ben şahsen bir şey alırken çok araştırırım. nerdeyse uzmanı olurum. bilgisayar almayı düşünüyorum mesela her şeyini araştırıyorum. paramızla rezil olmamak adına bunları yapmak lazım diye düşünüyorum. 3D tv yi almayı düşünen birinin de daha iyi araştırma yapması lazım. çünkü tv yi evde bütün aile izliyor. bundan dolayı en iyi tv yi üreten markaları ve teknolojisinden tutun da görüntü kalitesi, parlaklık, oyun,eğlence, video, film ,spor gibi özellliklerini iyice araştırmak gerekiyor.
Lcd mönitörüm var 3d görüntü verirmi?
çok doğru söylüyorsunuz. aldığınız ürün kimi zaman 1 aylık maaşınıza denk geliyor çoğu zaman onuda asıyor. o yüzden çok iii arastırmak lazım
3D TV 'leri bütün aile izliyorsa bilgisayarıda bütün aile kullanıyor , bence bütün elektronik ürünler iyice araştırılmalı çünkü, yüksek maliyette oluyorlar zarara girmemek adına araştırılmalı.
dedeniz ve babaannenizle birlikte yaşıyorsanız birşey diyemem ama ,şimdiki zaman ailelerinde herkes billiyor sizin dedeniz, nineniz hariç :)
çamasır makinası ve tv alıcam onuda arastırıyorum. neden paramı sokağa atimki
yani sadece tv için araştırma yapılmaz ki diğer electronik eşyalarıda araştırmak gerekir.
artık zaten arastırmada uzman oldum iyice:):)
o halde birşey araştıracağımız zaman ilk sizden başlamalıyız araştırmalara :)
sizinde benden kalır yanınız yok ama::):)
şaka bi yana yeni bilinçleniyoruz millet olarak
o zaman sizde bana istediğiniz zaman danışabilirsiniz :)
evet. almak istediğiniz modeli soruyosunuz kullananlar iyisiyle kötüsüyle izlenimini paylaşıyor.en iyi referans kullanıcı yorumları
birbirimize sormaktan ziyade ,kullanıcıların hangi üründe ne sorunla karşılaştıklarını bilmekte büyük avantaj.
Çünkü ,bizlerde ürünü alırken ilk önce kullanıcıların karşılaştığı sorunları dile getirerek , yardım isteriz.
Daha sonra karşılaşırsak aynı sorunlarla yine onlarla aynı çözüme gitmeyi deneriz..
ben kullananlarım yorumları yüzünden almayı düşündüğüm markayı modeli şu anda düşünmüyorum mesela
tabi ama bunuda yine alıpta kullananlardan öğreniyoruz..
bunlar ürün alırken çok büyük avantaj bize
kesinlikle öyle ,3D TV teknolojisi henüz çok yeni şimdiye kadar bir tek LG en iyi olarak önümüze sunuldu
Ayrıca, hiçbir şikayet duymadım kimseden..
Kesinlikle öyle forum siteleri bulunmaz nimet.Bilgi, tecrübe paylaşılmadıkça sahip olamanın anlamı olmayan kavramlar bence.Bu siteler sayesinde birilerine faydalı olduğunu bilmek gerçekten çok güzel bir duygu.
devir internet devri artık bunuda anlamış oluyorum her defasında :)
Duyumlarıma göre 3D FPR teknolojisini Sony de deneyecekmiş.
FPR teknolojisi LG'ye ait bir teknoloji, duyumlarıma göre bir kaç büyük firma bu konuda ortak çalışma talebi götürdükleri halde LG kabul etmemiş.Sony için üzücü bir durum olsa gerek yıllarca rakipsizken LG'nin gerisinde kalmak hatta onun teknolojisini kopyalamaya çalışmak.Onlarda haklı aslında FPR teknolojisi mükemmel bir yenilik, öyleki LG bu sayede en iyi 3D TV ünvanına sahip oldu.
FPR olmayacaktır belki yeni teknolojilerinin adı; pasif gözlükler olacağı konuşuluyor ama.
FPR teknolojisi LG'ye ait bir teknoloji, duyumlarıma göre bir kaç büyük firma bu konuda ortak çalışma talebi götürdükleri halde LG kabul etmemiş.Sony için üzücü bir durum olsa gerek yıllarca rakipsizken LG'nin gerisinde kalmak hatta onun teknolojisini kopyalamaya çalışmak.Onlarda haklı aslında FPR teknolojisi mükemmel bir yenilik, öyleki LG bu sayede en iyi 3D TV ünvanına sahip oldu.
bende lg nin yerinde olsam bende ürettiğim bir teknolojiyi paylaşmam. her firma kendini geliştirsinSon Düzenleme: stake ~ 13 Haziran 2011 16:10