mk1ama anlamak istemezsen buyur senin istediğini söylüyorum bak belki seni mutlu eder:beğendim...(şimdi oldu sen haklısın)ben demiştim beğendin diye baba şaşmaz insan sarrafı olmuşuz biz
neyse en iyisi ben daha fazla mesaj yazmayayım
çünkü yazdıklarımı kendine malzeme edip kıza arkadaşlık da teklif edersin sen daha benim üzerimden
kendi resmini koyma ! bakmayalım kim nasılmış diye
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.silici06ben demiştim beğendin diye baba şaşmaz insan sarrafı olmuşuz bizinsan sarrafı olduğunu düşünmeye devam et sen.
neyse en iyisi ben daha fazla mesaj yazmayayım
çünkü yazdıklarımı kendine malzeme edip kıza arkadaşlık da teklif edersin sen daha benim ü
ayrıca ben senin istediğini söyledim.
resme bakarak beğenip beğenmemek kişiden kişiye değişir beğenmediğimi söyledim ama anlamadın MAALESEF.sen benim anlatmak istediğimi bi türlü anlayamadın.
ya neyse boşver sen harbiden insan sarrafı olmuşun baksana şıp diye anlayıverdin(HA HA HA)tekrar tekrar söylüyorum arkadaşım artık cvp yazmıcam sen istediğin gibi düşün.bi resme bakarak kişi sevilmez vede beğenilmez.
ahmet79'uda görmek isterizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!
01apachiahmet79'uda görmek isterizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!gerçekten bende merak ediyorum forumda baya kişiye yardımcı oldu özellikle sistem toplama konusunda...)
mk1gerçekten bende merak ediyorum forumda baya kişiye yardımcı oldu özellikle sistem toplama konusunda...)konu amacına ulasmıs olsaydı belkide onun resminide görebilirdik ama olmadı malesef
merve_mervekonu amacına ulasmıs olsaydı belkide onun resminide görebilirdik ama olmadı[''Merve''];bu konuyu şöylede olabilirdi;[''Kimin Resmini Görmek istiyorsunuz''] Mesela 30 yanıt sınır olurdu 30 yanıttan sonra en çok kimin resmi gösterilmek isteniyorsa o gösterirdi.
gereksiz bir konu olmuş.
konu da cıvımış zaten
JADEXmk1 bence senin bu konuya ilk yazma sebebin belliydi ama silici06 konuya yazınca açık ettin niyetini o yüzden boşuna kasma arkadaşım tüm forum anladı sizi merak etme,kendini artık yorma istersen açıklama yapacağım diye.gerçekten çok ilginç bi akşam yaşıyorum ve çok kötü bi şekilde itham ediliyorum ve iftiraya maruz kalıyorum. daha ne kadar söylemem gerekiyor bilmiyorum ama ben bi resme bakarak birilerine yalakalık yapmam.kim neyi ne şekilde anladı bilemem ama ben derdimi anlatamadım.kasıntım filanda yok sen merak etme. merve_merve ye sor arkadaşım ben en başından söyledim bu konunun cılkı çıkacak diye.ve sonradanda yazdım cılkı çıktı diye ama birileri beni merve_merve ye sardığımı filan(ALLAH KORUSUN ÖYLE Bİ AHLAKSIZLIK YAPMAM) düşünmesine sebep olmaya çalışıyor.vallaha çok ilginç.insan sarrafları dolu etrafta(ya da kendini öyle zanneden)
TEKRAR SÖYLÜYORUM:BEN KİMSEYE YALAKALIK YAPMAM HELEKİ BÖYLE FORUMDA FİLAN VEYA İNTERNETTE ALLAH KORUSUN.AMA BİRİLERİ İLLA KENDİ BİLDİĞİNİ SÖYLÜYOR.ama ben kimseyi inandırmak zorunda değilim.o yüzden iftira atmayı bırakın.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.[''Merve''];bu konuyu şöylede olabilirdi;[''Kimin Resmini Görmek istiyorsunuz''] Mesela 30 yanıt sınır olurdu 30 yanıttan sonra en çok kimin resmi gösterilmek isteniyorsa o gösterirdi.bak bu dedigin de olur madem öyle sen ac konuyu destegi biz verelim olmazmı:)
loganwolverinegereksiz bir konu olmuş.sizin icin gereksiz olmus olabilir ama ben tam aksini düsünüyorum bence buda gerekli..
Y.İ.Ğ.İ.D.O.[''Merve''];bu konuyu şöylede olabilirdi;[''Kimin Resmini Görmek istiyorsunuz''] Mesela 30 yanıt sınır olurdu 30 yanıttan sonra en çok kimin resmi gösterilmek isteniyorsa o gösterirdi.başlık evet yanlış (kendi resmini koy bakalım kim nasılmış yazıyor başlık) ayrıca konulan resim de g string denilen evrim geçirmiş donun gözüktüğü resim olunca konunun sonu böyle olmakta bence haklı haa bu arada g stinge karşı olduğum için böyle yazdığımı düşünmeyin sadece demek istediğim bu forum halka açık bir yer yani normal bir resim konulsa belki herkes normal karşılar bu konunun sonu da böyle olmaz dıSon Düzenleme: silici06 ~ 06 Mayıs 2009 01:22
merve_mervebak bu dedigin de olur madem öyle sen ac konuyu destegi biz verelim olmazmı:)Olur Neden Olmasın Hatta Açtım Bile.
silici06başlık evet yanlış (kendi resmini koy bakalım kim nasılmış yazıyor başlık) ayrıca konulan resim de g string denilen evrim geçirmiş donun gözüktüğü resim olunca konunun sonu böyle olmakta bence haklı haa bu arada g stinge karşı olduğum için böyle yazdığımı düşünmeyin sadece demek istediğim bu forum halka açık bir yer yani normal bir resim konulsa belki herkes normal karşılar bu konunun sonu da böyle olmaz dıordan bakanda cıplak resim koyduk sanıcak ya!!
arkadasım o kadarda degl artık..
ben sana sunu söyleyeyim inan örümcekler beynine o kadar cok ag örmüski penceren daralmıs..
canerece3pileysitejın 3 çıktımıbu sorunu ilgili olan bölüme yaz arkadasım ben ilgelenmedigim icin bilmiyorum veya google amcaya bi danış
canerece3pileysitejın 3 çıktımıalemsin valla
Hekes bu başlığa kilitlenmiş. Win7 'nin tahtı sallanmaya başladı.
JADEXYok yeni G-String modelleri çıkmış uyar mı?
jadex sınırları zorlama ok!!
evet mervecim yetistim.
evet arkadaslar ben merveyi sahsen tanıyorum
resimde ona aittir genel yazıları okudum
jadex yanlıs seyler söylüyo ve yazıyosun o insan gayet efendi belki senin gibi bi kac kisiyi dahi cebinden cıkartır arkasımla uluorta saygısızca bu sekilde konusman dogru degil..
resim konusuna gelince ne olmus yani
bu kadarda gerici olma lütfen bi bayan olarak sen g-string kot arasındaki farkı anlaman lazım..
ama ben burda apacık bi kıskanclık görüyorum..
sorun resimse zoruna gittiyse zaten kızcagız kakldırmıs hala neyin
pesindesin ki..
ya bosver ufuk onu ya o bazen insanlar anlamıyor veya anlayamıyor onuda öyle kabullenmek gerek.
merve_merveson olarakta baskalarının,ünlülerin vs..ne kandırması yaw Bizde ünlünün burda olduğunu düşünmedik zaten arkadaşlar espiri mahiyetinde koymuşlar
resimleriyle falan profil olusturma avatar veya yok bu benim gibi
kendini kandırmacalar hos degil bence
insan neyse odur
kendinden utanan varsa ki! bırakın sizden utananlar kendilerinden utansın..
söze bak be :)
ibrahim19ne kandırması yaw Bizde ünlünün burda olduğunu düşünmedik zaten arkadaşlar espiri mahiyetinde koymuşsen diger arkadasların avukatımı oluyosun
komik..
merve resim gerçekten sana aitse gerçekten göz alıcı bir kızsın..ama eğer erkek arkadaşın warsa Allah ona kolaylık versin...eğer çok kıskanç biriyse bu resimi burada gördükten sonra yada yazılan yorumları okuduktan sonra sinir küpüne dönmüş olması gerekir..ben kendim için söylüyorum isterseniz geri kafalı deyin ama benim kız arkadaşım herkesin istediği gibi yazı yazabileceği bir forum ortamında böyle bir resim yayınlasa oturup ciddi bir konuşma yapardım...