mustafa91Benim anlamadığım, buraya fotomuzu koyup kendimizi sergilesek ne olacağı? Yani, ne geçecek elimize? Ben gizli kalmayı tercih ederim.
herkes secimlerinde özgürdür..
kendi resmini koyma ! bakmayalım kim nasılmış diye
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.JADEXHerkes sen değil şekerim biz genelde forumda kuyuya taş atmayız anlaşılan senin deneyimin bu konuda daha fazla normal bu işleri hemen anlamamam.sadece gülüyorum ben oraya resmimi elestirmen icin koymadımkiAyrıca resmin çok itici bence sen o resmi güncelle.
artı kusura bakma senin ne düsündügün benim icin o kadar da önemli degil
en iyisi ortam gerilmeden birbirimizi kırmadan ben sana kuyuya tas olayını senibn anlayacagın sekilde izah edeyimde
o bir atasözünün deyim haline dönüstürülmüs espirisiydi
hani varya delinin biri bi kuyuya tas atmis bin tane akıllı cıkaramamış
yani ben demek istedimki bir arkadasın yazsına hitafen
evet ben bu konuyu actım
ama amacının dısına cıktı,herkes kendi dilinden espiriye alıyo
bak ben kızıyormuyum..
hayır
ama senin bir sözüne takıldım
ben bu isleri anlamam deneyimli fln deilim vs vs..
orda ne demek istedin?
mk1yanılmışım demekki özür dilerim.Yanılmadın
herhangi bi ithamda da bulunmadım yanlış anlaşıldıysam tekrar özür dilerim.
başka bi foto koysaydın keşke bu konunun cılkı çıkabilir.
Merve, şimdi bizleri kek yerine koymayı bırak istersen. O resme göre şu an herhalde 28-30 yaşlarında olmalısın. Çünkü aynı resim ve değişik versiyonları zamanında bana çok geldi.
İstersen doğruyu itiraf et yoksa bu resmin orjinal halini ve değişik versiyonlarını ne yapar eder bulurum ve buraya koyarım. Ve şu an da da eski arşivleri karıştırıyorum haberin olsun.
piRe_Yanılmadınmalesef sende yanılıyosun okadar da eski degil!
Merve, şimdi bizleri kek yerine koymayı bırak istersen. O resme göre şu an herhalde 28-30 yaşlarında olmalısın. Çünkü aynı resim ve değişik versiyonları zamanında bana çok geldi.
İstersen doğruyu itiraf et yoksa bu resmin orjinal halini ve değişik versiyonlarını ne yapar eder bulurum ve buraya koyarım. Ve şu an da da eski arşivleri karıştırıyorum haberin olsun.
2 ayrı yerde var bu resmim
şayet bulursan tarihiyle beraber upload et ok
eski dosyalarını karıştırmaya devam et hodri meydan..
not:resmi kopyalayıp kullanmıs varsa onu bilemem..
ama ben her sekilde ispatlarım..
JADEXBak merve,ilk önce eğer forumda tamamen temiz ve dostane duygularla konu açacaksan işe buraya daha uygun bir resimle başla,başlaki konun dağılıp millete alay konusu olmasın.jadex fazla uzatma bence ok
Bilmem farkındamısın ama resimde G-stringin gözüküyor bu senin için normal olabilir ama burası Türkiye ve burada bu tür şeyler her zaman farklı yerlere çekilir ve yanlış anlaşılır(nedenlerine girmeyelim orası uzun iş)eğer daha masum bir resim olsaydı belki bende bu kadar konunu kafaya almazdım bilmem anlatabiliyormuyum
Buradaki herkesin kendinden utandığını ya da başka birilerinin onlardan utandığını nereden çıkardın ya da bunu açık açık yazma cesaratini nereden buluyorsun
Seninde bana gülmen benim zerre kadar umrum değil.
Ben sadece bir bayan üye olarak seni uyarmak istedim sende bunu istediğin gibi alırsın orası sana kalmış
sana yazılacak cevap cok ama bende sana yazılacak bi cevap icin zaman yok..
FizikBizde sınıfça çekildik :P:)
güzel di
ama birazda ben bulayım kafayı seninle
aber ich jetzt sehen dieses bild ich nicht sehen dich bitte scherib mir diese bild du felche?
http://www.moviewallpapers.net/i ... scarface-3-1024.jpg
aha bu da ben bana da benziyor hani
merve_merveayrıca isin cılkı deyil suyu cıktı..
kuyuya attım bi taş
kuyu zaten taşlarla doluymus:)konuya cvp yazan arkadaşlar gayet ciddiyetsiz bir biçimde ortalığı berbat etmişler.burası belli ama neden cvp yazıyorsunuz ki arkadaş anlamıyorum kişilik probleminiz varsa burası çözüm değil.kendi resminizi koyun.koymazsanızda cvp yazmayın.eleştiri yazcaksanızda edebinizle yazarsınız. konunun cılkının çıkacağını en başta söyledim ve dediğim gibide oldu.yanılmayı isterdim ama gene haklı çıktım MAALESEF.
mk1birader sen resimdeki kızı beğendin heralde..konuya cvp yazan arkadaşlar gayet ciddiyetsiz bir biçimde ortalığı berbat etmişler.burası belli ama neden cvp yazıyorsunuz ki arkadaş anlamıyorum kişilik probleminiz varsa burası çözüm değil.kendi resminizi koyun.koymazsanızda cvp yazmayın.eleştiri yazcaksanızda edebinizle yazarsınız. konunun cılkının çıkacağını en başta söyledim ve dediğim gibide oldu.yanılmayı isterdim ama gene haklı çıktım MAALESEF.
yalakalık yapma
arkadaşlar haklı !!
canerece3harbi bu işte 1. numara, bizim resimler halt etmişAdRaMiTiKonuya Düzgün Cevap verilseydi "Elazıglı" hariç ilk defa sanalda resmimi koyucaktım (= Ama yorumları görünce dalgaya alındığınıda gördüm Ama yinede koyuyorum...bende bi heves belki benden sonra düzelirler dedim ama, nafile. acayip gaz bi forumuz valla, bi laf atıo biri başta(sırf bu konu için degil, ilk mesajların sahipleri alınmasın:)) gerisi patır patır dökülüyo topla toplayabilirsen...
merve_merve:)ben cvpliim
güzel di
ama birazda ben bulayım kafayı seninle
aber ich jetzt sehen dieses bild ich nicht sehen dich bitte scherib mir diese bild du felche?
resimde seni göremiyorum, lütfen yazar mısın gibi bişi heralde di mi?
ist das richtig?
JADEXben o resmi kaldırmayı düsünüyorum..
hem bisey ispat etmek zorunda degilimki ister inanırsın ister inanmassın o sana kalmıs..
ama cok merak ediyosan yazarsın özelden bana msn nini kameradan el sallarız birbirimize olur biter ok..
tabi benim pc buna buna izin verirse..
silici06birader sen resimdeki kızı beğendin heralde..beğendim veya beğenmedim seni ilgilendirmez.ama senin beğendiğin anlaşılıyor yalakalık yapma dediğine göre.ayrıca ben kimseye yalakalık yapmam.kişiliğim buna elvermez.şunuda söylemeliyim ki ben bi resime aşık olacak kadarda uçuk değilim kim haklı acaba(orasını ALLAH BİLİR)??
yalakalık yapma
arkadaşlar haklı !!konu güzellik falan değil veya birilerine yaranma değil konuyu saptırma benim yazdıklarımı okumuşsun ama anlayamamışsın. kimse cvp yazmak zorunda değil veya gerçektende 0-7 yaş grubuna hitap eden o acayip resimleri koymak zorunda değil! koymassan koyma kimse bişey demez diyemez.ama böyle ciddiyetsiz bi davranışta bulunmak bana göre çok düşünülmesi gereken bir durum.ben sadece bu eleştirimi dile getirdim ve bu eleştiriden birilerinin rahatsız olması sevindirici bi durum.en başta dediğim gibi konunun cılkının çıkacağı belliydi sonuç bu işte.sen ne dersen de olmuyor.insanlar bi türlü bu yönden düşünemiyor
merve_merveben o resmi kaldırmayı düsünüyorum..BU KONU KAPATILMALI VE CHIP TE KİMSE BU TÜR OLAYLARA ALET EDİLME MELİ
hem bisey ispat etmek zorunda degilimki ister inanırsın ister inanmassın o sana kalmıs..
ama cok merak ediyosan yazarsın özelden bana msn nini kameradan el sallarız birbirimize olur biter ok..
tabi benim pc buna buna izin verirse..Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 05 Mayıs 2009 23:36
urkatatben cvpliim:)
resimde seni göremiyorum, lütfen yazar mısın gibi bişi heralde di mi?
ist das richtig?
ona yakın
Ben kafa bulma amaçlı koymadım sadece biraz gülelim diyerek ekledim :)
Ich bin traurig
mk1beğendim veya beğenmedim seni ilgilendirmez.ama senin beğendiğin anlaşılıyor yalakalık yapma dediğine göre.ayrıca ben kimseye yalakalık yapmam.kişiliğim buna elvermez.şunuda söylemeliyim ki ben bi resime aşık olacak kadarda uçuk değilim kim haklı acaba(orasını ALLAH BİLİR)??yani beğenmişsin işte boş yere ayak yapma
ayrıca eğer ben yalakalık yapıyor olsam böyle yazmam
konuya baştan beri senin gibi yazarım
ben sana kızı beğendin yalaklanıyorsun dedim diye sende aynısını bana diyorsun
yaratıcı olamıyorsan ukte doldurmaktan vazgeç
silici06yani beğenmişsin işte boş yere ayak yapmasen beni anlamak istemiyorsun galiba.o cümlede ana fikir seni ilgilendirmeyen kısımdı sonraki cümledede söyledim neden sadece bi yeri anlıyorsun.bi resme bakıpta yalakalık yapacak biri olmadığımı söyledim tekrar söylüyorum.ama anlamak istemezsen buyur senin istediğini söylüyorum bak belki seni mutlu eder:beğendim...(şimdi oldu sen haklısın)
ayrıca eğer ben yalakalık yapıyor olsam böyle yazmam
konuya baştan beri senin gibi yazarım
ben sana kızı beğendin yalaklanıyorsun dedim diye sende aynısını bana diyorsun
yaratıcı olamıyorsan ukte doldurmaktan vazgeç
ayrıca en güzel cvp insanların konuştuğu ve anladığı dilden cvp vermek en güzeli bak ne güzel anlamışsın o kısmını.ama böyle düşünüyor olman garip gerçekten.
sunun adını bi koyalım arkadaslar öncelikle o resmi kimsenin begenisine sunmadım
su an tartıstıgınız kisi dolaylıda olsa ben oluyorum
resmi kaldırdım bos yere birbirinize düsmeyin arkadaslar altı üstü bi resimdi
hepimiz ayrı düstük çamura dahada batmayalım..
tamam konuyu hap beraber kaynattık fizik
sorun yok herkes baya yaratıcıı :)
hata bende eglence bölümüne nari acsaydım heheh.
merve_mervesunun adını bi koyalım arkadaslar öncelikle o resmi kimsenin begenisine sunmadım
su an tartıstıgınız kisi dolaylıda olsa ben oluyorum
resmi kaldırdım bos yere birbirinize düsmeyin arkadaslar altı üstü bi resimdi
hepimiz ayrı düstük çamura dahada batmayalım..tamam konuyu hap beraber kaynattık fizik
sorun yok herkes baya yaratıcıı :)
hata bende eglence bölümüne nari acsaydım heheh.