http://www.kendinyapsitesi.com/p ... tronik_akrep_yapimi:D
Konuyla alakası yok ama videoyu izleyince gülmekten sandalyeden aşağı düştümElektronik akrep yapıyor kadın
İşte Benim Kasa İcadım..Toz Yok.. Fan Yok..:)
Toza kesin çözüm var arkideşler nefesi kuvvetli bi hoca bulun bi üflesin bakın toz kalıyomu kesin çözüm :D ya ben su kasa fanları ne halta yarıyo cözemedim gecne biri ses yapıyodu bütün pervanelerini kırdım keltos oldu ısınma yok makinada :D yeni bi fan aldım ısı arttı ne yana cevirsem ısıtıyo ne iştir anlamadım :D
Toza kesin çözüm var arkideşler nefesi kuvvetli bi hoca bulun bi üflesin bakın toz kalıyomu kesin çözüm :D ya ben su kasa fanları ne halta yarıyo cözemedim gecne biri ses yapıyodu bütün pervanelerini kırdım keltos oldu ısınma yok makinada :D yeni bi fan aldım ısı arttı ne yana cevirsem ısıtıyo ne iştir anlamadım :O hoca benim pc yi görse üflemeyi bırak bildiği tüm sureleri unutur :)
O hoca benim pc yi görse üflemeyi bırak bildiği tüm sureleri unutur :)ARkadaş varya insanın morali bozuk olsa chipe girse gülmekten krize girer adam
Hocam öyle bi yorum yapmışınki pes diyorum...
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
Toza kesin çözüm var arkideşler nefesi kuvvetli bi hoca bulun bi üflesin bakın toz kalıyomu kesin çözüm :D ya ben su kasa fanları ne halta yarıyo cözemedim gecne biri ses yapıyodu bütün pervanelerini kırdım keltos oldu ısınma yok makinada :D yeni bi fan aldım ısı arttı ne yana cevirsem ısıtıyo ne iştir anlamadım :Yaf gülmekten garnım patladı. Keltoş fan daha mı iyi soğutuyodu. )))))))
Şaka bi yana kasa fanlarının yönleri yanlış takılırsa soğutmayı zayıflatır. Öndeki fan içeri üflemeli arkadaki fanlar dışarı püfürdemeli.
Bizim evin duvarlardan cok toz dökülüyo ciftlik bura gecen abimle söktük pc yi abim pc ye doğru üflemek gibi bir hata yaptı cıkan toz bulutunu görmeniz lazım pc yi felan bırakp kactık öksüre öksüre :D 5-10 derece ısı düşüşü oldu temizlikten sonra en iyisi kompresör alcan bitane iş görür haa hocalarda değişir kimisi x2 hızda üfler kimisinde turbo bost vardır x8 felan x8 in den bulmak lazım :D bi nevi vites arttırma ileri vites bi hoca bulmak lazım :D
Cahal civelek arkadaşım. Al bi tene alektrik süpürgesi. Bi tene de yumuşak kıllı boya fırçası.
Fırça ile fırçalarken alektrik süpürgesi ile çek tozu bak hacıya hocaya gerek kalıyo mu.
Abi dısarı üfletiyom keltos fan daha iyi sogutmuyor yaff onu diyen kim keltosuda aynı kıllısıda aynı derecelerde bende abi :D
Abi dısarı üfletiyom keltos fan daha iyi sogutmuyor yaff onu diyen kim keltosuda aynı kıllısıda aynı derecelerde bende abi :O zaman şu unsurlar geçerlidir.
1 Keltoş ya da kıllı fan kasa arkasındamı
eğer kasa arkasındaysa PSU fanının gücü dolayısıyla etkileyemiyordur. Eğer önde takılı ise işlevsel değildir.
evet arkasında ve dısarı üfler durumda fan 2 ciye bişey diyemiyorum etkiliyomu etkilemiyomu psu fanı kadar bi hava vermiyor psu 10 sa bu 2 veriyor :D
O zaman arkadaki fanı ön kısma (HDD lerin önüne) tak içeri üflesin. sıcaklık düşecektir.
Tamam abi sağol öneri için deniycem
Saç kurutma makinasına hiç gerek yok. Ben direkt olarak evdeki 1600W 'lık elektrik süpürgesinin ağzını çıkartıp kasanın içinde ne kadar toz varsa hepsini içine çektiriyorum. En temiz iş.. oda toz olmuyor ve bende toz yutmuş olmuyorum.öyle yaparken anakartın üzerindeki küçük parçacıkları çekersen ne olacagını hiç düşündünmü ?USB okumayabilir.
PS2 girişlerini okumayabilir o riskli saç kurutma makinesini daldır sen en iyisi :)
öyle yaparken anakartın üzerindeki küçük parçacıkları çekersen ne olacagını hiç düşündünmü ?Hayır hiçtebile riskli değil. O küçük parçalar sağlam bir şekilde anakarta monte edilmiş.. Ben düşünmeden hiçbir işe başlamam.. Zaten toz dediğin şey ne ki, ben süpürgeyi anakarta 5 cm uzaktan tutsam bile tozu içine çekiyor.. Tutupta anakarta süpürgeyi dayamıyoruz heralde.. Uzaktan temizleyeceksin, ya da süpürgenin ucuna küçük fırçalardan takacaksın ve süpügenin ayarını en düşük dereceye getireceksin.. O zaman hiç bir riski olmuyor ;)USB okumayabilir.
PS2 girişlerini okumayabilir o riskli saç kurutma makinesini daldır sen en iyisi :)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230144) ~ 01 Nisan 2012 18:48
Aynen ben de öyle yapıyorum :D ama çok az farklı :D
Önce kurutma makinesi ile tozları kovup süpürge ile makinaya alıyorum :D
LENO7 dostum şu fikrini icada çevir yavvv artık :D
Düşünsene b.dolabı gibi, tuşlarla sıcaklığı düşürebiliyon :D sistemi 10 derece yapsan harika bir artış olur fps'de falan.
Benimki yükteyken 40 derecede yanıyo cayır cayır :D
vala kardeşim 2012'de bir icat yapmam imkansız..sonraki seneye erteleyelim bu konuyu ve bu icatı..:)buzdolapları ne ile soğutuluyorsa o parçalardan alıcam güzelce bir kasa yapıcam (plastik yada tahtalarla artık ne olursa) sonra pc parçalarını yerleştiricem ısıyı ayarlıcam..bitti..:)
şimdi masaüstü bilgisayarım yok..elimde para yok..yani:)
Peki .. ama bekliyorum bak peşindeyim ona göre :D
Ben de düşündüm de kuru soğuk olması gerek nem yapmasın yani bu da önemli.
Ve geçenlerde evde kimse yokken kasayı buzdolabına koyup sıcaklıklara bakcaktım sığmadı :D :D
Peki .. ama bekliyorum bak peşindeyim ona göre :Dkoptum:DBen de düşündüm de kuru soğuk olması gerek nem yapmasın yani bu da önemli.
Ve geçenlerde evde kimse yokken kasayı buzdolabına koyup sıcaklıklara bakcaktım sığmadı :D :
eğer sığsaydı uçardı..buzdopabı 0 derecede çalışıyor diyelim..kasa ise en fazla 10 derecede takılır..:D
aynen :D eğer icat edemezsen mini buzdolabına japon çeliğinden kalıp yapıp içine koycam sistemi sonra da buzdolabına :D
düşünsene no-frost'a koyuyon 2 saat sonra fanlar buz tutmuş dönmüyo :D sonra da ısıtmaya çalış :D :D