Arkadaşlar dün bu arkadaşı uyardım iki konu açmışsın die adamın yaptığına bakın yaw ayıp Valla ayıp insanlarda hiç utanma kalmamış tanıdığınız bi admin filan varsa söyleyinde attıralım şu pisi
Konu konuluktan çıktı kardeşler
Yaw herife bu konunun linkin verdim gelmedi hayırdır koç yazdım cevap çıkmadı seni tüm foruma resil edecem dedim yine cevap gelmedi herifin ha Varlığı ha yokluğu :D :D
İlk o başlattı dediki oğlum sen keriz değisin varya enayisin enayi sanane koçum 1 çaçarım 2 açarım 3 açarım 4 açarım seni ne ilgilendirir kimsin sen sayfalardan sorumlu kişimi sana ne???
dedei zaten sinirli anımdayken ters tepti bende ona saydırmaya başladımda bu kadar ağır küfür hiç bi zaman etmem
Takma kafana Kınaşlı.. Şahsına küfür edildi diye kızmış olabilirsin ama bence hiç takma kafana.. Recep İvedikte Karate hocasına küfür yağdırıyor ya Recep.. Aynı o karate hocası gibi soğuk kanlı ol.. Recebin eline ne geçti küfür edince.. Küfür eden günah yükünü sırtlar omzuna..
Ne kızcam yaw şu an mutlu anımdayım yoksa şimdi basmıştım adama küfrü ikimizde şutlanmıştık forumdan bide geri o yola baştan başlıycktım önüme gelen herkeze ben kınaşlı ben kınaşlı die mesaj atmak zorunda kalırdım yeni üyelik alsam :D
1+1 2. el hoparlörü biri 15 tl'ye satıyodyu. Ben de adama kimse almaz zaten 0 o fiyat dedim mesaj atmıştı.
İ.p adresini aldım gelince görecen diye sanırım proxy baya uzak bir yere i.p vermiş
Yok yav vu forumda atılma, ban falan yok
malesef durum böyle küfür heryerde var bazen istemeden sinirlenince bende yapıyorum bu büyük yanlışı artık bizim kültürümüz 'ün içinde küfür var ama site yönticileri görevlerini yerine getirmyorlar malesef denetmenlik seçtikleri zaman bende başvuru yapmıştım ama kendileri gibi onlline olmayan veya siteyle ilgilenmeyen üyelere denetmenlik verildi
Aynen yav YAMYAM abiye, sana, DETROİD, kesko abi gibi çoğunlukla online olanlara verseler iyi olur.
Hem belki bana da verirler
Elimden geldiğince online'ım
Eline bilgisayar alan dümbük hemen yer tespit etme işlerine kalkışıyor...
Bence bu adam salatalık gibi yoğurtlayıp cacık yapacaksın bunun gibileri...
Sana küfrediyor ama galiba kendi bacısı anası yok..
Aga bunun gibileri sallayacaksın takmayacaksın bunun gibileri adam yerine koyan yok reelde sanal alemde kendini delikanlı hissediyor garibim..
Sana delikanlımısın diyor ama kendi ne kadar delikanlı
Namusu şerefi hassiyeti olan delikanlı başkasının namusuna anasına bacısına kfretmez..
Kendi ne kadar delikanlı sorgulamak lazım bunu
Bu adamı kayseri pastırması olaana kadar döveceksin çenesine ağzına çalışacaksın darmadağan olana kadar...
En sağlamı takmayın boşverin...
Bu dünyanın birde diğer tarafı var..
Onun suratına bi sağ yumruk asılacaksın betona çarpmış gibi hissedecek
Kodomun :D:D türkçesi kıtmış bunun.
kesko abi facebooka gelsene 2 dk bıktın benden demi? :D