sen yeni pcyi çelik kaplat atarsın felan bişey olmasın bide bişey atarken altta insan varmı yokmu bak milletin kafasını gözünü yarma.
Laptop sizlere ömür =)
Araba park yeri gibi biyer arkası. Oraya attım :D Arabaya gelmedi iyiki.
aman bide araba kaporta parası çıkmamış iyi dikkat et bidaha atarken aşşağı bak ne olur ne olmaz...
Tamam :D
2011e burda girelim :D bütün yıl boyunca bu konuda duralım :P
abi ben gene pc başında gircem 2011e koca sene hep pc başında kalırım artık sene sonunda spatula ile sökerler beni koltuktan.
Yas tutuyoruz laptop gitti diye :)
arkadaşın laptobu mefta olduda bizde cenazeye katıldık işte son görevimizi yerine getirdik :))
valla dimi ne cengaverdi malkoçoğlu gibiydi rahmetli 4.kattan düştü bişey olmadı sonu masadan düşmekmiş 4.kattan düşüp bişey olmayan alet masadan düşünce mefta oldu lor içinde yatsın:))
valla dimi ne cengaverdi malkoçoğlu gibiydi rahmetli 4.kattan düştü bişey olmadı sonu masadan düşmekmiş 4.kattan düşüp bişey olmayan alet masadan düşünce mefta oldu lor içinde yatsın:))hayır birde rahmetli durdu durdu 2010'nun sonunda öldü
2011'e ramak kala tamda zam zamanı yerine yenisini almak gerekli pamuk eller cebe
dimi acık daha dayanamadı arkadaşa belki harakiri yapmıştır valla abi arkadaş kusura bakmasın ama yılbaşında parça indirimi var bu laptobun ölümünü araştırmalı yeni pcye yol açmak için katledilmiş gibi geliyo bana 2011ede girip öyle gitseydi bari zavallı acıdım alete ne zulüm görmüş küçük emrah gibi...
Bence o laptop mustulluk yapıyo (halk deyimi ölmüş numarası)
Yeni laptop alınınca yeniden canlanacaktır.
belkide yenisi gelince biyerden canlanıp çıkıverir hortlar belki ruhu seni camdan atar intikam için..
1-2kiloluk sey beni camdan atacak he?
heheh :D
ruhu atıcak sen uyurken sesizce yaklaşıp intikamını alıcak peşini bırakmaz o senin..
abi şu aletin fotosunu koy merak ettim nası bişey.
2012yle yırtarsak iyi gene