görüntü kalitesi harika vallaaaa
LED TV mi LCD mi ?
Evet özellikle görüntü kalitesi ve FPR gözlüğü teknolojisi.
Gerçekten hiçbir eksik yok.
Tv konusuyla pek alakam yoktur ancak Monitör olarak uzun süre lg kullanmıştım,Ondaki doygunluk,kontrast oranını başka hiç bi markada görmedim:)LG'nin 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerini incelesen inan alakalanırsın, harika bir teknolojiye sahipler, bu tv'lerdeki görüntü kalitesi ve parlaklık bırak başka markayı LG'nin bile başka ürünlerinde yok.
Bence beklenenden fazlasını veriyor. Şahsen ben 3d led tv' ye verdiğim fiyatın kat be katını aldım. Görüntü kalitesi, parlaklığı ve bakış açısının çok geniş olmasından dolayı çok memnunum. Bu yüzden tüm aile çevreme ve arkadaşlarıma tavsiye ediyorum..
Bence de beklenenin çok üstünde bir kalite.
Olumsuz bir özelliğini bende göremedim ki :)
Öyle olucak gibi ama bilemeyiz tabi.
Gerçekten beklenen de fazlasını sunan bir ürün, itiraf edin bu kadarını beklemiyorduk. Fpr gözlük akla gelebilecek türden bir teknoloji değil zaten, 2D-3D çeviri özelliği, görüntü kalitesi, parlaklığı,bakış açısının genişliği, boyutu, mantığı, crosstalk ve ekran titremesi sorununun ortadan kaldırılması, sunduğu rahatlık ve eğlence aklımıza gelmeden başımıza geldi, iyki de geldi, film izlemek, oyun oynamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.
Gerçektende öyle ben zaten oyun oynamayı, film izlemeyi pek sevmezdim. Daha doğrusu evde ailemle vakit geçirmezdim, şimdi evden çıktığım yok.
Kesinlikle, görüntü kalitesi, ekran parlaklığı, tasarımı, fiyatı ile eksiksiz tamamladı kendisini.
aynen 3d led tv'ler bağımlılık yapıyor sanırsam bu konuda. Görüntü kalitesi oyunlarda çok işe yarıyor çok gerçekçi olmasına sebep oluyor görüntünün. zaten günümüzdeki oyun grafikleri ve tasarımları da çok iyi olmaya başladı.Kaliteli ürün kendine çekiyor..Görüntü kalitesi ve parlaklığı iyi. Fpr gözlüğü göz sağlığına zarar vermiyor.. Ekran titremesi yok... Bağımlılık yapmaması için neden de yok:)))
Ailenizde ufaklıklar varsa onlardan size kalmaz 3D tv, oyunun başından kaldıramazsınızki bir film izleyesiniz.
Kaliteli ürün kendine çekiyor..Görüntü kalitesi ve parlaklığı iyi. Fpr gözlüğü göz sağlığına zarar vermiyor.. Ekran titremesi yok... Bağımlılık yapmaması için neden de yok:)))Aynen oyun bağımlıları da bu 3d tv lerde görüntü kalitesi sayesinde eğlencenin tadına doyacaklar. diğer aile bireylerinin tv izleme şansı olmayacak sanırsam. :)
Aynen oyun bağımlıları da bu 3d tv lerde görüntü kalitesi sayesinde eğlencenin tadına doyacaklar. diğer aile bireylerinin tv izleme şansı olmayacak sanırsam. :)Öyle birşey oluyor ki ailenizle birlikte oyun oynayıp, film izlemek istiyorsunuz. Bu yüzden 3D TV bu konuda bile eğlenceli oluyor.
Denemeyenlerde eminim denemiş kadar bilgi sahibi olmuşlardır :)
Öyle birşey oluyor ki ailenizle birlikte oyun oynayıp, film izlemek istiyorsunuz. Bu yüzden 3D TV bu konuda bile eğlenceli oluyor.Annemle babam kaç yaşlarından sonra 3d oyun oynamayı öğrendiler.. Sg gözlüğü varken 3d tv'yle pek ilgilenmezlerdi. Ama fpr gözlüğü çıktıktan sonra meraklısı oldular. Tabi baş dönmesi yok, mide bulantısı yok..Rahat rahat oyun da oynuyorlar, film de izliyorlar...