:) zamanla alıştıktan sonra izlersiniz ..
Lcd mönitörüm var 3d görüntü verirmi?
yok ben almayayım diyorum ama dayanamaz insan herhalde merakına yenik düşer öyle bir televizyonu olunca
insan 3D TV 'ye ve FPR gözlüğe sahip olunca cesaretleniyor , ne kadar izlemem desenizde ilk aldığınız günden itibaren düşünmeye başlarsınız ve sonunda izlersiniz.
bana böyle olmuştu :)
aslında gözlük olayı beni cezbediyor. farklı sonucta. gözlüksüz tv olması hoş olurmuydu bilmiyorum.
aynı görüntüyü verdikten sonra neden olmasın ;)
3d izlemek isteyen olur istemeyen olur o. gözlüksüz olsa mecbur 3 d izleyecekler
3D TV panelleri FPR gözlüğe uygun yapılmış sanırım gözlüksüz hoş bir görüntü olmaz :s
bende bunu anlatmaya çalışıyorum.
bu TV 'nin özelliği 3D olması zaten, sizlerde 3D TV satın alırken eski TV 'nizi atmayın 3D TV izleyemeyenlerde ordan izlesin. :)
beni gözlükle izlemek daha çok cezbediyor nedense:):):)
zaten gözlüksüz 3D görüntüsünü almak mümkün değil , o yüzden sizi cezbetmese bile gözlük takmak zorundasınız :))
biz zaten gözlüksüz 3d tv çıktığı taktirde demiştik hatırlarsanız.
gözlüksüz 3D TV çıktığında ise gözlük takamazsınız sizi ne cezbetsede ;)
güneş gözlüğü hangi marka olsun :D
bana ne ya gözlüksüz çıkmasın ben gözlükle izlemek istiyorum :):):)
henüz ortada birşey yok zaten arkadaşım üzülmene gerek yok ,sen 3D TV FPR gözlüklü olanından al şimdi ,gözlüksüz 3D TV çıksa bile gözlüklü olanını kullanırsın ;)
o zaman benim aklım gzölüksüzde kalır oda olmuyor :::):)
bu 3d benim kafamı karıştırdı iyice
3D TV 'lerde gözlüksüz çıkıcak diye birşey yok bu sadece bizim tahminlerimizdi kafanızı karıştırmasına anlam veremedim ?
anlam vermenizi gerektiricek bişey yok zaten sadem hnm. olursa nasıl olurdu diye tahminlerimizle ilgili fikir alışverişi yapıyoruz sadece
sizin kafanız bayağı karıştı ya ben o yüzden dedim :)
bi tv alıcaz arastırmacı gazetecilere döndük valla:)
insan araştırmadan, sorup soruşturmadan da alınca sonra pişman olabiliyor. 3D tv hergün eve alınan bir şey değil ki.aldıktan sonra herhangi bir problem çıkarsada servisle uğraşmak zorunda kalırsın. almadan önce en iyisinin hangi markada olduğunu,çeşitlerini, fiyatını ve kampanyaları iyi bilmek gerekiyor.
3D TV değil sadece ,beyaz eşyalar dahil bütün elektronik ürünlerin devamlı yenisi alamayız ,fiyatları ne kadar yüksekte olsa gidip kaliteli olanı alırız ki uzun süreli kullanabilelim.
TV 'lerde bu şekilde en kaliteli ve en iyi özelliklere sahip olup olmadığına bakıp alalım ki sonradan pişman olup yenisini almak zorunda kalmayalım..