parti dostlarınla birarada olmanı sağlar lui :) güzel bir ekip olduktan sonra iyi olur 3d tv keyfi. Eğlenceli olur diye düşünüyorum. :)
LED TV mi LCD mi ?
Yapma LUİ bir kere parti yapmaya kalkışırsan insanlar her zaman gelip sende film izlemek oyun oynamak ister.
Helal sana LUİ :D
Çok isteyen gidip alır.
Peki satın almayı isteyip kazancı yerinde olmayan 3d tv severler ne yapsın? Bence olan olmayana yardım edebilir. Ben bu yüzden ailemi, akrabalarımı ve arkadaşlarımı davet edip parti yapıyorum.
Parası olmayanlar arada sırada film izlemek için gelir. Herkesin ailesi var yani, çevrene her zaman vakit ayıramazsın.
Öyle tabii.. Ama onları da düşünmek gerek.
Söz konusu 3D TV' de film izlemek, oyun oynamak olunca kendimden başkasını düşünemiyorum.
Ben de ilk başlarda öyleydim. Paylaşamıyordum 3d led tv'mi. Yalnız film izlemekten eğleniyordum. Ama şimdi ailemle ve arkadaşlarımla izlemekten daha keyif alıyorum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ! Ben kalabalık ortamlardan hoşlanmadığım için ya tek başıma ya da ailemle film izlemeyi seviyorum :)
computeraddict çok iyisin ama pişman olma sonra, fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinde film izleyenlerde bağımlılık yaratıyormuş, misafirlerin seni evden atmasın dikkat et :)
Evine gelipte 3D TV' ini izlemesini istemediğiniz misafirlere SG gözlüğü kullandırın, bir daha asla gelmezler :)
Evet arkadaşlarımın birkaçı 3d tv çeşitlerinden birini satın aldı. Ve çok memnunlar..
Şaka yapıyorum ama hergün film izlemeye, oyun oynamaya gelenler bu kötülüğü hak ediyor.
Ama çok mantıklı sadem, 3D tv'de film izlemeye yada oyun oynamaya gelipte bir türlü kalkmayanlara yada hergün gelenlere fpr teknolojili gözlük yerine sg gözlük vereceksin bir daha kapının önünden bile geçmez :)
Aslında düşününce, fena fikir değilmiş... :)