Fikir benden çıktı, tabi iyi olucak =)
LED TV mi LCD mi ?
Sg gözlüğü için servet vermek gerekir..
SG gözlüğü için değilde sanki o kadar serveti göz sağlığından olmak için veriyorlar.
Azıcık film izleyeceğiz yada oyun oynayacağız, eğleneceğiz, eğlenceli vakit geçireceğiz diye fiyatı tüksek sg teknoloji gözlüğe sahip 3D çeşitlerinden birini satın alıyorlar, ama ellerine ne geçiyor, göz sağlıklarından oluyorlar, crosstalk ve ekran titremesi sorunu yaşıyorlar, buda yetmezmiş gibi bulantı ve baş dönmesi yaşıyorlar, bari izledikleride parlak ve kaliteli görüntü olsa gam yemeyeceğim.
Sg gözlüğü he bakımdan zarar. Elektromantetik dalga yaydığından göz sağlığına zarar, fiyatından dolayı cebimize zarar...
Evet FPR teknolojisi her bakımdan SG gözlüğünden daha iyi.
Aklı başında biri zaten sg gözlüğü teknolojisini satın almaz...
Kesinlikle FPR teknolojisini bilen bir insan SG gözlüğüne kafasını çevirip bakmaz bile.
Sg gözlüğü ağır, şarj ya da pil gerektiren, fiyatı pahalı, elektromanyetik dalga yayan bir gözlük..Kim satın almak ister ki?
Şahsen ben kesinlikle FPR teknolojisinden başka birşey kullanmam, ayrıca SG gözlüğü ise evime dahi sokmam.
Bence de sg gözlüğünü evinize bile sokmayın.. Boşuna yer kaplamasın..:)
Aklı başında biri zaten sg gözlüğü teknolojisini satın almaz...Lg'nin politikasını anlıyorum takdirde ediyorum ama biraz yanlış geliyor bana, reklam masrafı yapmıyor bu nedenle 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri gibi elektronik eşyalarını uygun fiyata atıyor, ama bir çok insan bu ürünlerden habersiz, özellikle fpr teknolojili gözlüğün reklamı yapılmalı bence, yoksa bir sürü insan sg gözlük satın alıp göz sağlığından olacak :(