1-Oy verme işlemi 16.07.07 gunu başlayacak 22.07.07 tarıhınde bıtecektır.Eğer katılım az olursa tarih bir hafta daha uzatılabilir.
2- Katılmak ısteyen kısıler 4 tane resım ekleyebılırler
3- Her kısı 3 oy kullanma hakkı vardır (dediğim değişiklige gittim bu şekilde herkesin içinde keske bunu da seçebilseydim diyemeyecek)
4- Kımse kendıne oy veremez
5- Resimleri 15.07.07 gecesi başka bır konu başlığında sadece sergilenmek ıcın tekrar açılacaktır.
6-Eğer girişimlerim sonuc verırse resimlerin üzerindeki butonlara tıklayarak oy kullanabilecegız ama bu olmazsa bana özelden mesaj atın...(bu şu ana kadar sonuçlanmadı Selçuk Bey'e özel mesaj ve mail atmama ragmen ulaşamadım bu yuzden oylarınızı özel mesaj olarak beklıyorum.)
Oylama yaparken
1-x kişinin su resmı
2-y kişinin su resmı
3-z kısının su resmı şeklinde atarsanız çok sevınırım boylece ortalık karışmaz.
7-İsteyen istedigi resme oy verebilir(kendi resimleri hariç)
8-Aynı kişinin bırden fazla resmine oy verebilirsiniz.
9-Bir fotoya 3 oyunuzu birden veremezsiniz.
lütfen kuralları okuyarak oylarımızı verelim ve turuncu bu cevabını silersen sevınırım.
KAZANANLAR BELLİ OLDU KUTLARIM..
karadas_serkanpuanlar özel mesaj ile Borga-x' ya iletilmeyecek mi?neden bu konuya verdiğiniz yanıtlar,kimlere oy verdiğinizi içeriyor?
"ben seni seçtim,hani bil" gibisinden sululuk mu yapıyorsunuz?
turuncu565benim oyum 30-sakin
Saol Jeo...,Beyler Bayanlar oylarınızı göremiyoruum. Burda maymun oldum bee.
Borga-xSaol Jeo...,Beyler Bayanlar oylarınızı göremiyoruum. Burda maymun oldum bee.
KİM BU KONUYU GÖRMÜŞTE OY KULLANMAMIŞ... :
- Netten 500 MBlık bir dosya indirirken, bitmesine bir dakika kala elektrikler kesilir de mosmor olur inşallah!
- Chatyaparken kapı zilin çala!
- İçtiğin çay klavyeye dökülsün!
- Arama motorlarına giremeyesin!
- Üç vakte kadar bağlantın kopsun inşallah!
- Windows'un çöksün, msnin kopsun da ele güne muhtaç ol innnnşallah!
- Kafana harddiskler kadar taş düşsün!
- Kodlarını yanlış yazasın da web sayfası yapamayasın ya rabbim!
- 2 senedir yazmaya çalıştığın 500 sayfalık roman dosyana virüs girsin de, edebi hayatın bitsin!
- Mouse'ın kırılaaa
- Windowsun dakka başı reset atarda sebebini bulamayasın inşallah
- Disklerin Crash olaa.
- Teknik servislerde sürünesin
- Hatların kopa da hiçbir yere bağlanamıyasın
- Database'lerin bozulsun
- Network'lerden atılasın
- Securit Key'lerin deşifre ola
- Back-uplarına virusler dadansın da hiçbirini kurtaramayasın inşşşaallaaahhhhh
- emulede sıra sana hic gelmesin emi
- Aradıgın mp3 u bulmayasın
- p2p de günlerce indirdigin divx in fake cıksında
ilk izlemenle beraber apışıp kalasın inşşallaaaaahhamiiiin amiiin amiin
Son Düzenleme: jeomania ~ 17 Temmuz 2007 18:03
Zuhahahahaha amin....
Sizde XXX partiyi geçtiniz ha:D
Arkadaşlar merhaba. Baya geç kaldım ama. Kendi bilgisayarıma bugün kavuştum. Yarışmaya katılabilirmiyim? Nereye eklemem gerekir resimleri? Teşekkürler.
Ne yazıkki geç kaldın gecen hafta sonu eklemeler bıttı.Ama oy verebilirsin. Once duyurumu okursa 1.sayfadakı çok daha ıyı olur
Anladım. Sağlık olsun. Oylamaya katılalım o zaman. Kolay gelsin.
Teşekkürler diğer arkadaşlardan da katılım bekliyoruz bu sefer ılk 3'ü seçebilecegiz gibi geliyor.
[URL=http://img521.imageshack.us/my.php?image=304simsizssha8.jpg][/URL]
yaw buda benden olsuunn konuşturmayın pardusumu ! :D
TEKNOBABA[URL=http://img521.imageshack.us/my.php?image=304simsizssha8.jpg][/URL]ya masaüstünü nasıl böyle (3 boyutlu gibi) yapıyosunuz???
programı falan mı var???
yoksa bu sadece bi resim mi???Son Düzenleme: sakin_insan ~ 18 Temmuz 2007 11:03
bu pardusun bır özelliği daha dogrusu linuxun keşke daha önce verseydın koyardık buraya
sakin_insanbu neredeyse bütün linux sürümleri için mevcut. bunun adı beryl. genelde kurulu gelmiyor ama yükleyebiliyosunuz. gerçekten 3 boyutlu oluyor. döndürüyorsunuz falan. bunun dışında çok çeşitli efektleri var.TEKNOBABA[URL=http://img521.imageshack.us/my.php?image=304simsizssha8.jpg][/URL]ya masaüstünü nasıl böyle (3 boyutlu gibi) yapıyosunuz???
programı falan mı var???
yoksa bu sadece bi resim mi???
böyle olduğunu bilseydim pardusu kaldırmazdım...
ekran görüntüsü çok güzel...
pardus varken beryl duymuştum ama görüntünün böyle olduğunu bilmiyordum.
bi daha pardus ya da başka bi linux sürümü kullanırsam bunu kullanabilirim o zaman...
Evet arkadaşlar Oylarınızı görelim olmuyo katılım cok az....
Buda benden Olsun Millet linuxa doysun ;)
[URL=http://imageshack.us][/URL]
1-Oy verme işlemi 16.07.07 gunu başlayacak 22.07.07 tarıhınde bıtecektır.Eğer katılım az olursa tarih bir hafta daha uzatılabilir.
3- Her kısı 3 oy kullanma hakkı vardır (dediğim değişiklige gittim bu şekilde herkesin içinde keske bunu da seçebilseydim diyemeyecek)
5- Resimleri 15.07.07 gecesi başka bır konu başlığında sadece sergilenmek ıcın tekrar açılacaktır.
6-Eğer girişimlerim sonuc verırse resimlerin üzerindeki butonlara tıklayarak oy kullanabilecegız ama bu olmazsa bana özelden mesaj atın...(bu şu ana kadar sonuçlanmadı Selçuk Bey'e özel mesaj ve mail atmama ragmen ulaşamadım bu yuzden oylarınızı özel mesaj olarak beklıyorum.)
Oylama yaparken
1-x kişinin su resmı
2-y kişinin su resmı
Keşke bunları daha önce verseydınız HIT yapardı oylamada ama geç kaldınız beyler
buda benden
DUYURU
Oylama yaparken
1-x kişinin su resmı
2-y kişinin su resmı