Laptopum masadan dustu sizlere omur :) cepten giriyorum ayrntili yazamiyorm :) 238 mb ram 1.6 ghz , 32 ekran
Laptop sizlere ömür =)
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun yenisini iyisini alırsın hem o eskimiş intahar etmiştir: )
Bayağı bir eskiydi sanırım,ama yinede işe yarıyordur. :D Geçmiş olsun ne diyelim.
Laptopum masadan dustu sizlere omur :) cepten giriyorum ayrntili yazamiyorm :) 238 mb ram 1.6 ghz , 32
yoksa o 3.kattan attığın laptop mu?
çok konuşup nazar mı değdirdik
takma kafana sana laptop mu yok elini sallasan ellisi
barış abinin bir şarkısı vardı derdiki
''ÇOK MUHABBET TEZ AYRILIK GETİRİR''
dün çok konuştuk zat-ı muhteremiSon Düzenleme: fatihdw ~ 28 Aralık 2010 23:59
Haha bu kadar cok yogun ilgi beklemiyordum :D sağolun arkadaslar :)
Cenaze toreni yapmayacam :D ölü laptop odamda kalacak :D
Laptop'un pek yeni olduğu söylenemez ama geçmiş olsun yine de :D
atarsan eğer içindeki harddiski almayı unutma mayk :D
abi sen laptop 4.cü kattan düştü bişey olmadı diyen değilmisin masadan düşme neder ona vız gelir tırıs gider senin laptopta ne atlama merkaklısı çıktı biyere bağlasaydın keşke kaçmasın:))
Zaten barındırdığı özelliklerle Yıllar evvel ölmüş
Şimdi fiziksel olarakta ölmüş oldu
Başın saolsun :)
hakkat fotosunu koy şu cengaveri görelim 3.kattan düşüp bişey olmayan onun sonuda masaymış ama bukadar pc düşüren biride görmedim ha olsun ölmüşse yenisini al ama onu aşşağı atma sakın ha bide senin kadar artistik laptop düşüren görmedim önce pencererye sonra duvara laptop aşşağı.. :))
benim yazıyamı . abi adam nası düşürüyo anlamadım önce duvara sonra pencereye laptop aşşağı artisitik dalda ödül vermeleri lazım bu harekete.