ferplexBilgisayar ve teknoloji forumunu yonja vs gibi abuk sitelere dönüştürmeye çalışanlara BAN!!!özeliklede senin gibi konunun hangi bölümüne acıldıgına bile bakmadan abuk subuk cevap yazanlara BAN!!
kendi resmini koyma ! bakmayalım kim nasılmış diye
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.piRe_ ve JADEX'e teşekkür ediyorum; Bu arada konu dışı kısmının her türden tartışmaya açık olduğunu düşünmeyin.
merve_merveözeliklede senin gibi konunun hangi bölümüne acıldıgına bile bakmadan abuk subuk cevap yazanlara BAN!!
ferplexBilgisayar ve teknoloji forumunu yonja vs gibi abuk sitelere dönüştürmeye çalışanlara BAN!!!Hayır yani ne alakası var yonja ile abuk sabuk site ile kardeşim kız bi konu açmış açtığına pişman ettiniz heee resmini koymak istemeyen koymasın kardeşim koymayanlar içinde ["Merve"] nin çokta umrundaydı yani.Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 06 Mayıs 2009 13:02
merve_mervearkadasım bu msj da zaten bilincli olarak konu dısına actım dikkat etmeden öyle pat diye yazma bencesenın yazdıgın bu yorumdan ben sadece sunu anlıyorum HER SAÇMALIK KONU DIŞINA AÇILABILIR ... VEDE AÇMIŞŞIN DA
sacmalık olan bu iste dikatsiz forum üyeyisin
bidaki konumuda dikkatsiz forum üyeleri icin acıcam heheh..
SAYFA 11 LERE GELMİŞ KAPANACAĞI YERDE MILLETDE SENLE DALGA GECIP FOTOLARINI KOYUYORLAR EĞLENCESİNE ....mustafa91Benim anlamadığım, buraya fotomuzu koyup kendimizi sergilesek ne olacağı? Yani, ne geçecek elimize? Ben gizli kalmayı tercih ederim.merve_merveVE BUNUN FARKINDASIN YANİİİ...
herkes secimlerinde özgürdür..Son Düzenleme: onlineTR ~ 06 Mayıs 2009 12:47
Coşkun OLCApiRe_ ve JADEX'e teşekkür ediyorum; Bu arada konu dışı kısmının her türden tartışmaya açık olduğunu düşünmeyin.coskun bey öncelikle pire ve jadex e neden tesekkür ettiginizi anlamıs degilim
ve ayrıca bu,
Diğer Konu Dışı
CHIP, Teknoloji, Bilişim ve İnternet dünyası dışındaki serbest kürsünüz
bu alıntıyı ben yazmadım bu siteyi kuran kisiler yazmış
altta dikkat edersen eger serbest kürsünüz diye bir tabir var..
ayrıca ben bu konunun forum kurallarına karsı oldugunu sanmıyorum
ilavetende
bastan beri anlatmaya calısıyorum olmuyo yada anlasılmak istenmiyor benim bu konuyu acma nedenim hergün biseyleri yazı ile paylastıgımız arkadasların gercekte nasıl biri oldukları ile alakalıydı.
ama tabi dikket edipte baktıysan eger konunun geneline konu hedefinden sapınca zaten ben resmi kaldırdım
hatta arkadasın biri baska bisey önerdi ona yöneldik ama ne fayda rahat bırakan yokki..
abuk subuk ifadeler,kıskanclık,hakaret,tartısma vb.. olaylar aldı basını gidiyo..
size bi sorum olucak bana konu dısı bölümünün hangi türden tartısmaya acık oldugunu siz bana izah edermisiniz?
onlineTRsenın yazdıgın bu yorumdan ben sadece sunu anlıyorum HER SAÇMALIK KONU DIŞINA AÇILABILIR ... VEDE AÇMIŞŞIN DA
SAYFA 11 LERE GELMİŞ KAPANACAĞI YERDE MILLETDE SENLE DALGA GECIP FOTOLARINI KOYUYORLAR EĞLENCESİNE ....online tr dikkatini cekerimki ben baslıgı sacma bi konu adı altında acmadım..
sunuda belirteyim sana mükemmel gelen bi konu bana sacma gelebilir..
bazılarının alay konusu ettigi seyler bi baskaları icinde gayet ciddi yazılardır.
son olarakta
ben sahsen koyulan kurallar cercevesinde insanların düsüncelerini bi baskı olmadan özgürce yazıp ve bunu topluma alenice ifade eden her arkadası heryerde rahatlıkla alkıslarım.
burda da seninle aynı düsünceyi paylasmıyorum algılarımız farklı..
ben bunun farkındayım..
Bence işin b.kunu çıkarmakta üstünüze yok. Neyse ben daha yazmıyım. Bir konu açarken ya adam gibi açın yada açılan konuya saygı gosterın adam gıbı cevaplar yazın, konuya katılın. Böyle g-string donmuş göbekmiş aşın bunları.....
Haa resmime gelince benım bu forumda baya bir resmim var ama görmek isteyen avatarıma bakar.
cbilgen13bu arada bişey dikkatimi çekti dönüp tekrar resme bakınca modacı değilim ama merve'nin üstündeki g-string değilki pantalonun modeli farklı düşük bel kont. pant. giymiş ama yanları açık... g-string daha farklı bişeydi sanki...sonunda birisi farketti..tesekkür edrim. o modelli bi kottu hani etek gibi sortlar varya onun gibilerinden.ama gel sen bunu bazı beynini örümcek agı kaplamıs arkadaslara anlat..
JADEXBak merve,ilk önce eğer forumda tamamen temiz ve dostane duygularla konu açacaksan işe buraya daha uygun bir resimle başla,başlaki konun dağılıp millete alay konusu olmasın.kardeşim klavyene sağlık süper cevap vermişsin.bi bu site kalmıştı temiz dost onu da kirletmeye çalışıyolar.
Bilmem farkındamısın ama resimde G-stringin gözüküyor bu senin için normal olabilir ama burası Türkiye ve burada bu tür şeyler her zaman farklı yerlere çekilir ve yanlış anlaşılır(nedenlerine girmeyelim orası uzun iş)eğer daha masum bir resim olsaydı belki bende bu kadar konunu kafaya almazdım bilmem anlatabiliyormuyum
Buradaki herkesin kendinden utandığını ya da başka birilerinin onlardan utandığını nereden çıkardın ya da bunu açık açık yazma cesaratini nereden buluyorsun
Seninde bana gülmen benim zerre kadar umrum değil.
Ben sadece bir bayan üye olarak seni uyarmak istedim sende bunu istediğin gibi alırsın orası sana kalmış
mesut_illegalkardeşim klavyene sağlık süper cevap vermişsin.bi bu site kalmıştı temiz dost onu da kirletmeye çalışıyolar.hoppala albi örümcek beyinli daha!!
arkADASIM kim nereyi kirletmeye calısıyor ya
sen beyin olarak zaten kirlenmissin! asıl böyle konulara cevap yazma en azından bu konuyu kirletme...
iyi o zmaan konu dışı diye koyalım erotik resimler, bunun gibiler yüzünden ne güzel kızlarımız yoldan çıyor.biz çok gördük senin gibi orasını burasını millete reklam yapmaya çalışan hiç boşuna kasma kendini kimse örümcek beyinli değil sitede maden koydun resmi illa ki iyi yönde eleştiri alacak değilsin. kötü yönde alıncada bozulma o zaman.
mesut_illegaliyi o zmaan konu dışı diye koyalım erotik resimler, bunun gibiler yüzünden ne güzel kızlarımız yoldan çıyor.biz çok gördük senin gibi orasını burasını millete reklam yapmaya çalışan hiç boşuna kasma kendini kimse örümcek beyinli değil sitede maden koydun resmi illa ki iyi yönde eleştiri alacak değilsin. kötü yönde alıncada bozulma o zaman.sen ne bicim konusuyosun ya bunun gibiler falan saygısız insan git acabiliyosan ac
senin gibi beynini örümcek sarmıs geri zekalı beyinsizlerle ugrasacak zamanım yok
hadi sen gitde kendi bahcende otla