2011.
Yeniyılla ilgili iğrenç espri yapiyim;
Ahh ah 1 yıl oldu laptopu kaybedeli.
2011.
Yeniyılla ilgili iğrenç espri yapiyim;
Ahh ah 1 yıl oldu laptopu kaybedeli.
Size bişey diyeyimmi Şuan o laptoptan yazıyorum. Cıkardım yeniden. Arkadaşlar foto istemiş diye. Bi de acmayı denedim çalışıyo :D Ekran cok aydınlık ve pek net değil hani sanki 800x600deymiş gibi. ama fullde.
Ve feci halde yavaş.
Babamlar dışarı cıktı simdilik ondayım. Geri koyacam yerine :D biraz daha kullanırsam yeni pcden vazgecebilirler.
Size bişey diyeyimmi Şuan o laptoptan yazıyorum. Cıkardım yeniden. Arkadaşlar foto istemiş diye. Bi de acmayı denedim çalışıyo :D Ekran cok aydınlık ve pek net değil hani sanki 800x600deymiş gibi. ama fullde.Ve feci halde yavaş.
Babamlar dışarı cıktı simdilik ondayım. Geri koyacam yerine :D biraz daha kullanırsam yeni pcden vazgecebilirler.
yani biz sekiz sayfadır boşunamı yazıyoruz
yeni yıl şakası falan mı?
bana bak 1-2 fotoğrafını foruma at
daha önemlisi toshiba'ya da bu laptop'un resmini falan gönder mutlaka
öldürmeyen allah öldürmüyorSon Düzenleme: fatihdw ~ 01 Ocak 2011 01:16
Telefondan cektim fotoğraflarını daaa.
Telefonun kablosunu bulmam gerekiyor :D
Ekranda cok acayip renkler var:
ya abi bende fotolar açılmadı pc reddetti heralde açmayı abi sende nekadar içtin ne uykusu daha saat kaç yaw saveusy sen bu laptopu yeni almak için atmışım yoksa bişey yok tamir olur iyi taktik
bende fotolar çıkmayi göremedim cengaveri..
:D yaz googlea Toshiba Satellite L10-102 . çizikli falan halini düşün.
buldum bu camdan atılırmı ya bunu bulamayan insanlarda var yazık günah banada laptop lazım oldu net yavaş bişey iniremıyorum şehirde indirmek için laptop alıcam çokta pahallılar