Hepinize selam arkadaşlar şimdi sizlere bi sorum olucak benim bu linkte göserdiğim monitör'ün aynısı bende var http://inceleme.gittigidiyor.com ... cd-monitor-40632-s1 sorum ise
ben bu monitörden şu kırmızı mavi gözlüklerle izlenen tridi görünyü alabilirmiyim ? Ya sahte görüntüde olsa birazcık verim alsam yeter yani o 3d görünümünü az kazandırsa bile yeter.
Lcd mönitörüm var 3d görüntü verirmi?
almasına alırsında o gözlükler genelde mafediyor gözleri kaliteli bi gözlük bulmanı öneririm.
@ lvnt1994
Çıkış yeri vga gibi görünüyor arkadasım, o yüzden 3d görüntü alman imkansız, alabilmen için hdmi çıkışı olması lazım monitörün.. Zaten casper'ın monitörü çöp..
Kırmızı-mavi karton gözlüklerle izlenen 3D film,belgesel vs.yi izlemek için LCD'ye bile gerek yok ki. Ben CRT monitörde 3D belgesel izledim gayet. :)
Kırmızı-mavi karton gözlüklerle izlenen 3D film,belgesel vs.yi izlemek için LCD'ye bile gerek yok ki. Ben CRT monitörde 3D belgesel izledim gayet. :)
bu yaptığınız gözlerinize çok zararlı 3d gözlükleri çok farklı göze zarar vermicek şekilde üretiliyor sağlığınız açısından önemli bir konu bence umursamamazlık yapılmamalı !...
Kırmızı-mavi karton gözlüklerle izlenen 3D film,belgesel vs.yi izlemek için LCD'ye bile gerek yok ki. Ben CRT monitörde 3D belgesel izledim gayet. :)Bu doğru. Yayının anaglyph olarak verilmesi gerekir ama. Cnbce dergi bir ara kırmızı / mavi polarize gözlük veriyordu, bazı dizileri de bu gözlüklere uygun yayınlanıyordu bu şekilde izlenebiliyordu mesela. Ama pek sağlıklı bir yöntem olduğu söylenemez, baş ve göz ağrısı vb. sorunlar yaşamanız yüksek. Kısa diziler felan izlenebilir.
3D görüntü alırsın. bahsettiğin gözlüklerdense 3D FPR gözlüğü tercih et fiyatı çok çok daha uygun ve gözüde rahatsız etmiyor.iyi seyirler
ben aldım 3D TV FPR gözlüğünden ama monitörümde denemedim :s denedikten sonra kesin gösterip göstermediğini paylaşırım sizlerle !..
monitörde bile 3D izlemek çok şahane olucak gerçekten.tv yi alana kadar monitörle idare edilebilir. gözlükleri aldıktan sonra
öyle birşey olursa zaten bütün filmleri monitörden izlerim :) !..
olsun genede tv nin yeri ayrı::):)
öyle tabi hani demek istediğim 3D LED tv alana kadar monitörden izlerim !..
Görüntü kalitesi aynı olmaz bence; 3D TV'nin PC'yle aynı olması lazım ki aynı tad alınabilsin.
3d tv nin yerini tabi alamaz.daha bir üstü çıkmasın artık. daha ne yapabilinirki diye düşünmeden yapamıyorum
O değil de bu 3D FPR özelliği tüm yeni LED, LCD, Plazma TV vs. serisinde var mı?
fpr gözlükleri sadece lg demi var ? diğer 3d gözlükleri fpr değildi dimi?
3D FPR gözlük teknolojisini LG çıkarmıştır ve şuan sadece LG de var.
lg bir adım önde desenize. görüntü kaliteside çok ii gerçekten
3D FPR gözlük teknolojisi çok önemli ;
hiçbir marka başaramamış bunu,diğer SG gözlükleri herkes kullanmıştır illaki ama ben kullandıktan sonra ki halimi hatırlamak istemiyorum,başım ağrısı,dönmesi,mide bulantısı vs. çok kötüydü yani sanırım LG dekilerde bu sorunu yaşadığı için çıkarmış bu gözlükleri :)
fpr gözlükleri tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmış gerçektende