Korsan Müzik İndirenin ADSL'i İptal!..

mesut_26
21-01-2010, 14:32   |  #26  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
66 mesaj

ya tabiki öle o tür sitelerde senin gibi uygun fiyata bulabirsen güzel benim derdim ne yazılım nede baska bişi sadece bu yasak türkiye içinde geçerlimi kaldı ki habere göre öle olu ki mart ayında bu yasa gerçek olur mu işimiz  gücümüz biiti şimdide bunu evet bende karşıyım korsana ama orj çok pahalı ikincisi tv dizilerine kafayı takarlar mı tek derdim o her sey yasak olsa bile tv dizileri film kapsamına girmiyor bence ben sadece bunu ögrenmek istiyorum

heatblast
21-01-2010, 14:33   |  #27  
Yıllanmış Üye
2,260 mesaj

bu sorunu çözer korsanlar

_eFeKenTLi_
21-01-2010, 14:41   |  #28  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

bunları hıcbır sekılde engelleyemezler . bunu nasıl engellemeye calısacakları bellı . ben daha once duydum bu haberı . unlu uploads servısı hotfıle ve rapıdshare sunucularındakı ıllegal paylasımları tek tek denetlemek zorunda kalmıstı . hatta rapıdshare nın bu konuda bası beleya gırmıstı . butur korsan paylasımlı lınklerı rapıdshare sılmek zorunda kalıyor yakaladıklarını.
   dedıgım gıbı bunu ancak uploat sıtelerıne dusuyor ıs baska turlu ımkanı yokkkk yakalayamazlar . sıber sucla ılgılı suc duyurusu yaptıgında bıle en az 2 senede sonuc buluyor sanslı olupta takıpsızlık kararı cıkmazsa . onunda caresını bulurlar :d  .  uploat yaparken ıcerıgın baslıgını degıstırırler . uploat sıtelerı tek tek bakamazkı butun lınklere . acıkcası ben fılmlerı hep ınternetten ındırıyorum . sınemaya gıdecek extra gucum yok . 2 ay sonra dvrıp cıkıyor. yasam kosullarını ve ıssızlıgın onune gecsınlerkı bızde butur ıllegal yollara basvurmak zorunda kalmayalım . bazı seyler suc gozukuyor ama . asıl suca tesvık edenlerı kınamak lazım . bır orjınal oyun alsan . 100 tl ve daha fazlası . aılecek sınemaya gıtsen 4 er kısıden bır ıscının 3 gunluk calısma parası . o kısımları hıc dusunmuyor devlet hep yasak hep yasakkkk . bakalım nereye kadar buzecekler kemerımızı .

Kapalı Hesap (158332)
21-01-2010, 15:03   |  #29  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
268 mesaj

Bu nu ne söylenilen ülkelerde nede Türkiye uygulanamaz.Çünkü İnternette gizlilik yasası bulunmaktadır.Bu yasaya göre kişilerin dosyaları ve yaptığı tüm işler gizlidir.Tabi korsanlık durumları hariç fakat ülkedeki tüm kullanıcıların ne yaptığını öğrenmek için özel izin alınması gerekir.Böyle birşeyi yapsalar bile Hackerler bu uygulmanın merkezini 1 dk işlemesine izin vermezler.Aynen Çİndeki google gibi bu kurumda kepenkleri kapatır.

Hiç başınızı ağrıtmayın böyle birşeyin işlemesi mümkün değil.

Bizin buranın Polis amirinin bilgisayarında bile korsan müzik var.

Saygılar...

Semih Özyurt
21-01-2010, 15:11   |  #30  
Semih Özyurt avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj
Alıntı: kral6735  
dijital ortamda nasıl her yazılımın bir açığı bulunuyorsa bu sisteminde açıkları kullanılarak müzik flim oyun program indirmeye devam edeceğim paralı olsa bir şey indirmem ancak cazip  korsan fiyata uygun olursa düşünürüm satın almayı  3 hafta önce www.gittigidiyor.com Kaspersky Internet Security 2010  lisanslı olarak  5 liraya aldım piyasada 65 lira düşünün  böyle cazip seçenekler  sunarlarsa orjinal olarak  satın almaya devam ederim.
umarım aldığın lisanslı antivirüsün keyi 1 ay sonra karalisteye eklenmez :)

özkan_oktay
21-01-2010, 15:16   |  #31  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Alıntı: talha05  
böyle bişi olursaki olucak gibi görrnüyor internetin ne anlamı kalıcak(en azından benm için :) )

aynısı bnm ve birçok kişi için ne anlamı var ztn ttnet müzik te yokmu oradan bişey satın alamdan dinlioruz ne saçma iş ya...:D

HActeX
21-01-2010, 15:59   |  #32  
Yıllanmış Üye
1,275 mesaj

Bende indereceğim şarkıyı internetten dinlerken mono out dan ses olarak kayıt ederim

karacalı
21-01-2010, 16:15   |  #33  
Yıllanmış Üye
228 mesaj

yalan ile dolan :D

mcafee23 ayrılmıştır
21-01-2010, 16:30   |  #34  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

şarkılar setup.exe şeklinde olursa nasıl tespit edecekler

bilgi_çağı
21-01-2010, 16:37   |  #35  
Yıllanmış Üye
349 mesaj
Alıntı: mcafee23  
şarkılar setup.exe şeklinde olursa nasıl tespit
evet ya bu şekilde albüm hazırlayabilirler ve indirmeye sunabilirler ve kimse de bunu yakalayamaz ve denetleyemez de.
Limewire gibi programlara veda edeceğiz fakat upload sitelerin de ve radyodan veya video dan müzik kaydeden programlar yükselişe geçeceğe benziyor...

Erhan Tiryakioğlu
21-01-2010, 17:16   |  #36  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Böyle bir şey olursa kotalı kullanımma çeviririm.

alper8118
21-01-2010, 17:58   |  #37  
Yıllanmış Üye
553 mesaj

hiç bişi olmaz
ama amerikada çok büyük cezalar var la xd
nese hiç bişi olmaz
ii downloadlar

mladenbmv
21-01-2010, 19:21   |  #38  
mladenbmv avatarı
Yıllanmış Üye
497 mesaj

öyle olursa sokak satıcıları yaşadı sokaklar gene korsan satıcılarlar dolar.

fatihdw
21-01-2010, 19:39   |  #39  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

anlayamadım gitti eğer mp3 yasak ise neden o zaman mp3 player satışları serbest oda yasaklansın o zaman ya da adını değiştirsinler audio player falan koysunlar resmi ismini

ayrıca youtube'da akşama kadar istediğim müziği izliyorum yada çok beğendiğimi pc'me indiriyorum bu serbest de mp3 mü yasak ne farkı var ben bir fark göremedim görebilen varsa beri gelsin

o mantıkla o zaman youtube'da yasaklansın videolarda yasaklansın

sanatçıların hakkına ihanet etmek değldir amacım ama bir iş ya tam yapılsın ya da hiç bir şey yapılmasın

Son Düzenleme: fatihdw ~ 21 Ocak 2010 19:40
Phoenix_
21-01-2010, 19:40   |  #40  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

Alınan maaşlar ne kadar ki yasaklıyorlar...Ben her şarkıyı i Tunes da bulamıyorum ki...Ayrıca Fransa ile bir miyiz biz.Bize de versinler o kadar maaş biz de alalım orjinaL.

<Sonra ttnet bunu uygulamaya sokamaz ki...Soksa kendi zararı girer.İnternet kullanan kalmaz blki neredeyse...

Sokacaksa da ayda 50 gb filan indirenlerle ilgilensin.Benim 4 gb ım var...onu kullanıyorum.Arada hoşuma giden albüm olursa indiriyorum.Arada bir film izliyorum o da çok az.Ama ttnet başlayacaksa gidip arşiv yapanlar bu işin ticaretini yapanlara filan ellesin.Çünkü o bazen abartıya kaçıyor.

Sonra torenti kaldırsınlar madem bişiindirmeyeceksek?

Bu arada şu BÜYÜK harf kullanan arkadaş küçük harf kullan yazarken.Büyük yazmak bağırmak anlamındadır.Yada vurgulayacaksan bir şeyi sadeceonu büyük yap...

Bu arada ileride bol maaşım olursa,kendi paramı kazanırsam orjinal almaya çalışırım.

PcMaKeR
21-01-2010, 19:56   |  #41  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

Müyap görüyor muymuş hadi ordan.
Rarla yada ziple sıkıştırılmış ve dosya ismi farklı hale getirilmiş bir mp3 ü müyap göremez.

Onu indirecek adam her türlü indirir fark edilmeden!

bLiND
21-01-2010, 20:09   |  #42  
Yıllanmış Üye
243 mesaj

paylaşım internetten engellense bile (ki asla engellenemezzzz, yeni çözümler bulunur) bilgisayarlardan arkadaş ortamıyla paylaşım, bluetooth ile vs. paylaşım türleri var bugün bi arkdaştaki filmi en az 8 kişiye attığına şahit oldum yani sonuçta kimse engelleyemez paylaşımları...

jacobs
21-01-2010, 21:11   |  #43  
Yıllanmış Üye
122 mesaj

Arkdaşlar şunu hiçbir zaman unutmayın
KORSAN HİÇBİR ZAMAN ENGELLENEMEZ.
Böyle bir şeyin uygulamaya geçmesi zaten düşünülemez.Herkesin tek tek internetteki hareketini izlemek mümkün olsa bile bu teknik olarak çok zor birşey. Ki zaten bunun Türkiye'de olmasına imkan da yok.
Bunların hepsi insanlara gözdağı verip onları korkutmak için.
Zaten böyle bir uygulamayı düşündüğünüz zaman bile ADSL kullanıcı sayısında büyük bir azalma olacağından, TTNet de insanları soyamadığından zararına olacaktır.Zaten dediğim gibi bunun uygulamaya girme olasılığı %0.00000000001 bir ihtimal bile değil.
Kaldı ki ben, korsan içerik indirdiğinden dolayı Avrupa'da da kimsenin ceza almış olabileceğini de düşünmüyorum.Almanya da yaşayan arkdaşım kendimi bildim bileli yıllardan beri gece gündüz hep müzik,film vs türü şeyler indiriyor.(illegal olarak tabiki)Hala da yakalanmadı.Hani avrupada korsan denetimi çok sıkıydı ne oldu??Hiçbirşey.
Anlayacağınız bunların hepsi laftantan ibaret şeyler.Endişelenmeniz için hiçbirşey yok.
Zaten biz en büyük işkenceyi bu başımızdaki TTNet belasından çekiyoruz.Kaldı ki bir de böyle şeylerden ötürü neden endişelenelim?
Saygılarımla...

Son Düzenleme: jacobs ~ 21 Ocak 2010 22:19
Roadrunnner
21-01-2010, 21:16   |  #44  
Yıllanmış Üye
694 mesaj
Alıntı: jacobs  
Arkdaşlar şunu hiçbir zaman unutmayın
KORSAN HİÇBİR ZAMAN ENGELLENEMEZ.
Böyle bir şeyin uygulamaya geçmesi zaten düşünülemez.Herkesin tek tek internetteki hareketini izlemek mümkün olsa bile bu teknik olarak çok zor birşey. Ki zaten bunun Türkiye'de olmasına imkan da yok.
Bunların hepsi insanlara gözdağı verip onları korkutmak için.
Zaten böyle bir uygulamayı düşündüğünüz zaman bile ADSL kullanıcı sayısında büyük bir azalma olacağında TTNet de insanları soyamadığından zararına olacaktır.Zaten dediğim gibi bunun uygulamaya girme olasılığı %0.00000000001 bir ihtimal bile değil.
Kaldı ki ben, korsan içerik indirdiğinden dolayı Avrupa'da da kimsenin ceza almış olabileceğini de düşünmüyorum.Almanya da yaşayan arkdaşım kendimi bildim bileli yıllardan beri gece gündüz hep müzik,film vs türü şeyler indiriyor.8illegal olarak tabiki)Hala da yakalanmadı.Hani avrupada korsan denetimi çok sıkıydı ne oldu??Hiçbirşey.
Anlayacağınız bunların hepsi laftantan ibaret şeyler.Endişelenmeniz için hiçbirşey yok.
Zaten biz en büyük işkenceyi bu başımızdaki TTNet belasından çekiyoruz.Kaldı ki bir de böyle şeylerden ötürü neden endişelenelim?
Saygılarımla...
aynen katılıyorum

valla süper yorum arkadaşım benim yazacaklarımın hepsini yazmışsın(tabi ekstralar da var)  :)

seckin_kaya
21-01-2010, 21:17   |  #45  
seckin_kaya avatarı
Yıllanmış Üye
1,065 mesaj

Müzik İndiriyorum AMA korsan DEğil<

jacobs
21-01-2010, 22:12   |  #46  
Yıllanmış Üye
122 mesaj

@Roadrunner
Teşekkür ederim.Baktım ki bu haber hakkında birçok kişinin kafası karışık ve de haber hakkında çok falza yorum gelmiş.Kaldı ki bir de ne zaman TTnet in ismini duyunca  cinlerim tepeme çıkıyor :)
Bu yüzden ben de 5 sayfanın özeti için bir yorum yapmayı düşündüm ;)

Son Düzenleme: jacobs ~ 21 Ocak 2010 22:16
Roadrunnner
21-01-2010, 22:33   |  #47  
Yıllanmış Üye
694 mesaj

rica ederim:)

aynı cinler bana da geliyor, durup dururken kullanıcısının internet bağlantısı kesilen bi şirket tüm kullanıcıların ne yaptığını izleyecekmiş! ben ancak buna GÖZümle gülerim:S

Son Düzenleme: Roadrunnner ~ 21 Ocak 2010 22:34
CarL CoX
21-01-2010, 22:40   |  #48  
CarL CoX avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
614 mesaj

hocam sony zarar etmiş diyosunda ben müzik marketlere giriyorum saçma sapan albümler yok ismail YK yok bilmem kim ama ben bugüne kadar hiç bi müzik markette CarL CoX'un Tiestonun vesaire elektronik dansmüzik yapan sanatçıların albümlerini hiç görmedim bunları satsınlar almazsam ozaman konuşsunlar ..

_Ibanez_
21-01-2010, 23:08   |  #49  
Yeni Üye
21 mesaj

Ağız tadı ilede suç işletmiyecekler artık desene ....! XD

AtoX
22-01-2010, 00:10   |  #50  
AtoX avatarı
Yıllanmış Üye
517 mesaj

Artık CD ve Kasetleri(Tarihi oldu artık :)) internet üzerinden satsınlar. Böylelikle çeşitlilik te çok olur.