galıba oy vermek ıstemeyenlerden bırıde sendın.
KAZANANLAR BELLİ OLDU KUTLARIM..
ya birinci falan olmasada yinede çok değişik ve güzel masaüstü arkaplan resimleri gördük.
ayrıca bu yarışma çok da ilginç oldu;
mesela; masaüstü temasını değiştirdim şu an vista görünümlü xp ye sahibim.
ayrıca linux için beryl nasıl bişey onu da görmüş olduk...
Evet arkadaşlar hem kımın hangı prog.kullandıgını az çok öğrenmışte olduk.En guzelı ıse lınux'un 3d arayuzunu gözlerımde gorme fırsatım oldu. Bu arada Koray'cım sana katılıyorum bu işi ilk başlatan sen oldun.Umarım bundan sonrakı yarışmalar daha heyecanlı olur... Bu aksam oyları hesaplayıp buyuk ıhtımalle bu gece ılk üçü buraya koyacagım.Şimdiden hayırlı olsun.
borga abi kendi adıma be bu yarışmada çok eğlendim.
katılımda bulunan herkese teşekkürler.temaların hepsi çok güzeldi...çoğunu çok beğendim...
Koray KocamanBende yarın Pc Masası Yarışması sonuçlarını açıklıyorum 19:00 'da hadi bakalım hayırlı olsun ...Mıllet oy verdımı kı.Ben vermedım yahu.Dur bende bir bakıyım de vereyım oyumu
Zülfikarborga abi kendi adıma be bu yarışmada çok eğlendim.Amac zaten eğlenmektı zulfi.. Diğer arkadaşlarda eğlendıyse ne mutlu bana...
katılımda bulunan herkese teşekkürler.temaların hepsi çok güzeldi...çoğunu çok beğendim...
yakuza pek eğlenmemiş gibi ama olsun napalım onu da başka sefere menun ederiz...inşallah..
zülfikar ın masaüstü resmini beğendim. 3 oy hakkımıda zülfikara veriyorum :D .
Arkadaşım konuyu en baştan okumanı öneririrm. Yoksa kıllıgına mı? yapıyosun.Adam gibi kuralları oku ve ona göre oyunu at.Oy yazgıdın cevabı da sil.
.
arkadaşlar,güzel ve eğlenceli bu konuyu tatsız/sataşmalı/dikkatsiz yanıtlarla çirkin bir konuya dönüştürmeyin.yarışmayı organize eden arkadaşımızın belirlediği kurallar çerçevesi içinde hareket edin LÜTFEN.görülüyorki alışıla gelmiş dikkatsizlik burada da kendini göstermiş ve okumamışsınız KURALLARI.lütfen tekrar gözden geçirin ve yazışmalarınıza dikkat edin.aksi halde müdahele etmek zorunda kalacağım.
Koray KocamanArkadaşlar uzatmanın anlamı yok LÜTFEN...!bence de lütfen herşeyden önce emeğe saygı gösterelim.İki haftadır abimiz burda uğraş veriyor bizim için lank diye kavga çıkarıp ne birbirimizi incitelim nede insanların emeklerini mahvedelim...Allah rızası için...Kustah bişey rica etttim lütfen yaparmısın...lütfen...
Sonuna kadar katılıyorum.Borga-x bu yarışma için elinden geleni yaptı.Lütfen emeğe sı.mayalım.
Arkadaşlar yarın sonuçları açıklıyorum. Artık uzatmanın bır manası yok zaten oyları verenler bellı bundan sonra kımse oy vermeyecek buda bellı... Kımse kımseyı kırmasın.Aksama kadar oylama sürüyo hala..Konunun duyuru kısmında kuralları var. KURALLAR OKUYUN VE OY VERİN...
Şimdi küfür edicem..Black_hawk kardeşim cevaplarını sil.
1-Oy verme işlemi 16.07.07 gunu başlayacak 22.07.07 tarıhınde bıtecektır.Eğer katılım az olursa tarih bir hafta daha uzatılabilir.
2- Katılmak ısteyen kısıler 4 tane resım ekleyebılırler
3- Her kısı 3 oy kullanma hakkı vardır (dediğim değişiklige gittim bu şekilde herkesin içinde keske bunu da seçebilseydim diyemeyecek)
4- Kımse kendıne oy veremez
5- Resimleri 15.07.07 gecesi başka bır konu başlığında sadece sergilenmek ıcın tekrar açılacaktır.
6-Eğer girişimlerim sonuc verırse resimlerin üzerindeki butonlara tıklayarak oy kullanabilecegız ama bu olmazsa bana özelden mesaj atın...(bu şu ana kadar sonuçlanmadı Selçuk Bey'e özel mesaj ve mail atmama ragmen ulaşamadım bu yuzden oylarınızı özel mesaj olarak beklıyorum.)
Oylama yaparken
1-x kişinin su resmı
2-y kişinin su resmı
3-z kısının su resmı şeklinde atarsanız çok sevınırım boylece ortalık karışmaz.
7-İsteyen istedigi resme oy verebilir(kendi resimleri hariç)
8-Aynı kişinin bırden fazla resmine oy verebilirsiniz.
9-Bir fotoya 3 oyunuzu birden veremezsiniz.
bunu oku ondan sonra oyunu kullan. Sabahtan berı yazıyoruz kuralları okuyun dıye..Kuralları oku ndan sonra oy ver
NEYSE ARKADAŞLAR KAZANANLAR BELLİ OLDU..
1. YUGİ 7 OYLA BİRİNCİ
2. Sakin_İnsan 6 OYLA İKİNCİ
3. OLAN İSE 4'er OYLA BORGA-X, CANER GÜRAL, UFUKS, WEBCAM OLDULAR.
BORGA-X
CANER GÜRAL
UFUKS
WEBCAM
BU ARKADAŞLAR LİNUX'UN PARDUS Caracal caracal SÜRÜMÜNÜ KAZANMIŞLARDIR.Katılan ve oy veren bütün arkadaşlara teşekkürler.Anlımızın akıyla bu yarışmayı bitirdik ya.Ben başka bir şey istemiyorum.Kazananları kutluyorum.
yugi'nin masaüstü süperdi zaten... :) tebrik ederim...
kazanan bütün arkadaşları ve borga abi alnının akılyla çıkmayı başardığının için seni de tabi :):):):)
borga teşekkürler emeğin için..
herkesi ve kendimi tebrik ediyorum:)
Bana oy veren arkadaşlara teşekkürler. 3. lükte koalisyon olmuş neyse.Ben de parduş kazandım mı?
Evet tabiki. İlk üçte olan herkese PARDUS geliyor arkadaşlar Yanlız benim Pardusu download etmem lazım
Ondan sonra kazanan arkadaşlar bana mail veya özel mesajla adreslerini yollarlarsa kargo ile yollayacağım.
o zaman sıradaki şarkı tüm kazananlar için geliyor.