Konu konuluktan çıktı kardeşler
Eline bilgisayar alan dümbük hemen yer tespit etme işlerine kalkışıyor...Varya abi Kayseri pastırması espirine çok güldüm sandelyeden düşüyodum yaw :D :D :D
Bence bu adam salatalık gibi yoğurtlayıp cacık yapacaksın bunun gibileri...
Sana küfrediyor ama galiba kendi bacısı anası yok..
Aga bunun gibileri sallayacaksın takmayacaksın bunun gibileri adam yerine koyan yok reelde sanal alemde kendini delikanlı hissediyor garibim..
Sana delikanlımısın diyor ama kendi ne kadar delikanlı
Namusu şerefi hassiyeti olan delikanlı başkasının namusuna anasına bacısına kfretmez..
Kendi ne kadar delikanlı sorgulamak lazım bunu
Bu adamı kayseri pastırması olaana kadar döveceksin çenesine ağzına çalışacaksın darmadağan olana kadar...
En sağlamı takmayın boşverin...
Bu dünyanın birde diğer tarafı var..
Onun suratına bi sağ yumruk asılacaksın betona çarpmış gibi hissedecek
Yaw abi zaten takmıyorum size gösterdimki bilin bu çocok karşınıza çıkarsa benim yerime dövün die :D :D :D
zaten benim karşıma çıkmaz bende nerde o şans :D :D :D
Aynen yav YAMYAM abiye, sana, DETROİD, kesko abi gibi çoğunlukla online olanlara verseler iyi olur.valla yukarda sayılan isimler içinde hangisi görevini en iyi şekilde yapar belli olmaz ama hepside iyi isimler bu forum' a emek vermiş kişiler
Hem belki bana da verirler
Elimden geldiğince online'ımmesela ben kimseye küsüp darılmam ama görüşlerim farklıysa da o kişiyle daha fazla tartışmak da istemem
yukarda ki isimlerden bir arkadaş zamanında casper öneriyordu baya baya forumda herkes özellikle en başta ben karşı çıktım ama öyle böyle değil sanki casper ın sahibi zannedersin 15-20 sayfa konuşma oldu sayfada o derece sonra 4-5 ay sonra bi baktım herkese pc topluyorben yanlış yapan adama kızmam yanlışı yapıp ve halen daha savunan adama kızarım milleti yanlış yönlenderen lere kızarım ve elimden geldiğince kanıtlı bir şekilde doğruları göstererek konuşurum
kimsenin arkasından da konuşmak istemem hiç tarzım değil karakterime aykırı ancak bu sefer söylemem gerekti
valla yukarda sayılan isimler içinde hangisi görevini en iyi şekilde yapar belli olmaz ama hepside iyi isimler bu forum' a emek vermiş kişilerAbi karıştırmadın dimi sen beni anlatıyon beamesela ben kimseye küsüp darılmam ama görüşlerim farklıysa da o kişiyle daha fazla tartışmak da istemem
yukarda ki isimlerden bir arkadaş zamanında casper öneriyordu baya baya forumda herkes özellikle en başta ben karşı çıktım ama öyle böyle değil sanki casper ın sahibi zannedersin 15-20 sayfa konuşma oldu sayfada o derece sonra 4-5 ay sonra bi baktım herkese pc topluyorben yanlış yapan adama kızmam yanlışı yapıp ve halen daha savunan adama kızarım milleti yanlış yönlenderen lere kızarım ve elimden geldiğince kanıtlı bir şekilde doğruları göstererek konuşurum
kimsenin arkasından da konuşmak istemem hiç tarzım değil karakterime aykırı ancak bu sefer söylemem
Aman neyse salla gitsin şimdi alttaki şarkıyı dinledim sallayasımn geldi dertleri tabi dertlerle beraber kafada sallanıyo şarkının yan etkisi olsa gerek
Eylem - Aman
şarkıyı MP3 biçiminde verdim klibini görmeseniz daha iyi :D
valla yukarda sayılan isimler içinde hangisi görevini en iyi şekilde yapar belli olmaz ama hepside iyi isimler bu forum' a emek vermiş kişilero kişi DETROİD demi?mesela ben kimseye küsüp darılmam ama görüşlerim farklıysa da o kişiyle daha fazla tartışmak da istemem
kimsenin arkasından da konuşmak istemem hiç tarzım değil karakterime aykırı ancak bu sefer söylemem
Aynen ben de yanlış fikire laf demem ama savunana deli olurum.
Birileri HD2600 ekran kartı ile 200 hz monitörde medium-full arası GTA Iv oynuyordu. Bir de 4 sayfa gitti konu
Aynen ben de yanlış fikire laf demem ama savunana deli olurum.Anladım o konyu şimdi o adam forum forum geziyo geçende GTX680 ile HD7970 in test sonuçlarının açıklandığı konudaydı "aceba hangisiyle GTA VI oynarım" die düşünüyodu :D link atıyımmı :D
Birileri HD2600 ekran kartı ile 200 hz monitörde medium-full arası GTA Iv oynuyordu. Bir de 4 sayfa gitti konu
joker65]gtx 680 daha [/alıntıYok Canım yapma yaw :D orda zaten yazıyo GTX680 nin iyi olduğu :D
gezelim görelimden fırladı galiba o
yaw kardeş biz photoshop yapmıyomuyduk yaw bişiy söyleyinde onun üzerine fotosop yapıyım başlıycam ama konu bulamıyom
Bu arada yeni farkettim sen facey ilk aldığında adın son gokuymuş sonra değiştirmişsin güzel tespit dimi :D
Herkez anlayamaz bunu böyle :D sallamıyom ha...
Yoo değildi :D şotofok mu yapcan? o zaman bill gatesi dönerci yap kasap yap