yanaraybabacım ne kilidi be x fireda server var 3 tane adamlarxfire da serverlar yabancı mı yoksa türkiyeden mi anlamadım?
left 4 dead multiplayer oynamak isteyenler
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yanaraybabacım ne kilidi be x fireda server var 3 tane adamlarxfire da serverlar yabancı mı yoksa türkiyeden mi anlamadım?
Sa kardesim bende oynamak istiyorum ne yapmam gerekior
Left 4 dead'i yeni kurdum steami de kurdum ama steam nedir ne yapılır nasıl oynanır hiç bilmiyorum steamle oynamakla online oynamak arasındaki fark nedir?
Steamle nasıl oynarım
dostlar s.a bende korsan aldım 5 liraya :D online nasıl oynarız bi yardım etseniz kuruldu oyun süper singleye bile girmedim koruyorum hehehe napmak lazım patch indirdim bitane online için hamachide indirdim ama gerisini siz anlatırsanız sevinirim beraber oynarız bu arada msn verim isterseniz korsan_komedi@hotmail.com
beyler bn lef4dead i arkilerle internet cafede oynucaktık zombilere karsıı olmadıı nasıl oynayabilirizz
left 4 deadi online oynayabilmek için neler gerekli yardımcı olursanız sevinirim
yaaa hocam ben oynucamda console acılmıor yardım edermisin bide alıntı yaparak yazarmısın ??
asd456yaaa hocam ben oynucamda console acılmıor yardım edermisin bide alıntı yaparak yazarmısın ??Ben tam olarak bilmiyorum pcm kaldırmadığı içinde oyunu hiç oynamadım ama çok sevdiğim takip ettiğim bir oyun bildiğim kadarıyla console nin açılması için mouse/keybord ayarlarında enable console gibi bir ayar var o ayarı işaretlersen sorunun çözümlenecek diye düşünüyorum .
İNŞ.bende bu oyunu bir int.cafede felan bulurumda bende oynama zevkine erişirim
arkadaşlar oyun mükemmel aramızda internetten oynayabilirsek çok güzel ilgilenen arkadaşlar bizede nasıl oynuyacağımızı söylerse sevinirim
bana da gönerebilr misin sırf multiplayer oynayabilmek için üye oldum
SWAT
left 4 dead online oynamam için ne gerekiyor? banada pm gönderebilirsen sevinirim
saygılar...
swat banada gönderirmisin gelmedi lütfen yardım edin bende oynamak istiyom
gelmedi kardeş bu akşam oynamak istiyom netten
bende onlne oynamak için kaydoldum ama korsan benimkide banada gösterirmisin