altintasgurcanEVETTT çekim bitti kamera 4 dk. çekiyo biliyodum 3 dk çekiyomuş olsun.3 parça yaptım toplam 9dk.çok merak ediyorum ne diyeceksiniz youtube'a upload'ı yapıyorum 10 dk ya kadar linkleriokk bekliom
ISI VE PERFORMANS İÇİN İNTEL!!
http://www.youtube.com/v/gFQ4A0io-8s
EVET BUYRUN YORUMLARINIZI ALAYIM Bİ DAHA..
bu işte hile var işlemciye doğru 2.bır fan daha ufluyor bıde yan kapak açık dikkatinizi çekerse
YHA ARKADAŞLAR YUKARDA ALLAH VAR.KAPAĞI KAPATTIM DİMİ BİDE O FAN EKRAN KARTINA ÜFLEDİĞİN GÖRMENİZ ÇOK MU ZOR
o fan hem ekran kartına hemde işlemciye üflüyor
sen bi daha benim forumlarıma yazı yazma senin bilgisayar bilgine .... iyimi.doğru o fan bütüüüün pc yi soğtuyor ufacık fan ya herşeyi soğutur.
kapanırsa kapansın ben farkımı belli ettim kim ne derse desin 32 derece......
konumun kapanmasını istemiyorum benim burda kullandığım argo kelime veya kötü kelime yok konu dışına da çıkılmadı sadece R3QU3M yalan şeyler söylediği için konuyu saptırıyor.
oğlum gurcan doğruya doğru işlemcinin altında fan yokmu
kendi ağzınla söyledin İŞLEMCİNİ ALTINTA.işlemcinin altında ne var ekran kartı var demi.o ufacık fan ekran kartınımı soğutacak yoksa işlemciyimi.o fan ın işlemciyle ne alakası var söyler misin
aaa hadi ama ya bu ne ya arkadaşlar aynı sınıfta degilmisiniz siz eeee ozaman buluşur bakarsın gürcanın sisteme kendinde anlarsın bizede anlatırsın burada böyle yapmayın ya
gurcan ufak dedıgın fan 80mm kasa fanı hem ekran kartına hemde ıslemcıye ufluor
ya barış benim bilgisayarımın ısınmadığını biliyor çok büyük yalancı başka bişey demiyorum.karşıma çıkmasın bi daha benim barış diye bir arkadaşım yok bu kadar yalan hiç bi yerde görülmemiştir.kapağn kapalı olduğunu gördüğü halde bu işte hile var kapak açık diyor
sen bilirsin buradaki çoğu kişi P4 serın demez yalancı dığerek benı suclamayı bırak P4 oyun oynarken ve işlem yaparken asla serin olmaz
tamam demediğinizi biliyorum.onun için video çektim daha ne istiyonuz allah aşkına.al gördün oyun oynadım live messenger açıktı.daha ne yapayım yani kapak kapalıydı oda da klima yok camlar kapalı.biraz insaflı olun lütfen.haklıymışsın diyin yani hakketdiğime inanıyorum
tmm haklısın hemen barış dıye arkadasım yok dıyorsun sankı kufur ettım sana ha ben sadece bıldıklerımı soluyorum bende P4 kullandım bır zamanlar
ben intel ile amd yi kıyaslamıyorum ki :)
sadece kendi pc min verdiği sıcaklığı sizlere sunuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto&mode=related&search=
bide burdaki p4'ün sıcaklığına bakın!!!
evet beyler niye durduk (:
valla arkadaşlar ben 2,5 yıldır intel 3,0 ghz 512 mb ram kullanıyorum .şimdi bilgisayarımı çalıştırdığımda sıcaklık 48 de.48 altınada düşmüyor.ama bu kullandığım süre içinde hiç fan değiştirmedim..
hade hadeee geç bunlarııııı.öyle tabi öyle öyle eed eed haklısın.tabi canım benim ki özel üretim ısınmayan öle ölee yorma kafanı öle
prescot cpular normal p4lere göre çok daha fazla ısınır
bide sen windows'u kapttatın msn yi kapattın tabiki işlemci soğur bide oyundan hemen çıktıktan sonra everest i videoya çek bakalım işlemci kaç oluyorrr
Ben size şunu söyleyeyim. Benim amcamın bilgisayarında 2500+ var. İşlemci 60 dereceden açılışı yapıyor. Oynadıkça 65'i (benim oyundan çıktıktan sonraki sıcaklık belki de oyunda daha fazladır) filan buluyor. Yazın özellikle öğlen bilgisayar sıcaktan oldukça hantallaşıyor. Kimse bunu inkar etmesin.