bu arada oyunum korsan bana mesaj atın lütfen oynamak için
left 4 dead multiplayer oynamak isteyenler
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bende oynarım hamachiden arkadaslarla hep oynuyoruz çok sarıyo :D ama kuran arkadaş gidipte easyde kurmasın normal yada hard olsunkı zevkini alalım :D
ben varım kardeş .....tesadüf buldum seni msn cagatay.00@hotmail.com istersen ekle....yardımcı olursan sevinirim...(bu arada oyun orjinal değil)
Arkadasım ben oynamak istiyorumda Orjinal oyun şart değil mi?
vaybe teknoloji gelişmiş forumda oyun oyanıyor:d:d:D
Multi Player Olarak Denemedim Ancak Hamachi ile Oynayabilirsiniz.Bu arada oyunun Single Tarafı Çok Sıradan Olmuş Oyunun Başından Sonuna Kadar zaman zaman Üzerinize Koşan Bir Grup Zombi Tarzı İnsanı Öldürmeye Çalışıyorsunuz.Başka Herhangi Bir Aksiyon Mevcut Değil.Çocuk Oyunu Diyebilirim.Oyunun Sonunda Yüksek Bir Binanın Çatısına Ulaşılıyor Orada da Aynı Muhabbet Üzerine Koşanı Vuruyorsun Helikopter Geliyor Sizi Alıyor Selametle...
bende oynuyum çok merak ettim :D
şu online işini bi yababilsek ..nasıl olcak hata veriyo dc veriyo online bölümünde....... single şimdi bitirdim arkadaşın dedii gibi cek vur baska bişey görmedim.....
bende steam var onla giriyorum ama birden oyundan düşüyorum ve girmeden çıkıyorum.
en sonunda girdim ama yabancı server.
swat bana verdiğin linkteki patch rapidshareden silinmiş.
bu arada hepsi silinmiş başka link verirsen sevinirim kardeş.
banada atarsanız bende oynarım :)
dediklerini yaptım steam siz giriyo consoldan giriyorum bekliyo loading ekranında sora atıyo........beceremedim .))
swat verdiğin bütün patchleri indirdim kurdum connect server adı yazıorum biraz bekliyor sonra cıkıyor dolu olduğu için herhalde
dc verip de atıyor evt loading ekranında.......... nese baska ip arastırırz zmn gecsin.......