sen asus a gıcıksın veyahut sevmiyorsun görüşüne saygı duyarım ama türkiyede asus gibi hizmet verip distiribitörü olsun teknik servisi olsun daha asus gibi bir marka olmadı hiç biz bişey diyorsak boşuna demiyoruz yani bi bildiğimiz varEvet hocam haklı olduğunuz yerler var ama şöyle bi söz var
"Babam yaşadıkça kral benim"
Şimdi diyceksin ki ne alakaAlakasını söyleyeyim garantisi oldukça kral ASUS garanti bittimi o ASUS beş para etmez kimseye satamazsında atmamazsında
Konu konuluktan çıktı kardeşler
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Evet hocam haklı olduğunuz yerler var ama şöyle bi söz varyaw ne alakası var 2 ci elde asus lar öyle bir kapış kapış gidiyorki senin haberin yok gir donanım haberede bi bak bakalım
"Babam yaşadıkça kral benim"
Şimdi diyceksin ki ne alakaAlakasını söyleyeyim garantisi oldukça kral ASUS garanti bittimi o ASUS beş para etmez kimseye satamazsında atmamazsı
yaw ne alakası var 2 ci elde asus lar öyle bir kapış kapış gidiyorki senin haberin yok gir donanım haberede bi bak bakalıİyi hocam siz bilirsiniz ama siz demediniz mi teknik servisi çok iyi die işte adamlar babasının hayrına servislik yapmıyo 2 sene garanti doldumu iş bittiAma seçtiğin kart sağlamsa baya gider
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
İyi hocam siz bilirsiniz ama siz demediniz mi teknik servisi çok iyi die işte adamlar babasının hayrına servislik yapmıyo 2 sene garanti doldumu iş bittiasus parçaların bazıları 2 yıldır çoğu ekran kartı ve anakartları 3 yıl garantilidir bana göre tr de alınabilecek en iyi marka asus durAma seçtiğin kart sağlamsa baya
hem diğer parçalar garanti bittikden sonra arızayı yapan firma varsa söylede biz de ne enayi insanlarız öyle onu seçerdik
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 24 Nisan 2012 19:48
asus parçaların bazıları 2 yıldır çoğu ekran kartı ve anakartları 3 yıl garantilidir bana göre tr de alınabilecek en iyi marka asus durEvet Hocam siz daha iyi bilirsiniz ben nasıl idda edebilirimki daha bilgisayar toplamayı öyreneli 3 ay oldu ama ben MSI'yi çok severim şu an kullandığım bilgisayarın anakartı MSI ve emin olun bu bilgisayar szin yaşınızda var ve bu bilgisayar sabırlı birisi için bi 1 yıl daha giderhem diğer parçalar garanti bittikden sonra arızayı yapan firma varsa söylede biz de ne enayi insanlarız öyle onu seç
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/585/capture20120424200052cr.png/][/URL]
Buyrun kardeşler işe yarayabilir ;)
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Evet Hocam siz daha iyi bilirsiniz ben nasıl idda edebilirimki daha bilgisayar toplamayı öyreneli 3 ay oldu ama ben MSI'yi çok severim şu an kullandığım bilgisayarın anakartı MSI ve emin olun bu bilgisayar szin yaşınızda var ve bu bilgisayar sabırlı birisi için bi 1 yıl dahayanlış anlama ben msı a kötü demiyorum ama olası bir arızada en yardımcı olan en iyi hizmeti veren asus bunu anlatmaya çalışıyorum
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
FSF de Asus ile aynı servis değil mi?
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Chip iyice yavaşladı.
Çökmeden ben tüyüyom arkadaşlar.