Kalite sadece para kazandırmıyor, güven ve yeni müşterilerde kazanıyor, Lg bu kalitesiyle en iyi 3D tv ünvanı aldı 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle ve fpr gözlük teknolojisiyle.
LED TV mi LCD mi ?
Hemde kendini okadar iyi yeniliyor ki rakipleri kendini yenileme hızına yetişemiyor :)
Gerçekten LG'yi bu yıl gösterdiği başarılardan dolayı çok tebrik ediyorum.
hem büyük marka olmasından hemde sürekli kendini yenilemesinden allıBence LG büyük bir marka değildi taki LG sinematv, smart tv ve led tv'leri çıkartana dek. Fpr gözlüğü ile ileri teknolojisini kanıtladı resmen. Sg gözlüklerinden kurtulun onlar sizin göz sağlığınıza zarar veriyor dedi ve bizi kendisine çekti.. Bundan sonra teknolojik cihazlar alırken lg'ye bakmadan karşılaştırma yapmadan satın almam..
Zaten her zaman en iyisi ile kıyaslamak gerekiyor, o yüzden LG kıyaslamak çok doğru.
Ben kıyaslamam, kıyaslamaya gerek duymam, özellikle Fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerindeki başarıdan sonra, adamlar en iyi 3D tv üreticisi seçildi, en iyi seçilmiş marka olan lg'den başka bir markayla ilgilenmem bile.
Çok doğru devamlı takip etmeme rağmen kaçırdığım teknolojiler bile oluyor.
Ben kıyaslamam, kıyaslamaya gerek duymam, özellikle Fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerindeki başarıdan sonra, adamlar en iyi 3D tv üreticisi seçildi, en iyi seçilmiş marka olan lg'den başka bir markayla ilgilenmem bile.3d led tv konusunda ben de lg'den vazgeçmem.. Ancak beyaz eşya, kamera vb. gibi diğer elektronik cihazları satın alırken diğer markaların teknolojilerini araştırırım ve karşılaştırırım.
3d led tv konusunda ben de lg'den vazgeçmem.. Ancak beyaz eşya, kamera vb. gibi diğer elektronik cihazları satın alırken diğer markaların teknolojilerini araştırırım ve karşılaştırırım.Aynen bende bilgisayar harici bileşenlerinde lg yi tercih ederim genelde. Örneğin dvd cd rw ları gayet sağlamdır ve en çok tercih edilen yazıcılardır. Yine monitörleri aynı şekilde hem görüntü kalitesi bakımında hem fiyatı bakımından gayet kalitelidir.
LG elektronik sektöründe başarılı ürünlerle kendini en iyi şekilde kanıtladı, özellikle 3D tv çeşitlerinde kullandığı teknolojiyle bütün elektronik devlerine öncü olmuş durumda şuanda. Fpr gözlükleri üçüncü boyutu yeniden boyutlandırdı, bu sayede ekran titremesi ve crosstalk sorunu yaşamadan, parlak ve kaliteli bir görüntüyle izleme yapma şans bulduk, biz 3D izlerkende eğlenmeyi başarırken LG'de en iyi 3D tv ünvanı almayı başardı.
Başarabilmek içinde çok çalıştılar, LG bunu hak etti.
LG' nin tek başına başardığını diğer 4 marka başaramaz.
4 marka birleşerek Voltran'ı mı oluşturmaya çalışıyorlar?:)) Yapmayın, şu durumda lg'nin karşısında Voltran bile duramaz..:)))))