Arkadaşlar selamlar apple'ın çıkatmış oldugu islate olarak bildiğimiz yeni tableti ipad adında minicik bir cihaz teknik detayları eklemeye çalışıyorum şimdi
resimleri birazdan ekliyorum
http://blogherseydir.blogspot.co ... esimleri-steve.html
İşte Yeni apple ipad (Resimler ve detaylar güncel)
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Türkiye fiyat yaklaşık x2 olur genelde. yanlız birşey dicem, bunda işletim sistemi olarak ne var? ben bi yerde iphone os var diye duydum, eğer öyleyse bu bildiğimiz aletin takozlaştırılmış versiyonu resmen, aynı fonksiyonlar büyük ekran o kadar. ayrıca bunun ne olursa olsun iphone'lar kadar tutcağını sanmıyorum.
Yıllanmış Üye
913 mesaj
Türkiye fiyat yaklaşık x2 olur genelde. yanlız birşey dicem, bunda işletim sistemi olarak ne var? ben bi yerde iphone os var diye duydum, eğer öyleyse bu bildiğimiz aletin takozlaştırılmış versiyonu resmen, aynı fonksiyonlar büyük ekran o kadar. ayrıca bunun ne olursa olsun iphone'lar kadar tutcağını sanmıyorum.sanırım ıphone os un geliştirilmiş hali çünkü ıphone 3gs de arka plan değişmiyor diye biliyorum
Yeni Üye
40 mesaj
Gerçekten Apple dünya devi, HAYRANIM :)
Taze Üye
10 mesaj
Arkadaşlar almayı düşünüyorsanız da biraz bekleyin. Bu tablet pc lerin çok yakın zamanda birçok farklı modeli çıkacak. O zaman karar verirseniz daha iyi olur. ;)