p4 üretmeye devam ediyormuu hani yeni p4ler falan varyaa
yeni P4 ler var Pentıum D gibi çift çekirdek olarak tabi sanal çift çekirdek sahte
p4ht ler demi onlarr sahye çigt çekirdekler
madem intl p4 ht leri üretmeye devam ediyor bu ısı sorunu çözmesi lazım yaniii