olsun bence.....
Korsan Müzik İndirenin ADSL'i İptal!..
olsun senin için daha iyi olur
nie ki ben korsancımıyım birader?
Hele bir uygulamaya geçsinde görelim bu sefer de internet sağlayıcı sayısı artar ayrıca o müzik cd lerinin ne özelliği varda o kadar pahalı oluyor hayır adamlar sanki sana DOLBY DIGITAL kayıt sunuyorlarda.Öyle uyduruk kayıtlar gördümki artık bundan sonrasında telekom batar herhalde çünkü bu yasağa uyan az kişi olur.
abi memur çocuğu nasıl parayla albüm alsın bi albüm 12 lra böyle birşey olursa ükenin kültür seviyesi düşer bence kimse o kadar para vermez bi albüme korsanlara düşecek iş yine
Çok iyi birşey. Merak etmeyin fiyatlar aynı kalmayacak satış oranları artınca fiyatlar düşecek ve Türkçe sürümler çıkacak. İnternetin fiyatları da düşecek, rekabet artacak erişim hızları artacak. Steam Türkiye'den çok kar edeceğe benziyor.
bu torrent ten korsan indirmek tespit edilebiliyor mu ve cezai işlem gerektirir mi?
Yapılmaz bu uygulama benim güzel Türkiye'mde,şu anda da internet izlenerek indirilen dosyalar bulunabilir.Yapıyorlar mı?Hayır.
bizimkilerin kafası basar mı bu kadarına :)
telefon dinlemekten farkı yok, insanlık daha da özgürleşeceğine git gide daha köleleşiyor, 11 eylülden sonra tüm dünya dedilmiş gibi faşizme kaymaya başladı; milliyetçilik, militarizm tavan yaptı. kişisel özgürlükleri tamamen hiçe sayan bu olay için tek yorum: Big brother is watching you
Arkadaşlar bu uygulama hepinizin dediği gibi olması oldukça güç bir uygulama.Özellikle Türkiye için !
Türkiyedeki internet trafiği kaç milyon terebayt bunu bi düşünün bunları tek tek kontrol edemezler.Fakat özel yazılımlarla etiket sistemi kullanılarak bulunabilir.Ancak burda da dosya ismini değiştirme devreye giriyor.Filtreleme sistemi kullanılırsa internet yavaşlar, HIZLANMAZ.Çünkü, indirdiğimiz herşeyi kontrol edilecekse bu internet bağlantımızda bir (sıraya koyma ) yük yaratabilir.
Şunuda unutmadan eklemeliyim ki insanlara yasak getirerek, insanları korsana daha çok iterler.Bir sistem üzerinde düşünülmüş fakat üzgünüm ki sağlıklı çalışmayacak.Biriniz demişki korsan asla bitmez diye, aynen öyle kardeşim.Geçtim türkiyeyi bütün dünyada korsan asla bitmez.Arkadaşlar bir DVD Film ne kadar bir albüm ne kadar Allah aşkına ! kimse kusura bakmasın 15 liraya gidip albüm almam, adam single albüm yapıo içinde 1-2 şarkı var 8 liradan satıo şarkı başına 4 liramı vericem ben saçmalık, fiyat düzenlemesi şart gerek oyun gerek film gerekse müzik sektöründe.Biraz sürümden kazanmayı denesinler.
Gerçi albümleri alsakta çok kaliteli sanatçılar göremiorz İsmail YK kim ya eğer ona sanat eseri diyebiliosa yazık :)
demek istediğim şudur ki içiniz rahat etsin, herşeyin bir çözümü var ;) Özellikle TTNET gibi türkiyenin en önemli para sömürme şirketi milyonlara denk gelen kullanıcı sayısını kaybetmeye yeltenmez rahat olun.
Statik IP olmazsa ki çoğunluğun satatik IP değil modemi açıp kapatınca IP değişir pek anlaşılmaz diye düşünüyorum ama?....