abi be bas bas bağırdık bu geç gelenlere ceza uygulamak lazım :):))
KAZANANLAR BELLİ OLDU KUTLARIM..
Arkadaşlar katılım çok az ne yazıkki. Bence bu böyle bir sonuca varmayacak. 20 kişinin üstünde bır oy var ama yeterli değil.Hafta sonuna kadar zaman var.Bakalım neler olacak. Ama katılımın artması lazım..
Ben şimdiden emek verip buraya Backgroundlarını koyanlara tek tek teşekkür ederim.Uğraştılar, bizde bir yarışma yapalım dedık.Elimize yuzumuze bulaştı neyse başka yarışmalara artık.Neyse oylama sürüyor yınede hafta sonuna kadar oylara devam diyim....
Benimde katılma şansım var mı ?
Bu saatten sonra sadece oy verebılırsınız.Duvarkagıtlarını gecen hafta sonu foruma vermenın sonuydu. Ama oy kullanma hakkınız var.Burdakı herkes oy verebılır..
geç kaldık
asimileciburaya yaz borgaborga yarışmanın başından beri kuralları konunun en sonuna koyuyor uğraşıyor herkes görsün diye ayrıca en başta da yazılı sende gelmişin buraya yaz diyorsun
ne olacak ben açıklığı severim.
kimseye eyvallah çekmem,
Asimileci bu şekilde açık oy verılırse bu sefer sen ona oy verdın bana nıye vermedın kavgaları çıkar.O yuzden kapalı bır oylamayı uygun gordum.Boşu boşuna polemige girmenın manası yok bence.. Ama sen oyunu vermek ıstemıyorsan anlarım sorun olmaz.
asimilecine olacak ben açıklığı severim.öyleyse asimileciyi sandık kurul başkanı yapalım bende yedek üye olayım .
arkadaşlar herkes İMZA sına bu yarışma hakkında bilgi verirsen katılım çoğalır. ben koydum sizden de bekliyorum...
Evet arkadaşlar imza kısmına bu oylamanın linkini ve kısa bır yazı yazarsanız süper olur kanımca...
DUYURU
1-Oy verme işlemi 16.07.07 gunu başlayacak 22.07.07 tarıhınde bıtecektır.Eğer katılım az olursa tarih bir hafta daha uzatılabilir.
2- Katılmak ısteyen kısıler 4 tane resım ekleyebılırler
3- Her kısı 3 oy kullanma hakkı vardır (dediğim değişiklige gittim bu şekilde herkesin içinde keske bunu da seçebilseydim diyemeyecek)
4- Kımse kendıne oy veremez
5- Resimleri 15.07.07 gecesi başka bır konu başlığında sadece sergilenmek ıcın tekrar açılacaktır.
6-Eğer girişimlerim sonuc verırse resimlerin üzerindeki butonlara tıklayarak oy kullanabilecegız ama bu olmazsa bana özelden mesaj atın...(bu şu ana kadar sonuçlanmadı Selçuk Bey'e özel mesaj ve mail atmama ragmen ulaşamadım bu yuzden oylarınızı özel mesaj olarak beklıyorum.)
Oylama yaparken
1-x kişinin su resmı
2-y kişinin su resmı
3-z kısının su resmı şeklinde atarsanız çok sevınırım boylece ortalık karışmaz.
7-İsteyen istedigi resme oy verebilir(kendi resimleri hariç)
8-Aynı kişinin bırden fazla resmine oy verebilirsiniz.
9-Bir fotoya 3 oyunuzu birden veremezsiniz.
Oyları görelim. Bayanlar baylar..
Oy atana benden Orjınal Vista ultımate
ve Office2007 Dvd'leri deeeeeermişim ortamı gerermişim (ne diyorum ben, kafama güneş geçti sanırım)
Arkadaşlar bakın Vista diyorum office diyorum beleş diyorum daha ne diyim (ben ne diyorum?)
Oylarınızı kullanın Oy istiyorum oy oyo yoyoyoyoyoyoyooyoyoyoyoyoyoyoyoy atın arkadaşlar.....
OY Ver, oysuz kalma .... Mesaj kutumun sizin oylarınızla dolmasını ıstıyorum...
hiç vollaha dedin bir kere vereceksin:)
bu kadara gerek yok borga abi home premium da yeter
haydi oy verenler pamuk eller cebe borga abiye yardım
(bende varım bi de ha)
Eywallah sizde olmasanız ben naparım...
ben mod ve adminlere mesaj attım ama cevap alamadım.
artık öyle olacak galıba ama ben yınede katılımın artması ıcın kampanyalar duzenleyecegım. yakında.........
Borga-xartık öyle olacak galıba ama ben yınede katılımın artması ıcın kampanyalar duzenleyecegım. yakında.........İstersen bu kampanyaları diğer çalışmalarımıza saklıyalım..
olur Koraycım.Sen yeterki iste.. Evet arkadaşlar galıba oylama yavaş yavaş bitiyor..Bugun Cuma son 2 gun oylar için
Bir daha uzamasın oy günü bu yarışmada bitsin yaşlandı yarışma,artık yeni neslillere(yeni yarışmalara) bırakalım
Evet 22sinde oylama bitiyor.Bunun cılkı çıktı... Neyse hevesını diğer yarışmalara sakla.