ama şöyle düşünün bugün 1 filme dvd 10 tl veriyorsak bu uygulamadan sonra 5 tl ye bile orjinal alabiliriz böylece sanat kazanır hada sonraki filmler müzikler daha güzel olur. bir rst öğrencisi olarak destekliyorum
Korsan Müzik İndirenin ADSL'i İptal!..
Biz Türkler bir çaresini buluruz, indirmenin adı değişir ama yinede devam eder.
Onlar istedikleri kadar önlem alsınlar ayrıca geçen gün Tv 8 e katılan bilişim dairesinden bir yetkili artık korsancılık bitmiştir dedi benden içimden dedim ki hadi canım, indirme programlarından bitebilir lakin upload siteleri ve de diğer şeylerde bitmez, biz bir yolunu buluruz...
Onlar fiyatları makul seviyeye çekesiye kadar bu korsancılık devam eder.
Belki birbir tespit edebilirler ama herkese de ceza veremezler verirlerse bir arkadaşın dediği gibi kendileri zarar görür, adsl olmazsa ttnet gibi firmalar zarar eder, sanatçıları sevindireceğiz derken devlet ve firmalar zarar görür ki bu riski kimse orta ve uzun vade de göze almaz. İnternet globalleştikçe kimseyi kolay kolay sindiremezler ayrıca herkesi sindirmek istiyorlarsa tüm dünyadaki internet kullanıcılarına yasak getirmeliler o da olamayacağına göre bu yasa ölü doğar ve ölü olarak biter. Yani bu yasa çıkmasına çıkar ama uygulamasında ilk başlarda sıkı görülür sonra burası Türkiye denilir ve gevşemeye başlar ve de sonu malum...
Biz Türkler bir çaresini buluruz, indirmenin adı değişir ama yinede devam eder.aynen
Onlar istedikleri kadar önlem alsınlar ayrıca geçen gün Tv 8 e katılan bilişim dairesinden bir yetkili artık korsancılık bitmiştir dedi benden içimden dedim ki hadi canım, indirme programlarından bitebilir lakin upload siteleri ve de diğer şeylerde bitmez, biz bir yolunu buluruz...
Onlar fiyatları makul seviyeye çekesiye kadar bu korsancılık devam eder.
Belki birbir tespit edebilirler ama herkese de ceza veremezler verirlerse bir arkadaşın dediği gibi kendileri zarar görür, adsl olmazsa ttnet gibi firmalar zarar eder, sanatçıları sevindireceğiz derken devlet ve firmalar zarar görür ki bu riski kimse orta ve uzun vade de göze almaz. İnternet globalleştikçe kimseyi kolay kolay sindiremezler ayrıca herkesi sindirmek istiyorlarsa tüm dünyadaki internet kullanıcılarına yasak getirmeliler o da olamayacağına göre bu yasa ölü doğar ve ölü olarak biter. Yani bu yasa çıkmasına çıkar ama uygulamasında ilk başlarda sıkı görülür sonra burası Türkiye denilir ve gevşemeye başlar ve de sonu malum...
Öylebir konuşmuşsunuz ku görende korsana sonuna kadar destek, bizi kimse durduramaz vs vs. Yakında sitede paylaşırsınız.
Forum kurallarına göre teşviğe girecek arkadaşlar. Fikirlerinizi paylaşacaksanız üstü kapalı paylaşın lütfen.
Öylebir konuşmuşsunuz ku görende korsana sonuna kadar destek, bizi kimse durduramaz vs vs. Yakında sitede paylaşırsınız.
Forum kurallarına göre teşviğe girecek arkadaşlar. Fikirlerinizi paylaşacaksanız üstü kapalı paylaşın lütfen.
Baş katibim,
ya baş katibim takma bırak makaradamı yapmasın millet ne teşvikçiliği ya bu yazılardan gaza gelip korsanlıkmı yapcak millet eğer yaparsa bunları okuyup korsancılık yuh derim yaa:9
Benim merak ettiğim gözdağı için önce sıkı tutup sonra bırakırlar mı acaba?
iyi de ben eskişehirde filan sum41,three days grace gibi grupları filan nereden bulacam .hadi green day linkinparkı bulduk diyelim de..
e peki ben daha önce o grupla karşılaşmamışsam,eski albümlerini nereden bulcam heryerde olmuyor ki :))
bulsam da dünya dinledikten yaklaşık 2 ay sonra dinlemeye başlarız ...
yapacaklarsa da adam gibi hizmet versinler.
not:TTnet müzik vardı bir ara :D :D :D Tarkan hariç(ki bana göre o da ameeele :D ) adam gibi bir sanatçı görmedim :DD
adsli kim izlicek ? kim bizim müzik indirip indirmedigimizi gözetlicek ttnet mi bunu denerlerse sistemleri çöker kabloya kus konuo internet gidio böyle bir ülkede yasıyoruz bunu yapamazlar..Eger gercekten bunu yapmaya çalısırlarsa sistemlerini değiştirmeleri adam etmeleri gerekir bunu icinde para gerekli bu yasa ttnete hicbirsey getirmez aksine zarar ettirir youtube yasak girmeyi bilmeyen kaldı mı dns geiştir girsin...
onun gibi birsey yaparız sonucta bizi programla takip etmek zorundalar kac milyon pc var hepsini tek tek izleyemezler ya..o programıda sasırtırz dns deiştiriz ya da onun gibi bisey yaparız herseyin yolu bulunur....
Marta kadar yüklenin herkes doysun indirmeye kotalar da paylaşımcılar da yani herkesim :)
Marttan sonrada ne yapacağız onu düşünürüz , o zaman geldiğinde düşünürüz, ona göre hareket ederiz vs vs vs .................................................................................
varsayalım ole bi yasa cıktı ole bi yasa cıktıgında ttnetin kac milyoncuk müşterisi kalırki normal girip çet yapan internet cafeye gidiyo yarım saat kalıyo sonra kalkıyo çogu kullanıcı bu neti oyun filan indirmek izlemek gibi eylem ler için evine alıyo internetteki cogu site (en azından turkiye için) cracklenmiş program oyun paylasmak için kurulmuştur bence birşeyler paylaşmak guzeldir ama turkiyede cracklenmiş program paylaşmak guzeldir
ttnetin müşterisi kalır bunu bir doctus.org da okurken bir kişi doğrudan değilde dolaylı yoldan yazdığında anladım, yani ttnet kendi kafasına göre kârlı çıkacağını hesap ediyor nasıl mı şimdi diğer firmalarda olmayıp ttnette olan ne var o da ttnet müzik indirme yani ttnetin müzik indirme sitesi var ama oyun sitesi varsa mı yok mu onu bilmiyorum. Bence ttnet en çok bana yarayacak diye düşünüyor olmalı lakin bakalım kime yarar kime zarar onu göreceğiz..
Benim merak ettiğim gözdağı için önce sıkı tutup sonra bırakırlar mı acaba?kesinlikle!! mesela en basitinden örnek veriyim sana sigara yasağında ilk 1 ay milletin canını yaktılar ama şimdi hangi nargile cafeye gidersem gidiyim adam açık alan yapmış fakat kapalı alandada sigara nargile içiriyorlar ve sanırım denetlenmiyor denetlense böyle davranamazlar
Bu iş olmaz ttnet kullanıcı kaybetceği için bu olaya olur demez,7-8 milyon ttnet abonesinin kaçta kaçı korsan indirim yapıyor ve bu yasa girerse bi o kadar kullanıcı gidicek,bu iş yatar
O zaman böyle bir yasa gelicekse eğer Türkiye'ye herşeyi göz önünde bulundurmaları lazım. İnternet hızı , bağlantı problemleri gibi. TTnet böyle birşeyle benim net'i kapatırsa sevinirim. Zaten pek bir iş yapmıyorlar. Ayrıyetten mesela 4 sene önceki şarkılardamı Korsan olucak !?
öncelikle ttnet olsun diğerleride şikayet ve izleme olmadıkça mp3 ve diğer dosyaların sistemlerinden geçişine izin vereceklerini düşünüyorum yada tam tersi anında uyarı.
şikayeet vb izleme vb olması durumlarda filtreleme sistemlerinde açık olduğunu öne sürecekleri kesin.
Bir diğer konu dosyaların şifrelenmesi:
Şüpheli yada şüphe duyulan siteler izlemeye alınacaktır veri paketleri adsl şirketleri tarafından filtre yazılımları yada donanımlardan geçirilerek ya da geçici olarak depolanarak test edilecek tespit edilenler uyarılacaktır. Bu testler en genel formatlardan(.mp3, .wmv, .dat, ... gibi) başlayarak yapılacak.
TTabi bir takım korsanlar bunuda mutlaka aşmayı başaracakları kesin...
özel şifrele...
zaten yasa ile birlikte takibe alınacak dosya formatları belirlenecektir kimsede forever(sonsuza kadar) bir firmadan sürekli yeni filtreleme formatı talebinde bulunamaz çünkü ...
adsl şirketleri açısından, emek sahipleri açısından, korsana hepimiz karşıyız
HADİ BUNU ÇİNDE UYGULASINLAR BAKALIM adamlar WİNDOWS 7 çıkmadan korsan yaydılarrr</p
her ne olursa olsun korsanın önüne geçilemez dosya türüne göre mp3 mp4 avi gibi uzantılarla indirimi engellleseler bile zip yada rar formatına dönüştürlerek yada farklı programlarla bu sorun rahatlıkla aşılabilir
en temiz yolu upload ederken dosya adını değiştirmek ilgisiz isimler olabilir.... ve rar şifrelemek
teşvik değil benim dediğim....
geçiniz bu işleri türkiyede böyle bişey olacağını sanmam :)
Korsan müzik indiremedikten sonra onların iptal etmesine gerek yokki zaten kullanıcı kendi kapattırır bu gidişle
benim anlayamadığım müyap torrent downloadları nasıl görüyor nasıl engelleyecek sanmıyorum ki bu yasa uygulanabilsin..