Arkadaşlar selamlar apple'ın çıkatmış oldugu islate olarak bildiğimiz yeni tableti ipad adında minicik bir cihaz teknik detayları eklemeye çalışıyorum şimdi
resimleri birazdan ekliyorum
http://blogherseydir.blogspot.co ... esimleri-steve.html
İşte Yeni apple ipad (Resimler ve detaylar güncel)
OP Banlandı

Teşekkür Sayısı: 0

12 mesaj
				Yıllanmış Üye

Teşekkür Sayısı: 1

8,316 mesaj
				Türkiye fiyat yaklaşık x2 olur genelde. yanlız birşey dicem, bunda işletim sistemi olarak ne var? ben bi yerde iphone os var diye duydum, eğer öyleyse bu bildiğimiz aletin takozlaştırılmış versiyonu resmen, aynı fonksiyonlar büyük ekran o kadar. ayrıca bunun ne olursa olsun iphone'lar kadar tutcağını sanmıyorum.
Yıllanmış Üye

913 mesaj
				Türkiye fiyat yaklaşık x2 olur genelde. yanlız birşey dicem, bunda işletim sistemi olarak ne var? ben bi yerde iphone os var diye duydum, eğer öyleyse bu bildiğimiz aletin takozlaştırılmış versiyonu resmen, aynı fonksiyonlar büyük ekran o kadar. ayrıca bunun ne olursa olsun iphone'lar kadar tutcağını sanmıyorum.sanırım ıphone os un geliştirilmiş hali çünkü ıphone 3gs de arka plan değişmiyor diye biliyorum
Yeni Üye

40 mesaj
				Gerçekten Apple dünya devi, HAYRANIM :)
Taze Üye

10 mesaj
				Arkadaşlar almayı düşünüyorsanız da biraz bekleyin. Bu tablet pc lerin çok yakın zamanda birçok farklı modeli çıkacak. O zaman karar verirseniz daha iyi olur. ;)