Arkadaşlar iyi günler. Windows 7 kullanıyorum ve bu işletim sisteminde beni canımdan bezdiren bir derdim var;
Fotoğraf, video arşivi yapan birisiyim. Ve bu dökümanlar ayrı ayrı klasörlerde. Bazen fotoğraf ve videolar üzerinde düzenlemeler yapıp üstüne kaydettiğim için, düzenlediğim dosyaların klasör içinde en altta gözükmesi için "Değiştirme tarihi" sekmesini seçmem lazım. Ama bu sekmeyi, her yeni klasör için "Sıralama ölçütü" sekmesinden "Diğer" i tıklayarak "Değiştirme tarihi"ni ekliyorum. Ve bu işlemi her yeni girdiğim klasörde tekrar tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Tabi 1 kere girip "Değiştirme tarihi" sekmesini eklediğim klasörde bu sekme kaydoluyor ama ondan sonraki başka yeni girdiğim klasörlerde birdaha birdaha eklemek zorunda kalıyorum. Tüm klasörler için bu "Değiştirme tarihi"nin otomatik seçili olmasını sağlayamıyor muyuz? Çünkü artık her klasör için bu işlemi yapmaktan bıktım.
Ne güzel XP'de bu "Değiştirme tarihi" otomatik olarak her klasörde çıkıyordu ve böyle windows 7'deki gibi saçma sapan bir şekilde tekrar tekrar her klasör için eklemek zorunda kalmıyordum.